Vacature baan zonder diploma #35 Tips!

Vacature baan zonder diploma - Wat verdien je daarmee - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Inhoud verberg
1 Zoek jij een baan zonder diploma?

Zoek jij een baan zonder diploma?

Wil je solliciteren op een vacature baan zonder diploma? Als je geen diploma hebt, is het soms moeilijk om een baan te vinden. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die baantjes aanbieden zonder dat je hiervoor een diploma nodig hebt. Dit betekent dat je ook geld kunt verdienen als je geen diploma hebt! In dit blogpost geven we vacatures voor banen zonder diploma weg.

Kun jij mensen helpen?

Mensen die geen diploma hebben, kunnen vaak niet zo makkelijk aan de slag. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om geld te verdienen, zelfs als je geen diploma hebt. We geven je heel veel tips aan direct aan de slag te gaan.

Welke talent heb je nodig zonder diploma

Je kunt zonder diploma werken!

 • Een diploma of werkervaring is nooit altijd nodig.
 • Er zijn veel vacatures, je kunt meteen beginnen.
 • Enthousiasme is net zo belangrijk als enthousiasme leren.
 • Stop met zoeken, check dan onderstaande vacatures voor onze vele mogelijkheden.

#15 Vacature baan zonder diploma voorbeelden

 1. Orderpicker
 2. Sorteermedewerker
 3. Magazijnmedewerker
 4. Tijdelijk administratief medewerker
 5. Wasstraat medewerker
 6. assemblagemedewerker
 7. glazenwasser
 8. horecamedewerker
 9. logistiek medewerker
 10. magazijnmedewerker
 11. orderpicker
 12. post- en pakketbezorger
 13. productiemedewerker
 14. soldaat landmacht
 15. thuiszorg

Welke #20 banen zijn er beschikbaar zonder diploma?

Er zijn genoeg banen beschikbaar waarvoor je geen diploma nodig hebt. Hieronder geven we een aantal voorbeelden:

#1. Kantoorbaan zonder diploma?

Voor een kantoorbaan hoef je geen diploma te hebben, maar wel wat ervaring. Het is dan ook niet zo makkelijk om ineens aan de slag te gaan als je geen werkervaring hebt. Als je toch geïnteresseerd bent in een kantoorbaan, kun je het beste eerst wat vrijwilligerswerk doen of een baan zoeken bij een uitzendbureau. Zo kun je ervaring opdoen en laten zien dat je geschikt bent voor een kantoorbaan.

#2. Zoek je baan als verkoper in een winkel?

Als je geen diploma hebt, kun je ook aan de slag als verkoper in een winkel. Dit is een baan waarvoor je geen speciale opleiding nodig hebt. Wel moet je ervaring hebben met werken in een winkel en met klantenservice. Als je geïnteresseerd bent in een baan als verkoper, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een supermarkt of een detailhandel.

#3. Callcenter medewerkers moeten altijd vriendelijk zijn!

Een andere mogelijkheid is om aan de slag te gaan als callcenter medewerker. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in een callcenter. Als je geïnteresseerd bent in een baan als callcenter medewerker, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een telemarketingbureau of een contact center.

#4. Hou je van doorgaan en is productiemedewerker geen probleem?

Als je geïnteresseerd bent in fysiek werk, kun je aan de slag als productiemedewerker. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in een productieomgeving. Als je geïnteresseerd bent in een baan als productiemedewerker, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een fabriek of een producent.

#5. Veel klantcontact met een stralende lach dan wordt je Kassier

Als je geïnteresseerd bent in werken in de retail, kun je aan de slag als kassier. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in een retailomgeving. Als je geïnteresseerd bent in een baan als kassier, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een supermarkt of een detailhandel.

#6. Ben je service gericht en lijkt bediende misschien iets voor jou?

Als je geïnteresseerd bent in werken in de horeca, kun je aan de slag als bediende. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in de horeca. Als je geïnteresseerd bent in een baan als bediende, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een restaurant of een café.

#7. Vrijheid blijheid als pakketbezorger

Als je geïnteresseerd bent in werken in de logistiek, kun je aan de slag als pakketbezorger. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in de logistiek. Als je geïnteresseerd bent in een baan als pakketbezorger, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een pakketdienst of een logistiek bedrijf.

#8. Rondrijden als chauffeur voor gehandicapte mensen?

Voor dit beroep heb je een rijbewijs nodig, er zijn genoeg chauffeursbanen beschikbaar. Het is een baan waarbij je veel vrijheid hebt en je kunt lekker onderweg zijn. Ook kun je ervoor kiezen om alleen in de avonduren of weekends te werken.

#9. Vindt je een baan als schoonmaker iets voor jou?

Als je geïnteresseerd bent in werken in de schoonmaak, kun je aan de slag als schoonmaker. Dit is een baan waarvoor geen diploma nodig is, maar wel ervaring met werken in de schoonmaak. Als je geïnteresseerd bent in een baan als schoonmaker, kun je bijvoorbeeld solliciteren bij een schoonmaakbedrijf of een facility management bedrijf.

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

#10. Werken als fabrieksarbeider wat houdt dat in?

Een baan als fabrieksarbeider is vaak een fysiek zwaar werk. Je bent dan ook veel buiten en je werkt met machines. Er zijn verschillende soorten banen binnen een fabriek, dus er is altijd wel iets wat bij jou past. Ook voor een baan als fabrieksarbeider heb je geen diploma nodig, maar wel ervaring met het werken in een fabriek om aan de slag te kunnen gaan. Vaak is het training on the job en leer je het vak van collega’s op de werkvloer.

#11. Werken als boer daar heb je geen diploma voor nodig!

Boeren zijn altijd op zoek naar helpende handen en je hoeft geen diploma te hebben om hier aan de slag te kunnen. Je wordt vaak ingezet voor lichte werkzaamheden, maar soms ook voor zwaardere klussen. Het is wel belangrijk dat je fysiek in orde bent, want boerenwerk is niet makkelijk!

#12. Werken in de kas met groene vingers?

Heb je groene vingers? Dan is werken in de kas misschien wel iets voor jou! Je hoeft geen diploma te hebben om hier aan de slag te gaan, maar je moet wel ervaring hebben met planten en bomen. Het is belangrijk dat je weet hoe je planten moet verzorgen, want er wordt veel geld verdiend met de verkoop van planten en bloemen.

#13. Ben jij een echte dierenvriend?

Dan is werken in een dierenpension of asiel misschien wel iets voor jou! Je hoeft geen diploma te hebben om hier aan de slag te gaan, maar je moet wel van dieren houden. Het is belangrijk dat je weet hoe je met dieren om moet gaan, want ze verdienen goed geld met de verkoop van dieren.

#14. Wat moet je voor talent hebben als bode?

Een bode is verantwoordelijk voor het bezorgen van post en pakketten. Je moet dus snel kunnen lopen of fietsen, en natuurlijk de weg kennen in de stad. Ook is het belangrijk dat je georganiseerd bent, zodat je geen pakketten vergeet te bezorgen. Een baan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

#15. Aan de slag als Chauffeur bij een taxi of Uber is dat wat voor jou?

Taxichauffeur of Uberchauffeur worden is een baan waarvoor geen diploma nodig is. Wel moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en minimaal 21 jaar oud zijn. Ook is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt, want je zult veel contact hebben met mensen. Als taxichauffeur of Uberchauffeur kun je lekker je eigen tijd indelen en geld verdienen!

#16. Wordt Postbezorger in jou buurt!

Postbezorger is een baan die steeds vaker wordt aangeboden. Het is een vacature baan zonder diploma omdat je de kneepjes van het vak op de vloer krijgt aangeleerd. Dit komt omdat er steeds meer online besteld wordt en daardoor ook meer pakjes bezorgd moeten worden. Als postbezorger hoef je geen diploma te hebben, maar wel een rijbewijs. Het is dan ook ideaal als je in de buurt van een postkantoor woont of werkt.

#17. Vrachtwagenchauffeur zonder diploma?

Als je geïnteresseerd bent in een baan als vrachtwagenchauffeur, hoef je geen diploma te hebben. Wel moet je in het bezit zijn van een rijbewijs en ervaring met het besturen van een vrachtwagen. Ook is het belangrijk dat je gezond bent, want als chauffeur ben je veel onderweg.

#18. Barista of hulp in de bediening?

In de horeca geldt: geen diploma, geen probleem! Er zijn genoeg vacatures voor banen zonder diploma, dus je kunt altijd wel ergens aan de slag. Bij een bar of restaurant is het fijn als je ervaring hebt, maar dat is niet noodzakelijk. Wel moet je bereid zijn om hard te werken en flexibel te zijn met werktijden. Als je denkt dat jij hier geschikt voor bent, kun je altijd een sollicitatiebrief sturen of langskomen bij de bar of het restaurant.

#19. Als Bouwvakker aan de slag zonder diploma?

In de bouw is geen diploma vereist, maar wel ervaring en kennis van de materiaal. Ook in deze sector geldt: hoe meer ervaring je hebt, hoe makkelijker het is om aan de slag te gaan. Als je geïnteresseerd bent in een baan als bouwvakker, kun je contact opnemen met een uitzendbureau of een bouwbedrijf. Zo kun je ervaring opdoen en laten zien dat je geschikt bent voor de job.

#20. Kinderen halen en brengen?

Voor deze vacature baan zonder diploma nodig, maar wel rijbewijs en ervaring met het besturen van een bus. Ook is het belangrijk dat je gezond bent, want als chauffeur ben je veel onderweg.

Ook is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt, want je zult veel contact hebben met mensen. Als chauffeur kun je lekker je eigen tijd indelen en geld verdienen!

Tip: Bonus vacature voor iedereen van 10 tot 80 jaar! Vacature baan zonder diploma

Positief kijken naar de toekomst

Het is natuurlijk een zware tegenvaller als je op zoek bent naar een baan, zeker in deze tijd!
We snappen dat het licht aan de tunnel nu even niet schijnt en de rekeningen gewoon doorgaan.
Misschien kan ik je met onderstaande video een lichtpuntje geven en een positieve kijk op de toekomst!

Ik help je graag verder…

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

[message_box]

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

[/message_box]
Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *