Wat verdient een verpleegkundige

Wat verdient een verpleegkundige - salaris verpleegkundige hbo - Wat verdien je in het ziekenhuis - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten
Inhoud verberg

Wat verdient een verpleegkundige in het ziekenhuis

Wat verdient een verpleegkundige op de ic? Het is een dynamische baan met veel verantwoordelijk. Het hangt af van uw werkgever en de belastingen en premies (pensioen, verzekeringen) die hij betaalt – wat uw exacte nettoloon is. We geven je informatie en tips over het vinden van een baan, maar is die er wel?

Wat verdient een verpleegkundige netto?

Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat het totale salaris 2251 euro is en dat je bij de bank ongeveer 1.800 euro netto inkomen ontvangt. Als je een tijd in dienst bent geweest en op een hoger niveau zit (bijvoorbeeld trede 6) en het bijbehorende totale salaris is 2867 euro, dan is je netto salaris ongeveer 2115 euro.

Wat verdient een verpleegkundige MBO netto?

En dat moet de hoofdverpleegster met een zware verantwoordelijkheid ook zien aan haar salaris. Als initiële mbo-verpleegkundige mag je rekenen op een salaris van minimaal zo’n 1.790 euro per maand. Tot 3.045 euro. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkeringen.

Wat verdient een verpleegkundige niveau 4?

En dat moet de hoofdverpleegster met een zware verantwoordelijkheid ook zien aan haar salaris. Als initiële mbo-verpleegkundige mag je rekenen op een salaris van minimaal zo’n 1.790 euro per maand. Tot 3.045 euro. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkeringen.

  • Zorghulp niveau 1 € 1.510 € 2.405
  • Helpende niveau 2 € 1.575 € 2.535
  • Verzorgende niveau 3 € 1.788 € 2.950
  • Verpleegkundige niveau 4€ 1.840 € 3.155

Hoeveel verdient een verpleegkundige hbo netto?

Verpleegkundige regulier ziekenhuis (hbo-niveau) € 2620 – 4120 euro
IC verpleegkundige  € 2780 – 4580 euro
Verpleeghuis verpleegkundige  € 2650 – 3710 euro
Verzorgende verpleeghuis € 2280 – 3130 euro

Wat verdient een doktersassistente? Salaris doktersassistent.

Als doktersassistente in opleiding is je totale maandsalaris circa 1.950 euro exclusief 8% vakantiegeld. Dit kan oplopen tot ongeveer 3.415 euro. Je kunt ook als zelfstandig ondernemer aan de slag en je krijgt dan ook ongeveer het hoogste maandsalaris.

Wat verdient een ervaren verpleegkundige?

Het maandinkomen van een verpleegkundige met een mbo-diploma als nieuwe verpleegkundige ligt tussen de 1.840 en 1.980 euro. Ben je verder gegaan? Voor een ervaren senior verpleegkundige kan uw maandsalaris dus oplopen tot tussen de 3.055 euro en 3.155 euro.

Wat verdient een verpleegkundige per uur?

Het uurloon ligt tussen 17,72 euro per uur en 21,48 euro per uur. Onderstaande tabel toont het totale maandsalaris op basis van 36 uur. Het weergegeven bedrag is exclusief reiskostenvergoedingen, onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegelden, eindejaarsuitkeringen en overige toeslagen.

Hoeveel verdient een startende verpleegkundige?

Ben je net afgestudeerd, dan kun je rekenen op het totale HBO-verpleegkundig salaris van circa € 1.900,-. Dit kan worden verhoogd tot een maandsalaris van ruim 3.300 euro exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkeringen

Welke hbo verpleegkundige verdient het meest? Startsalaris HBO Verpleegkundige.

Hieruit blijkt dat het gemiddelde inkomen van verpleegkundigen 19% hoger is dan het gemiddelde inkomen van hbo-beginners. Dit komt overeen met een totaal maandinkomen van 2.398 euro. Wat betreft het startsalaris hebben de hbo-verpleegkundigen het heel goed gedaan.

Wat verdient een hbo wijkverpleegkundige? Salaris en Arbeidsvoorwaarden Wijkverpleegkundige

Het minimumloon van gediplomeerde regioverpleegkundigen is 2068 euro per maand, terwijl het maandsalaris van professionele hbo-verpleegkundigen kan oplopen tot 3774 euro. Het salaris is ook afhankelijk van je werkervaring en het geldende cao-niveau.

Hoeveel verdien je als doktersassistente MBO?

Wat krijg ik na het afronden van de opleiding tot arts-assistent? Na de opleiding is je startsalaris circa 2223 euro*. Na 5 jaar is uw totale maandinkomen ongeveer 2.744 euro. Dit komt overeen met een totaal inkomen van 15,86 euro per uur.

Wat kan ik worden met een opleiding doktersassistente?

Je kunt het mbo voor het opleiden van arts-assistenten op niveau 4 op twee manieren volgen: via de beroepsopleiding (BBL, werken en studeren) of via de beroepsopleiding (BOL, studie en stage). De gemiddelde opleidingsduur is drie jaar.

Wat verdient een praktijkondersteuner huisarts?

Start je als POH-fysiek werker, dan zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao van de huisartsenzorg of gezondheidscentrum. Het maandsalaris bij een voltijdbaan ligt tussen 3.038 euro en 3.994 euro.

Wat verdient een verpleegkundige?

Gefeliciteerd als het gelukt is om een leuke baan te vinden. Maar misschien ben je er nog niet uit wat het beste bij je past of is er op dit moment niets.
Je bent op deze website gekomen omdat we wel een heel goed alternatief hebben voor je.

Graag leg ik je verder uit hoe je dat het beste kunt toepassen om ook een supersalaris te verdienen.

Lees het verhaal van Jacko die helpt je graag verder…

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen!

Je hebt net een artikel gelezen over geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien
hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nl

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn
meer dan €1000 per maand extra bij!

 

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Lees ook wat verdient een…:

Vacature in de gemeente Amsterdam als verpleegkundige?

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *