Zwart geld verdienen naast een vaste baan!

Zwart geld verdienen naast een vaste baan - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Inhoud verberg
1 Hoe zwart geld bijverdienen naast een vaste baan

Hoe zwart geld bijverdienen naast een vaste baan

Er zijn veel manieren om zwart geld te verdienen in Nederland. Je kunt een klein bedrijfje beginnen of investeren in onroerend goed. Als je echter zwart geld wilt verdienen zonder extra inspanningen, is er een eenvoudigere manier: neem gewoon een tweede baan! In deze blogpost bespreken we hoe je een tweede baan kunt vinden waarmee je zwart geld kunt verdienen bovenop je reguliere inkomen. We zullen ook enkele tips geven om het meeste uit je tweede inkomen te halen!

Wat is eigenlijk zwart geld?

Zwart geld is inkomen dat niet wordt aangegeven bij de belastingdienst. Dit betekent dat je over deze inkomsten geen belasting betaalt, waardoor het netto-inkomen hoger uitvalt. Zwart geld kan op verschillende manieren worden verdiend: als zelfstandige, door het verhuren van onroerend goed, of door “onder de tafel” te werken.

Wat zijn de voordelen van het verdienen van zwart geld?

Er zijn veel voordelen aan het verdienen van zwart geld.

 • Ten eerste kunt je meer van uw zuurverdiende geld houden.
 • Daarnaast wordt zwart geld vaak geassocieerd met beter betaalde banen of bedrijven, zodat je jouw winstpotentieel kunt vergroten.
 • Ten slotte kunt je, door jouw inkomen niet aan te geven, voorkomen dat je er belasting over moet betalen!

Wat zijn de nadelen van het verdienen van zwart geld?

Natuurlijk zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het verdienen van zwart geld.

 • Als je wordt betrapt op het niet aangeven van je inkomsten, kunt je boetes of gevangenisstraf krijgen.
 • Bovendien wordt zwart geld vaak in contanten verdiend, wat moeilijk bij te houden en gemakkelijk uit te geven is.
 • En omdat zwart geld niet wordt belast, krijgt je er geen overheidsuitkeringen (zoals een pensioen) voor.

Hoe kan ik een tweede baan vinden waarmee ik zwart geld kan verdienen?

Er zijn veel manieren om een tweede baan te vinden die zwart geld oplevert.

 • Je kunt vrienden of familie vragen of zij bedrijven kennen die op zoek zijn naar zwartwerkers,
 • Je kunt ook online zoeken naar vacatures waarin specifiek staat dat ze op zoek zijn naar werknemers die “onder de tafel” betaald kunnen worden.
 • Veder is geld verdienen met affiliate marketing een prima start om extra geld te verdienen.
 • Tot slot kunt je contact opnemen met een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vinden van zwartwerk.

Wat zijn enkele tips om het meeste uit mijn tweede baan te halen?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je tweede baan optimaal te benutten

 • Ten eerste, probeer een baan te vinden die gerelateerd is aan je vaardigheden of interesses. Dat maakt het leuker en makkelijker om te presteren
 • Probeer daarnaast een baan te vinden met flexibele uren, zodat u deze gemakkelijk in uw schema kunt inpassen.
 • En ten slotte, zorg ervoor dat je onderhandelt over je salaris! Zwarte banen betalen vaak contant onder de tafel, dus er is meer ruimte voor onderhandeling dan met een traditionele baan.

Hoe zwart is zwart geld: Hoeveel mag je legaal bijverdienen?

We schrijven deze blog niet om je aan te zetten om zwart te gaan werken, integendeel!

Wat veel mensen niet weten is dat ze best wat mogen extra’s mogen bijverdienen en wat niet wordt belast door de belastingdienst. Dat zal misschien een opluchting zijn voor veel mensen die deze post lezen met kromme tenen.

Hoeveel geld mag je extra bijverdienen zonder belasting te betalen?

In Nederland heb je een belastingvrije voet en die was in 2020 vastgesteld op € 8200,- en in 2021 €8.750,- lees meer informatie op:

https://www.mijnonlinebelastingadviseur.nl/blog/10-belastingvrij-verdienen

Wanneer moet je extra bijverdiensten opgeven aan de belasting?

Ik wil €500,- per maand extra bijverdienen, moet ik dat opgeven bij de belasting?

https://www.deondernemer.nl/financien/belasting/wanneer-bijverdiensten-opgeven-voor-de-belasting~291253

Welke tweede baan kun je starten zonder baas?

Er zijn veel manieren om geld te verdienen zonder baas! Je kunt een bedrijfje beginnen, investeren in onroerend goed, of zelfs online geld verdienen.

Welke fysieke banen zijn er die zwart geld betalen?

 1. Start als hulp in de bouw.
 2. Huishoudelijk werk.
 3. Thuiskapster
 4. Schilder
 5. Tuinman
 6. Stratenmaker
 7. Klusjesman
 8. Boodschappenhulp
 9. Fietsenmaker
 10. Glazenwasser

Ben je een beetje ondernemend dat kun je hier prima mee uit de voeten en kun je naast je vaste baan makkelijk iets extra verdienen.

Wil je geld verdienen vanuit huis?

Tegenwoordig hoef je geen fysieke baan te kiezen om iets extra bij te verdienen. Misschien ben je wel handig maar dan vanachter de computer. Niet zo gek eigenlijk want die markt noemen ze internet marketing en daarbij kun je op vele manieren makkelijk geld verdienen zonder te zweten!

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Het voordeel van geld verdienen vanuit huis?

Je kunt vaak zonder investering beginnen, je bent je eigen baas en als je het goed doet kun je veel geld verdienen. Wat is daar niet leuk aan?

Natuurlijk zijn er ook nadelen, zoals het gebrek aan sociaal contact met collega’s. Ook moet je jezelf gemotiveerd kunnen houden en soms lange uren maken. Maar als je daarmee kunt leven, is thuis geld verdienen zeker de moeite waard!

Op welke manieren kun je geld verdienen vanuit huis met je pc?

Er zijn veel manieren om thuis geld te verdienen met je PC. De meest gebruikelijke manier is om een blog te beginnen en dan affiliate marketing te gebruiken om inkomen te verdienen.

Een andere manier is om een online cursus of eBook te maken en die via uw website of blog te verkopen. Tot slot kun je zelfs een online winkel beginnen en producten of diensten verkopen via uw website.

De beste manier om geld te verdienen is met affiliate marketing!

Het verkopen van producten of diensten van een ondernemer of bedrijf waarbij jij een commissie ontvangt zodra je een verkoop maakt.

We geven je een voorbeeld.

Je start een blog over geld verdienen zoals SuperSalaris.nl en plaatst daarbij een affiliate link zoals deze https://www.paypro.nl/producten/Internet_Succes_Gidsnl_-_Affiliate_Marketing_Revolutie/19099/17713 en jij zou als lezer zou besluiten dit product te kopen ontvang ik de promotor een commissie.

Dat is een geld bedrag wat ik ontvang voor het promoten van dit geweldige product. Buiten dat dit een mooie start is om zelf te beginnen met affiliate marketing is het een simpele manier om geld te gaan verdienen.

Lijkt het je wat lees dan verder…

Affiliate marketing groter dan je denkt!

Als dit principe je nog wat onbekend is dan is die wereld van onzichtbaar geld verdienen enorm groot. Er zijn heel veel bedrijven die met affiliate marketing werken. Ik geef je een voorbeeld; Je zoek een bepaald product, waar zoek je dan? Op internet natuurlijk, open je browser tik in je google balk “opblaas zwembad” en wat zie je dan?

Vaak zie je diverse blokje met google shopping staan. Daaronder zie je waarschijnlijk iets van bol.com of vergelijking sites zoals beslist staan.

Wist jij dat?

Ik kan je vertellen dat je denk dat je dan bij een website bestelt zelf al die zwembaden in huis heeft. Nou, dat is niet altijd het geval. We nemen beslist.nl dat is een vergelijking site die boordevol affiliate links staan en daar veel geld mee verdient zonder dat jij daarbij nadenkt.

Hoe verdien nu geld met affiliate marketing?

Je denkt nu vast wat heb ik daar aan en hoe kan ik geld verdienen? Klopt, wat ik wil zeggen is dat jij ook zo’n website kan bouwen of vergelijkbare website zoals https://zitbadxl.nl. Het lijkt dat deze website o.a. opblaasbare zwembaden verkoopt maar hij stuurt slecht potentiële klanten door naar de verkopen de partij met een speciale affiliate link. Druk op een van de links die waarschijnlijk allemaal verwijzen naar bol.com.

Klanten doorverwijzen met affiliate marketing links

Deze website is gebouwd voor een bepaald niche (een kleine markt) die zich richt op zitbaden en opblaas zwembaden en opblaas jacuzzi’s. Wanneer een klant is doorgestuurd naar bol.com en daar een aankoop doet met bol.com ontvangt de eigenaar van website zitbadxl.nl een commissie van bol.com. Het is een percentage van het bedrag wat ligt tussen de 2,5% en 7%. Verkoop de website een opblaas zwembad van € 300,- dan ontvangt hij dus 21,- per keer. Dat is toch makkelijk geld verdienen of niet?

Waarom werken veel bedrijven met affiliate marketing?

Het voordeel van affiliate marketing voor bedrijven is dat ze pas een commissie betalen als er ook omzet is. Je hebt als adverteerder dus geen kosten vooraf. Je kunt het zien als een soort ‘no cure no pay’ systeem. Als je niets verkoopt, krijg je ook niet betaald!

Een ander voordeel is dat mensen die via een affiliate link op je site komen, potentiële klanten zijn die geïnteresseerd zijn in het product of de dienst die jij aanbiedt.

Hoe weet ik of een bedrijf aan affiliate marketing doet?

Nu vraag je je misschien af hoe ik weet of een bedrijf aan affiliate marketing doet. Dat is eigenlijk heel simpel! In Nederland is er een wet die zegt dat wanneer een bedrijf aan affiliate marketing doet, dit duidelijk op de website vermeld moet worden. Vaak zie je dit onderaan de website in de footer staan met een tekst als affiliate of partner programma of iets dergelijks.

Zoek online naar een affiliate programma

Als je op zoek bent naar bedrijven die met affiliate marketing werken, kan het soms moeilijk zijn om ze te vinden. Het zou helpen als je naast de naam van het bedrijf op Google zoekt op termen als ‘affiliate programma’. Bijvoorbeeld; zoek op ‘bol.com affiliate programma’.

Affiliate netwerken voor bedrijven

Veel bedrijven zijn ook aangesloten bij officiële affiliate netwerken. Dit zijn affiliate platformen waar je, je als bedrijf kan aanmelden zodat affiliates (jij dus) hun producten of diensten kan promoten. Deze affiliate platformen regelen alles voor de ondernemer ook de betaling naar jou zonder dat de aangesloten ondernemer daar iets van merkt. Jij promoot z’n product en ziet zijn verkopen stijgen een win-win verdienmodel. Klanten merken er niets van en betalen ook niets extra’s. Het kost de ondernemer een beetje marge maar dat kan hij incalculeren. Vaak zijn advertenties plaatsen of je product promoten op google veel duurder.

Is affiliate marketing iets voor jou?

Waarschijnlijk gaat er een nieuwe wereld voor je open en krijg je zoveel informatie dat je het allemaal even moet verwerken. Logische maar daar is deze website voor om je te helpen geld te verdien met affiliate marketing. We gaan verder met uitleggen, lees mee…

Aanmelden bij een affiliate netwerk

We gaan er in dit artikel vanuit dat je bent aangesloten bent bij een van de vele affiliate netwerken. Hoe zou je dan producten of diensten kunnen promoten?

Op welke manieren kun je vanuit huis starten?

Alles wat we benoemen daarbij staat ergens in je tekst een affiliate link door het gebruik van een “call to action” een soort koopknop of gewoon een link. De knop of link stuurt je door naar het product of dienst. Daarvoor heb je een soort landingspagina nodig en is een website heb makkelijkste om je producten of diensten te promoten zoals deze website.

Hoe kun je affiliate links het beste kan promoten 10 Tips?

 1. Start met het schrijven van een blog in een niche.
 2. Schrijf recensies van producten in jou niche.
 3. Plaats advertenties op je website of blog.
 4. Wordt lid van forums en trek bezoek naar je website.
 5. Sociale media zoals Facebook, Pinterest of Instagram zijn super.
 6. Wordt influencer op Tiktok of Youtube.
 7. Start met podcasts
 8. Schrijf reviews over producten.
 9. Maak een vergelijking website
 10. Verzamel emailadressen

Kortom: waar jij een affiliate link plaats maak niet uit als je maar weet waar veel mensen komen die op de link kunnen drukken en geïnteresseerd zijn.

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om online verkeer te genereren naar het product of de dienst die je wilt promoten. Maar daar gaan we nu niet op in. Je kunt daar meer over lezen in onze andere blogs. Het belangrijkste is dat je vandaag nog aan de slag gaat en geld gaat verdienen met affiliate marketing!

Wees geduldig!

Het hoeft in het begin niet veel te zijn, een paar euro extra per week is al mooi meegenomen. En wie weet verdien je op een dag genoeg om je baan op te zeggen! Zou dat niet fantastisch zijn?

Waar wacht je nog op?

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om wat extra geld, kan affiliate marketing de perfecte oplossing zijn. Je kunt producten of diensten promoten zonder vooraf geld te moeten investeren, en je kunt het doen vanuit uw eigen huis. Dus waar wacht je nog op?

Begin vandaag nog en zie hoeveel je kunt verdienen!

Bekijk de video hieronder en je wordt van het begin tot het eind persoonlijk begeleid. Zo leer je stap voor stap hoe jij de affiliate marketing revolutie kan toepassen en geld kan verdienen vanuit huis.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *