Verdien je Geld met Enquêtes?

Hoe kun je Geld Verdienen met Enquêtes - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Hoe kun je echt geld verdienen met Enquêtes?

Verdien je Geld met Enquêtes? Het is geen geheim dat mensen graag geld verdienen. En hoe kan je beter geld verdienen dan door simpelweg je mening te geven? Dankzij enquêtes kunnen bedrijven erachter komen wat consumenten denken over hun product of dienst. En jij kunt geld verdienen door deel te nemen aan die enquêtes! In dit blogpost lees je alles over hoe je geld kunt verdienen met enquêtes.

Enquêtes invullen is dat echt iets voor jou?

Je hebt vast wel eens een online enquête ingevuld voor een bedrijf. Misschien heb je zelfs wel eens een prijs gewonnen voor het invullen ervan. Maar wat je misschien niet weet, is dat je ook geld kunt verdienen met het invullen van online enquêtes. Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met enquêtes, maar verwacht er niet teveel van! Maar lees vooral verder met Verdien je Geld met enquêtes…

Verdien je Geld met enquêtes invullen?

Voordat we ingaan op de verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met enquêtes, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten enquêtes zijn.

 • De meest voorkomende vorm van een online enquête is de standaard- of multiple-choice vragenlijst. Dit is de soort enquête waarbij je wordt gevraagd naar wat voorkeuren je hebt en hoe vaak je bepaalde dingen doet. Je krijgt dan bijvoorbeeld de keuze uit verschillende antwoorden en moet aangeven wat je ervaring is met het product of de dienst.
 • Een andere vorm van een online enquête is de schrijf-in enquête. Dit is een soort enquête waarbij je niet wordt gevraagd naar multiple-choice antwoorden, maar waarbij je moet schrijven wat je mening is over het onderwerp. Dit kan in de vorm van een korte tekst of zelfs in de vorm van een video. Je wordt dan geacht om eerlijk te zijn en om geen commerciële boodschap over het product of de dienst te geven.
 • De laatste vorm van een online enquête is de betaalde enquête. Dit is een soort enquête waarbij je geld krijgt voor het invullen ervan. Hoeveel geld je krijgt, hangt af van verschillende factoren, zoals hoe lang de enquête is en hoe moeilijk de vragen zijn. Soms moet je ook een aankoop doen voordat je in aanmerking komt voor de geldprijs.

Nu je weet wat de verschillende soorten enquêtes zijn, is het tijd om te kijken naar de verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met enquêtes.

Verdien je geld met betaalde enquêtes

De eerste en misschien wel meest voor de hand liggende manier is door geld te verdienen met online betaling systemen, zoals PayPal of iDEAL. Dit houdt in dat je geld krijgt voor elke enquête die je invult en dat het bedrag direct wordt bijgeschreven op je account. Dit is een simpele en snelle manier van geld verdienen, maar het nadeel is dat je meestal niet veel geld kunt verdienen met dit soort systemen.

Enquête invullen voor geld

Een andere manier waarop je geld kunt verdienen met enquêtes, is door ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt voor de geldprijs. Soms moet je eerst een aantal vragen beantwoorden voordat je in aanmerking komt voor de geldprijs, maar als je de vragen eerlijk beantwoordt, dan heb je een goede kans om de geldprijs te winnen. Er zijn mensen die hier hun baan van maken en maandelijks vanuit huis hier een inkomen mee opbouwen. Dit is een leuke en spannende manier van geld verdienen, maar het nadeel is dat je niet altijd weet hoeveel geld je gaat verdienen.

Enquêtes invullen voor cadeaubonnen

De laatste manier waarop je geld kunt verdienen met enquêtes, is door gebruik te maken van een online spaarprogramma. Bij een online spaarprogramma spaar je geld door online aankopen te doen bij verschillende webshops. Hoe meer geld je uitgeeft, hoe meer geld je kunt verdienen met het programma. Dit is een leuke en gemakkelijke manier van geld verdienen, maar het nadeel is dat je geen controle hebt over hoeveel geld je gaat verdienen.

Geld verdienen met enquêtes betrouwbaar?

Nu je weet wat de verschillende soorten enquêtes zijn en hoe je geld kunt verdienen met het invullen ervan, is het tijd om te beslissen of geld verdienen met enquêtes betrouwbaar is. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden voordat je geld gaat verdienen met online enquêtes.

 • Ten eerste, als je geld wilt verdienen met online enquêtes, is het belangrijk dat je een betrouwbare website vindt waar je enquêtes kunt invullen. Er zijn een aantal websites die geld beloven voor het invullen van enquêtes, maar er is geen enkele garantie dat je ook daadwerkelijk geld zult ontvangen. Het is dus belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je geld gaat verdienen met online enquêtes.
 • Ten tweede, als je geld wilt verdienen met online enquêtes, moet je bereid zijn om eerlijk te zijn in je antwoorden. De meeste bedrijven die online enquêtes aanbieden, zijn op zoek naar eerlijke feedback van consumenten. Als je niet eerlijk bent in je antwoorden, is de kans groot dat je geen geld zult verdienen met online enquêtes.
 • Ten derde, als je geld wilt verdienen met online enquêtes, moet je ervoor zorgen dat je de tijd neemt om de vragen goed te beantwoorden. Sommige bedrijven geven geld prijzen weg aan consumenten die eerlijk en nauwkeurig antwoord geven op de vragen. Als je haast hebt of niet genoeg tijd hebt om de vragen goed te beantwoorden, is de kans groot dat je geen geld zult verdienen met online enquêtes.

Verdien je Geld met Enquêtes met Betrouwbare websites

Dit zijn een aantal enquête websites die bekend staan om hun betrouwbaarheid. Vanaf nu kun je geld gaan verdienen met enquêtes die veilig zijn.

 1. Toluna is een platform dat actief is in 50 landen over de hele wereld. In totaal heeft het platform meer dan 21 miljoen gebruikers. Omdat de onderzoeksgroep zo groot is, werken ze samen met bekende merken als L’Oréal, Expedia, Coca-Cola en Sony Music.
 2. Maximiles is een Brits online onderzoeks- en marketingbureau dat gespecialiseerd is in marktonderzoek via internet. Dit onderzoek deden zij onder meer via vragenlijsten en community. Daarnaast maakt het bedrijf interactieve toepassingen.
 3. StemPunt is een onderzoeksgroep die deel uitmaakt van Motivaction, een full-service onderzoeksorganisatie. De onderzoeksorganisatie gebruikt StemPunt om onderzoek te doen voor haar opdrachtgevers. Dit doen ze door groepsleden te vragen naar hun mening over het product of de dienst van het bedrijf.
 4. LifePoints is een onderzoeksgroep die voorheen bekend stond als GlobalTestMarket en MySurvey. Dit zijn grote onderzoeksgroepen die in 2019 zijn gefuseerd onder de naam LifePoints.
 5. YouGov is een marktonderzoeksbureau dat wereldwijd opereert. Het bedrijf heeft eigen onderzoeksgroepen waarmee zij klanten waardevolle informatie verstrekken. YouGov is actief in meer dan 40 verschillende markten en de groep heeft wereldwijd meer dan 11 miljoen leden. U kunt ook lid worden van deze bekende Nederlandse groep.
 6. GfK staat voor Groei van Kennis. Dit marktonderzoeksbureau biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om betere beslissingen te nemen door hen relevante markt- en consumenteninformatie te verstrekken. Dit doen zij door (online) marktonderzoek te doen in meer dan 100 landen. Het Duitse bedrijf behoort tot de top vier van marktonderzoeksinstellingen ter wereld, met maar liefst 13.000 marktonderzoeksexperts.
 7. i-Say is onderdeel van Ipsos, een groot marktonderzoeksbureau dat actief is in meer dan 100 landen. Ipsos, opgericht in 1975, is het op twee na grootste onderzoeksbedrijf ter wereld. Ipsos gebruikt het i-Say panel om marktonderzoek te doen via enquêtes.
 8. PanelClix is al jaren een bekende naam in de wereld van betaalde enquêtes. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van online onderzoeken en werkt in opdracht van bekende marktonderzoekbureaus, de overheid en diverse universiteiten. PanelClix is, net als EuroClix, onderdeel van het in 1999 opgerichte iFlavours B.V.

Geld verdienen met enquêtes invullen ervaringen

Lees de ervaringen van echte mensen die hun review over boven genoemde websites hebben achter gelaten in dit forum https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/geldzaken-recht/ervaring-met-online-enquetes-invullen-tegen-vergoeding. Wordt je er blij van?

Had je er meer van verwacht? Zoek je iets dat veel meer geld kan opleveren? dan vertel ik je graag meer.

Geld verdienen met Affiliate Marketing is echt!

Wil je echt geld verdienen wat voor blijvend resultaat zorgt dat is het opzetten van een affiliate website de oplossing. In al mijn blogpost praat ik erover en misschien is het voor jou nu wel herkenbaar dat de alternatieven niet echt veel opleveren. Voor velen blijft de vraag: Hoe kan ik vanuit huis thuiswerken om extra inkomen te verdienen?

Dat kan ik je wel vertellen, daar heb ik inmiddels genoeg ervaring in. Maar wat ik kan kun jij ook!

Affiliate marketing is niet heel moeilijk, maar doorzetter wel. Waarom, in het begin zul je vel nieuwe dingen leren en het zal even duren voordat het geld zal gaan rollen maar als het eenmaal gaat dan bouw je al snel een een passief inkomen. Maar voor ik je veel meer ga vertellen, er iemand die dat veel beter kan als ik. Krijg les van de affiliate marketing goeroe van Nederland. Hij heet Jacko Meijaard en heeft z’n sporen wel bewezen. Bekijk hieronder z’n gratis video.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *