Geld verdienen met een Forum is waardevol!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Inhoud verberg
2 Affiliate marketing forum
2.3 III. 10 Manieren om Geld te Verdienen met een Forum:

Het potentieel van Affiliate Marketing

Geld verdienen met een forum kan een interessante en lonende onderneming zijn, vooral als je gebruikmaakt van affiliate marketing. In dit blogartikel zullen we kijken naar de mogelijkheden van het genereren van inkomsten met een affiliate marketing forum. We bespreken voorbeelden van geld verdienen met affiliate marketing en het verschil tussen een forum en sociale media zoals een Facebook-groep. Bovendien delen we 10 manieren waarop je geld kunt verdienen met een forum, samen met enkele handige tips en tricks.

Affiliate marketing forum

I. Affiliate Marketing en Geld verdienen met een Forum:

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij je producten of diensten van andere bedrijven promoot zoals Paypro en een commissie verdient voor elke succesvolle verkoop of lead die je genereert. Een forum kan een uitstekend platform zijn om affiliate marketing toe te passen, omdat het een actieve gemeenschap van gebruikers biedt die geïnteresseerd zijn in specifieke onderwerpen en producten.

Voorbeelden van Geld verdienen met Affiliate Marketing op een Forum:

 1. Productrecensies en aanbevelingen: Schrijf eerlijke en informatieve recensies van producten of diensten die relevant zijn voor je forumgemeenschap en voeg jouw affiliate links toe.
 2. Banneradvertenties: Plaats gerichte banneradvertenties op je forum die bezoekers naar affiliate-producten of -diensten leiden.
 3. E-mailmarketing: Bouw een e-maillijst op via je forum en stuur regelmatig waardevolle e-mails met affiliate-aanbiedingen naar je abonnees.
 4. Gesponsorde inhoud: Werk samen met relevante bedrijven om gesponsorde berichten of discussies op je forum te plaatsen en verdien commissies voor elke verkoop of lead.
 5. Vergelijkingsgidsen: Creëer vergelijkingsgidsen waarin je verschillende producten vergelijkt en jouw affiliate links opneemt voor de aanbevolen opties.

II. Het verschil tussen een Forum en Social Media zoals een Facebook-groep:

Hoewel een forum en een Facebook-groep beide online gemeenschappen zijn, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen beide platformen:

 • Organisatie: Een forum biedt doorgaans een meer gestructureerde en georganiseerde omgeving voor discussies, met verschillende subcategorieën en threads. Een Facebook-groep is meer informeel en heeft een enkele feed voor berichten.
 • Anonimiteit: Op een forum kunnen gebruikers anoniem deelnemen aan discussies met gebruikersnamen, terwijl een Facebook-groep de echte namen en profielen van leden weergeeft.
 • Nichegerichtheid: Een forum is vaak gericht op specifieke onderwerpen of niches, terwijl een Facebook-groep een breder scala aan interesses kan omvatten.
 • Eigendom en controle: Als forumbeheerder heb je meer controle over het platform en kun je specifieke regels en richtlijnen hanteren. Bij een Facebook-groep ben je afhankelijk van de regels en functionaliteit van Facebook zelf.

III. 10 Manieren om Geld te Verdienen met een Forum:

#1. Affiliate links in berichten en handtekeningen.

Het plaatsen van speciale links in de berichten die je op het forum plaatst of in je handtekening onderaan je berichten. Deze links bevatten een unieke identificatiecode die jouw affiliate-partners herkent als de bron van de verkoop of lead.

Wanneer een forumlid op zo’n affiliate link klikt en vervolgens een aankoop doet of een gewenste actie onderneemt, ontvang jij als forumbeheerder een commissie als beloning voor het doorverwijzen van de klant naar de affiliate-partner.

Dit betekent dat je in je forumberichten relevante producten, diensten of aanbiedingen kunt bespreken en daarbij jouw unieke affiliate links kunt opnemen. Als leden geïnteresseerd zijn en op die links klikken om een aankoop te doen, verdien jij een commissie.

Op dezelfde manier kun je deze affiliate links toevoegen aan je handtekening, die automatisch onderaan elk bericht wordt weergegeven. Op die manier kunnen andere forumleden gemakkelijk op de link klikken en mogelijk een aankoop doen, waardoor jij inkomsten kunt genereren.

Het is belangrijk om eerlijk en transparant te zijn over het gebruik van affiliate links, zodat de leden van het forum op de hoogte zijn van jouw mogelijke inkomstenbronnen. Vergeet niet om de relevante regels en richtlijnen van jouw forumplatform te volgen met betrekking tot het plaatsen van externe links en het gebruik van affiliate marketing.

#2. Betaalde premium-lidmaatschappen met exclusieve voordelen.

Creëer speciaal lidmaatschapsniveau waar leden tegen betaling toegang hebben tot extra voordelen en exclusieve content.

Dit premium-lidmaatschap kan bijvoorbeeld een maandelijks of jaarlijks abonnement zijn dat forumleden kunnen afsluiten om extra privileges en exclusieve inhoud te ontvangen. Enkele voorbeelden van voordelen die je aan premium-leden kunt bieden zijn:

 • Toegang tot exclusieve discussieforums: Creëer speciale discussieforums waar alleen premium-leden kunnen deelnemen. Dit kan hen de mogelijkheid bieden om in contact te komen met andere betrokken en ervaren forumleden.
 • Bonusinhoud en bronnen: Bied premium-leden extra inhoud, zoals handleidingen, e-books, videolessen, of andere waardevolle bronnen die gerelateerd zijn aan jouw niche. Deze exclusieve inhoud kan premium-leden helpen om diepgaander inzicht te krijgen in bepaalde onderwerpen.
 • Vroegtijdige toegang tot nieuwe functies en updates: Laat premium-leden als eerste kennismaken met nieuwe functies, updates en verbeteringen op het forum. Dit geeft hen een gevoel van exclusiviteit en betrokkenheid bij de groei van het forum.
 • Directe ondersteuning en begeleiding: Bied premium-leden toegang tot een speciaal ondersteuningsteam waar ze hun vragen en problemen kunnen bespreken. Dit kan bestaan uit snellere reactietijden, persoonlijke begeleiding of zelfs één-op-één consultaties.
 • Kortingen en speciale aanbiedingen: Geef premium-leden exclusieve kortingen op producten, diensten of evenementen die relevant zijn voor jouw forumgemeenschap. Dit kan een extra stimulans zijn voor leden om het premium-lidmaatschap aan te schaffen.

Het doel van het bieden van betaalde premium-lidmaatschappen met exclusieve voordelen is om waarde toe te voegen aan het forum en tegelijkertijd een inkomstenstroom te genereren. Het is belangrijk om de voordelen zorgvuldig te kiezen en ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de behoeften en interesses van jouw forumleden.

#3. Verkoop van advertentieruimte aan relevante adverteerders

Op jouw forum heb je de mogelijkheid om aan adverteerders aan te bieden advertenties te plaatsen op specifieke delen van jouw forumpagina’s in ruil voor een vergoeding.

Dit houdt in dat je ruimte op jouw forum beschikbaar stelt voor advertenties van externe bedrijven die relevant zijn voor jouw niche en interesses van jouw forumleden. Adverteerders kunnen bijvoorbeeld banners, tekst advertenties of gesponsorde inhoud plaatsen om hun producten, diensten of evenementen te promoten.

Door advertentieruimte te verkopen aan relevante adverteerders kun je een extra inkomstenstroom genereren voor jouw forum. Enkele mogelijke manieren om advertenties te plaatsen zijn:

 1. Banners: Creëer specifieke ruimtes op jouw forumpagina’s waar adverteerders hun banners kunnen plaatsen. Dit kunnen horizontale banners bovenaan of zijbanners langs de zijkanten van de pagina zijn.
 2. Tekst advertenties: Bied adverteerders de mogelijkheid om tekst advertenties te plaatsen binnen jouw forum threads of op prominente plaatsen op de pagina’s. Deze advertenties kunnen relevante links bevatten naar de website of producten van de adverteerder.
 3. Gesponsorde inhoud: Laat adverteerders gesponsorde berichten of artikelen plaatsen op jouw forum. Deze inhoud kan informatief of promotioneel zijn, maar moet altijd duidelijk als gesponsord worden aangeduid.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de advertenties die je toestaat relevant zijn voor jouw forumgemeenschap en niet te storend of overmatig aanwezig worden. Het behouden van een goede balans tussen gebruikerservaring en inkomstengeneratie is essentieel voor het succes van deze strategie.

#4. Organiseer betaalde webinars, workshops of cursussen voor leden.

Geef leden de mogelijkheid om deel te nemen aan betaalde educatieve evenementen, zoals webinars, workshops of cursussen, waarvoor ze een vergoeding moeten betalen.

Dit betekent dat je als forumbeheerder kennis en expertise kunt delen met jouw forumleden door middel van online trainingen. Je kunt bijvoorbeeld webinars organiseren waarin je dieper ingaat op specifieke onderwerpen, workshops waarin je praktische vaardigheden aanleert, of langere cursussen waarin je uitgebreid lesgeeft over een bepaald vakgebied.

Deze educatieve evenementen kunnen waardevolle inhoud en interactie bieden aan jouw forumleden, en tegelijkertijd een inkomstenbron vormen voor jou als forumbeheerder. Hier zijn enkele manieren waarop je geld kunt verdienen met betaalde webinars, workshops of cursussen:

 1. Toegangsprijs: Vraag een vergoeding aan leden die willen deelnemen aan het evenement. Dit kan een eenmalige betaling zijn of een prijs per sessie of module.
 2. Premium-lidmaatschap: Bied deelname aan betaalde evenementen als exclusief voordeel voor premium-leden. Leden kunnen betalen voor het premium-lidmaatschap om toegang te krijgen tot deze educatieve inhoud.
 3. Upselling: Gebruik de educatieve evenementen als een manier om aanvullende producten of diensten te promoten. Na het evenement kun je bijvoorbeeld aanvullende cursuspakketten, coaching of consulting aanbieden.
 4. Partnerships: Werk samen met andere experts of bedrijven om gezamenlijke webinars of workshops te organiseren en de kosten en opbrengsten te delen.

Zorg ervoor dat de inhoud van jouw webinars, workshops of cursussen waardevol en relevant is voor jouw forumleden. Bied een goede mix van informatie, interactie en praktische toepassing om deelnemers een waardevolle leerervaring te bieden.

#5. Creëer een marktplaats waar leden producten of diensten kunnen kopen en verkopen.

Ontwikkel een platform waar forumleden hun eigen producten of diensten kunnen aanbieden en verkopen aan andere leden.

Dit betekent dat je een platform opzet waarop leden advertenties kunnen plaatsen voor de verkoop van fysieke producten, digitale producten of diensten die relevant zijn voor jouw forumgemeenschap.

Enkele kenmerken van zo’n marktplaats kunnen zijn:

 1. Advertentieplaatsing: Leden kunnen advertenties maken met gedetailleerde informatie over het product of de dienst die ze willen verkopen, inclusief prijs, beschrijving, foto’s en contactgegevens.
 2. Categorieën en filters: Organiseer de marktplaats in verschillende categorieën en voeg filters toe, zodat leden gemakkelijk kunnen zoeken naar specifieke producten of diensten die ze nodig hebben.
 3. Directe communicatie: Faciliteer communicatie tussen kopers en verkopers door middel van berichten of reacties op advertenties. Dit stelt leden in staat om vragen te stellen, onderhandelingen te voeren en betalingen te regelen.
 4. Beoordelingen en feedback: Sta leden toe om beoordelingen en feedback achter te laten over transacties die ze hebben gedaan. Dit kan helpen om vertrouwen op te bouwen en de betrouwbaarheid van verkopers en kopers te vergroten.

Het genereren van inkomsten met een marktplaats op jouw forum kan worden gedaan door het vragen van een vergoeding voor advertentieplaatsing, het aanbieden van premium-functies voor verkopers (bijvoorbeeld het uitlichten van advertenties), of door het ontvangen van een percentage van elke succesvolle verkoop als commissie.

Het is belangrijk om duidelijke regels en richtlijnen op te stellen voor de marktplaats en ervoor te zorgen dat alle transacties eerlijk en veilig verlopen. Houd ook rekening met eventuele wettelijke vereisten met betrekking tot de verkoop van producten en diensten in jouw specifieke land of regio.

#6. Gesponsorde discussies of Q&A-sessies met experts in jouw niche.

Wat ook een mogelijkheid zou kunt zijn is dat je aan experts binnen jouw niche ruimte biedt om gesponsorde discussies of vraag- en antwoordsessies te organiseren.

Dit betekent dat je samenwerkt met relevante experts, influencers of bedrijven die waardevolle kennis en ervaring hebben binnen jouw niche. Deze experts kunnen bijvoorbeeld bekend zijn om hun expertise op een bepaald vakgebied, succesvolle ondernemers zijn of auteurs van populaire boeken.

Door gesponsorde discussies of Q&A-sessies met deze experts te organiseren, kunnen jouw forumleden waardevolle inzichten en advies krijgen. Hierdoor ontstaat er een interactieve en boeiende omgeving waarin leden vragen kunnen stellen, ideeën kunnen delen en kunnen leren van de expertise van de expert.

Enkele manieren waarop je geld kunt verdienen met gesponsorde discussies of Q&A-sessies zijn:

 1. Sponsordeals: Werk samen met de expert of het bedrijf om een gesponsorde deal te sluiten waarbij zij betalen voor de mogelijkheid om de discussie of Q&A-sessie op jouw forum te organiseren.
 2. Premium-lidmaatschap: Bied toegang tot gesponsorde discussies of Q&A-sessies als exclusief voordeel voor premium-leden. Leden kunnen betalen voor het premium-lidmaatschap om deel te kunnen nemen aan deze waardevolle interacties met experts.
 3. Advertenties: Maak ruimte vrij voor gesponsorde advertenties rondom de gesponsorde discussie of Q&A-sessie. Dit kunnen banners, tekstadvertenties of andere vormen van promotie zijn.
 4. Partnerships: Werk samen met bedrijven die relevant zijn voor de niche en organiseer gezamenlijke gesponsorde sessies. Dit kan een win-win situatie creëren waarbij beide partijen profiteren van de exposure en het bereik.

Het is belangrijk om de relevantie en kwaliteit van de gesponsorde discussies of Q&A-sessies te waarborgen. Zorg ervoor dat de experts waardevolle inzichten en advies bieden aan jouw forumleden en dat de inhoud aansluit bij de interesses en behoeften van jouw doelgroep.

#7. Organiseer betaalde evenementen, zoals conferenties of meet-ups.

Organiseer betaalde evenementen, zoals conferenties, seminars, workshops of meet-ups.

Dit betekent dat je speciale bijeenkomsten of activiteiten organiseert waarbij forumleden en andere geïnteresseerden tegen betaling kunnen deelnemen. Deze evenementen kunnen gericht zijn op specifieke onderwerpen of thema’s die relevant zijn voor jouw forumgemeenschap.

Voorbeelden van betaalde evenementen die je kunt organiseren zijn:

 1. Conferenties: Organiseer een conferentie waarin experts binnen jouw niche presentaties geven, discussies faciliteren en waardevolle inzichten delen. Forumleden kunnen een toegangsprijs betalen om deel te nemen aan de conferentie en toegang te krijgen tot alle presentaties en netwerkmogelijkheden.
 2. Workshops: Bied praktische workshops aan waarin forumleden kunnen leren en oefenen met specifieke vaardigheden of technieken. Deze workshops kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op marketing, fotografie, schrijven of andere relevante onderwerpen. Deelnemers betalen een vergoeding om deel te nemen aan de workshop en te profiteren van de kennis en begeleiding van experts.
 3. Meet-ups: Organiseer informele bijeenkomsten waar forumleden elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en ervaringen kunnen uitwisselen. Deze meet-ups kunnen lokaal of regionaal plaatsvinden en een gezellige sfeer creëren waarin gelijkgestemde mensen elkaar kunnen ontmoeten. Deelnemers betalen vaak een kleine bijdrage om de kosten van de organisatie te dekken.

Het verdienen van geld met betaalde evenementen kan gebeuren door het vragen van een toegangsprijs of registratiekosten aan de deelnemers. Daarnaast kun je ook samenwerken met sponsoren die geïnteresseerd zijn in het bereiken van jouw doelgroep en hen de mogelijkheid bieden om hun merk of producten te promoten tijdens het evenement.

Het is belangrijk om de organisatie van evenementen goed te plannen en te zorgen voor een waardevolle ervaring voor de deelnemers. Zorg voor interessante sprekers, relevante onderwerpen en voldoende interactieve sessies om de betrokkenheid te vergroten.

Start met de verkoop van merchandise die is gebrand met het logo of de naam van jouw forum, dat zorgt voor gratis reclame!

Dit betekent dat je producten zoals t-shirts, mokken, sleutelhangers, stickers, petten, notitieboekjes, enzovoort, kunt laten produceren met het herkenbare logo of de naam van jouw forum erop. Deze merchandise kan vervolgens worden verkocht aan forumleden en andere geïnteresseerden.

Het verkopen van branded merchandise biedt verschillende voordelen, zoals het vergroten van de betrokkenheid van de community en het creëren van een gevoel van trots en verbondenheid onder de forumleden. Daarnaast kan het ook dienen als een vorm van promotie voor jouw forum, omdat mensen die de merchandise dragen of gebruiken anderen kunnen aantrekken en zo het bereik van jouw forum vergroten.

Tips en tricks voor het verkopen van branded merchandise op jouw forum zijn:

 1. Kies kwaliteitsvolle producten: Zorg ervoor dat de merchandise van goede kwaliteit is, zodat mensen er graag gebruik van maken en het lang meegaat. Denk aan comfortabele t-shirts, duurzame mokken en goed gemaakte accessoires.
 2. Ontwerp aantrekkelijke en herkenbare merchandise: Creëer een aantrekkelijk ontwerp dat het logo of de naam van jouw forum op een duidelijke en aansprekende manier weergeeft. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij de stijl en sfeer van jouw forum.
 3. Bied verschillende producten aan: Varieer in het aanbod van merchandise om tegemoet te komen aan de verschillende voorkeuren van jouw forumleden. Overweeg naast t-shirts en mokken ook andere items zoals telefoonhoesjes, sleutelhangers, enzovoort.
 4. Maak gebruik van online platforms: Gebruik online platforms zoals jouw eigen forumwebsite, sociale media of externe e-commerceplatforms om de merchandise te verkopen. Maak het gemakkelijk voor forumleden en geïnteresseerden om de producten te bekijken, bestellen en betalen.
 5. Promoot de merchandise actief: Zorg ervoor dat je de merchandise actief promoot binnen jouw forum en andere relevante kanalen. Maak gebruik van nieuwsbrieven, aankondigingen, berichten op sociale media en andere marketingmiddelen om mensen te informeren over de beschikbaarheid van de merchandise.

Het verkopen van branded merchandise kan een leuke en interactieve manier zijn om geld te verdienen met jouw forum, terwijl je tegelijkertijd de betrokkenheid en het gemeenschapsgevoel versterkt.

#9. Partnerschappen met bedrijven voor affiliate-aanbiedingen exclusief voor forumleden.

Samenwerken met bedrijven om exclusieve affiliate-aanbiedingen te creëren die alleen beschikbaar zijn voor de leden van jouw forum.

Dit houdt in dat je speciale kortingen, deals of promoties onderhandelt met bedrijven die relevant zijn voor jouw forumgemeenschap. Deze aanbiedingen kunnen exclusief zijn voor forumleden en kunnen hen speciale voordelen bieden bij het aanschaffen van producten of diensten bij deze partners.

Enkele voorbeelden van partnerschappen met bedrijven voor exclusieve affiliate-aanbiedingen zijn:

 1. Kortingscodes: Onderhandel met bedrijven om unieke kortingscodes te krijgen die forumleden kunnen gebruiken bij het afrekenen van producten of diensten. Deze kortingscodes kunnen een specifiek percentage of bedrag aan korting bieden.
 2. Gratis verzending: Werk samen met bedrijven om gratis verzending aan te bieden aan forumleden bij het plaatsen van bestellingen. Dit kan een aantrekkelijk voordeel zijn voor leden die regelmatig producten online kopen.
 3. Exclusieve bundelaanbiedingen: Creëer speciale bundelaanbiedingen waarbij forumleden meerdere producten of diensten kunnen kopen tegen een gereduceerde prijs. Deze exclusieve bundels kunnen extra waarde bieden aan de leden.
 4. Cashback-programma’s: Stel een partnerschap op met bedrijven die cashback-programma’s aanbieden. Hierbij ontvangen forumleden een bepaald percentage van hun aankoopbedrag terug als ze via jouw affiliate-link bij deze bedrijven winkelen.

Het verdienen van geld met partnerschappen voor exclusieve affiliate-aanbiedingen kan plaatsvinden op basis van commissies. Dit betekent dat je een bepaald percentage van de verkoop ontvangt telkens wanneer een forumlid gebruik maakt van de aanbieding en een aankoop doet.

Het is belangrijk om transparant te zijn naar jouw forumleden over deze affiliate-aanbiedingen en ervoor te zorgen dat de aanbiedingen relevant en waardevol zijn voor jouw community. Bied ook duidelijke instructies over hoe de leden van het forum kunnen profiteren van deze exclusieve aanbiedingen.

#10. Bied betaalde content-abonnementen aan met exclusieve artikelen, handleidingen of bronnen.

Een community met betaalde abonnementen waarbij leden toegang krijgen tot exclusieve content, zoals artikelen, handleidingen of bronnen die niet beschikbaar zijn voor niet-abonnees.

Dit betekent dat je waardevolle en hoogwaardige content creëert die interessant is voor jouw doelgroep. Deze content kan bestaan uit diepgaande artikelen, uitgebreide handleidingen, exclusieve interviews, nuttige bronnen, cursusmateriaal en meer. Alleen betalende abonnees hebben toegang tot deze exclusieve content.

Enkele voorbeelden van betaalde content-abonnementen zijn:

 1. Maandelijkse abonnementen: Leden kunnen een maandelijkse vergoeding betalen om toegang te krijgen tot de exclusieve content op jouw forum. Ze hebben continu toegang tot de content zolang hun abonnement actief is.
 2. Jaarlijkse abonnementen: Je kunt ook jaarlijkse abonnementen aanbieden, waarbij leden eenmalig betalen voor een heel jaar toegang tot de exclusieve content. Dit kan aantrekkelijk zijn voor leden die zich langdurig willen engageren.
 3. Variabele abonnementen: Je kunt verschillende abonnementsniveaus aanbieden met verschillende prijspunten en toegangsniveaus. Bijvoorbeeld een basisabonnement met beperkte toegang en een premiumabonnement met volledige toegang tot alle exclusieve content.

Het verdienen van geld met betaalde content-abonnementen gebeurt op basis van de abonnementskosten die leden betalen. Door waardevolle en exclusieve content aan te bieden, kun je leden overtuigen om zich te abonneren en regelmatig terug te keren naar jouw forum om de content te consumeren.

Zorg ervoor dat je de kwaliteit en relevantie van de exclusieve content hoog houdt om de waarde voor de abonnees te garanderen. Communiceer ook duidelijk over de voordelen van het abonneren op jouw forum en maak het abonnementsproces gemakkelijk en gebruiksvriendelijk voor potentiële abonnees.

Tips en Tricks voor Succesvolle Geldgeneratie met een Forum:

 1. Bouw een actieve en betrokken gemeenschap op door waardevolle inhoud en discussies te bieden.
 2. Wees transparant over je affiliate-links en zorg voor eerlijke aanbevelingen.
 3. Zorg voor een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke foruminterface om de betrokkenheid te vergroten.
 4. Promoot je forum en affiliate-aanbiedingen via andere kanalen, zoals sociale media of e-mailmarketing.
 5. Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen in jouw niche om relevante affiliate-producten te kunnen aanbieden.

Kortom: Een forum biedt een waardevol platform voor het genereren van inkomsten via affiliate marketing. Met de juiste strategieën en een actieve gemeenschap van gebruikers kun je op verschillende manieren geld verdienen, zoals product recensies, gesponsorde inhoud en vergelijkingsgidsen. Het verschil tussen een forum en sociale media zoals een Facebook-groep ligt in de organisatie, anonimiteit, nichegerichtheid en eigendom. Door slimme en ethische methoden toe te passen, kun je een winstgevend forum opbouwen en tegelijkertijd waarde bieden aan je leden.

Het forum van Jacko Meijaard en geld verdienen

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing en een forum, dan zijn deze tips iets voor jou! Vergeet alleen niet het juiste affiliate programma te kiezen, boeiende inhoud te maken, en sociale media te gebruiken om verkeer naar je website of blog te leiden. Met een beetje moeite kun je in een mum van tijd commissies gaan verdienen!

Bekijk voor meer informatie de video hieronder.
 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *