Cloud86: Betaalbare Hosting Review!

Cloud86 Betaalbare Hosting Review - Leer stap voor stap hoe jij online geld kan verdienen - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Cloud86: Een goedkope en betrouwbare hostingoplossing

Cloud86 is een betrouwbare hostingprovider die al sinds 2013 actief is op de Nederlandse markt. Ze bieden een goedkope, maar tegelijkertijd zeer uitgebreide hostingoplossing aan. Cloud86 richt zich met name op kleine en middelgrote ondernemingen, maar iedereen kan gebruikmaken van hun diensten. Wij hebben Cloud86 getest en beoordeeld op verschillende criteria. Lees in deze review wat onze ervaringen met Cloud86 waren!

Wat is Cloud86?

Cloud86 is een webhostingbedrijf dat sinds 2013 operationeel is. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en levert zijn diensten aan klanten over de hele wereld. Cloud86 richt zich vooral op kleine en middelgrote bedrijven, maar iedereen kan gebruik maken van hun diensten.

Welke diensten biedt Cloud86 aan?

Cloud86 biedt een breed scala aan hostingdiensten, waaronder shared hosting, VPS hosting en dedicated servers. Ze bieden ook een verscheidenheid aan add-ons, zoals SSL-certificaten en domeinnamen. Daarnaast biedt Cloud86 een aantal andere diensten, zoals website ontwerp en ontwikkeling, e-commerce oplossingen en online marketing.

Wat zijn de prijzen voor de diensten van Cloud86?

De prijzen van Cloud 86 zijn zeer concurrerend. Hun WordPress start hosting plan begint bij slechts €7,95 per maand. Daarvoor krijg je een aardige snelheid waar je 2 websites op kan draaien waaronder WordPress met SSL certificaten en e-mailadressen. Automatische update van WordPress valt hier ook onder en de klantvriendelijke snelle helpdesk wat belangrijk kan zijn voor eventuele vragen.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Cloud86’s diensten?

Cloud86 biedt een breed scala aan functies voor hun klanten.

Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • 24/7 klantenondersteuning
 • Gratis websitemigratie
 • Onbeperkte bandbreedte en opslag
 • Gratis SSL certificaten
 • Gratis domeinnaam voor 1 jaar
 • 30 dagen geld-terug-garantie

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Cloud86?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Cloud86 als je hostingprovider.

Enkele van de meest opvallende voordelen zijn:

 • Betaalbare prijzen
 • Uitstekende klantenondersteuning
 • Breed scala aan functies
 • 30 dagen geld terug garantie

Wat zijn de nadelen van Cloud86?

Er zijn een paar nadelen van het gebruik van Cloud86 als je hostingprovider

Enkele van de meest opvallende nadelen zijn:

 • Beperkte keuze uit datacenter locaties
 • Geen ondersteuning voor Windows-servers

Domeinnaam bestellen bij Clou86?

Als je een domeinnaam wilt registreren bij Cloud86, kun je dat doen via de website. Het proces is heel eenvoudig en duurt maar een paar minuten. Je kunt kiezen uit een groot aantal domeinextensies, zoals .nl, .com, .net, .org, .info, .biz en meer.

Wanneer je er direct een hostingpakket bij neem is het direct gekoppeld aan elkaar en kun je vrijwel meteen starten met WordPress.

Wat kost een domeinnaam bij Cloud86?

Een domeinnaam bij Cloud 86 kost €10,95 per jaar. Dit is een zeer concurrerende prijs, zeker als je bedenkt dat veel andere hostingproviders veel meer rekenen voor een domeinnaam.

Emailadres gekoppeld aan je domeinnaam?

Je kunt met Cloud86 een e-mailadres aanmaken dat gekoppeld is aan je domeinnaam. Dit is een heel handige manier om een professioneel e-mailadres te hebben dat je eigen domeinnaam gebruikt.

Voorbeeld van een domeinnaam en emailadres:

Domeinnaam: jouwnaam.com

E-mailadres: info@yourname.com

Het e-mailadres kan worden gebruikt met elk e-mailprogramma, zoals Microsoft Outlook, Apple Mail of Mozilla Thunderbird.

Wat is de kwaliteit van Cloud86’s klantenservice?

Cloud86 biedt uitstekende klantenondersteuning. Het supportteam is zeer deskundig en altijd bereid om te helpen. Ze bieden 24/7 ondersteuning via live chat, telefoon en e-mail. Bovendien hebben ze een zeer uitgebreide kennisbank.

Hoe neem ik contact op met Cloud86?

Als je om wat voor reden dan ook contact moet opnemen met Cloud86, kun je dat doen via hun website. Ze bieden 24/7 klantenondersteuning en hebben een zeer responsief team. Je kunt ook contact opnemen via hun sociale mediakanalen, zoals Twitter en Facebook.

Wat is de uptime van Cloud86?

Cloud86 biedt een uptime garantie van 99,9%. Dit betekent dat je website het grootste deel van de tijd in de lucht is. Er kan echter af en toe downtime zijn door onderhoud of andere factoren.

Is Cloud86 een goede keuze voor het hosten van mijn website?

Ja, wij geloven dat Cloud 86 een goede keuze is voor het hosten van je website. Ze bieden een breed scala aan diensten tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien hebben ze uitstekende klantenservice en een aantal waardevolle functies.

Conclusie Cloud86: Een goedkope en betrouwbare hostingoplossing!

Cloud 86 is een goede keuze voor wie een betaalbare en betrouwbare hostingoplossing zoekt. Hun prijzen zijn zeer concurrerend, en ze bieden een breed scala aan functies en voordelen. Bovendien is hun klantenondersteuning uitstekend, en bieden ze een 30 dagen geld terug garantie. Wij bevelen Cloud86 ten zeerste aan als een geweldige optie voor je hostingbehoeften!

Starten met bloggen?

Als je erover denkt een blog te beginnen, dan moet je zeker overwegen Cloud86 als je hostingprovider te gebruiken. Betrouwbaar je website in de lucht houden is een belangrijk onderdeel hoe Google je snelheid beoordeeld. Zie het als de motor van je auto, daarmee wil je ook dat hij altijd start, veilig rijdt en betrouwbaar is.

Bloggen op basis van WordPress en ondersteuning!

Cloud86 biedt uitstekende ondersteuning voor wie wil bloggen met WordPress. Ze helpen je op weg en bieden 24/7 ondersteuning in geval van problemen. Heb je problemen met je wordpress zijn er mensen die daar kaas van hebben gegeten alhoewel een kleine kans is dat het niet zal gaan lukken.

Bloggen met affiliate marketing?

Heb je als doel een blog te beginnen en geld daarmee te verdienen. Dan maak je een goede keuze want ook de combinatie met affiliate marketing past daarbij prima bij. Als je weet dat de basis van je website goed zit. Dat je kan rekenen op hulp als je dat nodig hebt en dat je website met elk weertype blijft draaien ga je goed van start.

Beginnen met affiliate marketing

Het is misschien wat veel wat je nu allemaal moet doen, maar dat valt reuze mee. Ook in je volgende stappen om te starten met je website hoef je niet alleen te doen. Als je goed van start wil gaan met affiliate marketing dan wil je het leren van de beste internet marketeer van Nederland, toch? Dat kan en hij heet Jacko Meijaard en die heeft zin sporen ruim verdient met het opbouwen van z’n affiliate community. Ook voor jou heeft hij ruimte om je te helpen zodat je bij elke stap wordt geholpen de juiste keuzes te maken. Bekijk hieronder de video.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op
Laatste berichten van Super Salaris (alles zien)

Geef een antwoord

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl