Thuiswerkbanen voor thuisblijfmoeders: #10 Tips!

#10 beste thuiswerkbanen voor thuisblijfmoeders - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Betrouwbaar thuiswerk voor huismoeders

Ben je opzoek naar thuiswerkbanen voor thuisblijfmoeders? Wil je graag wat bijverdienen naast je gezin of zoek je een leuke manier om thuis te werken? Dan zijn er vele mogelijkheden. Maar hoe vind je het betrouwbaarste thuiswerk en welk werk past bij jou? Wij hebben de 10 beste thuiswerkbanen voor je op een rij gezet. Zo vind je altijd iets wat aansluit bij jouw ervaring, vaardigheden én tijdsindeling!

Betaal niet voor thuiswerk.

Thuiswerkbanen vacatures zijn gratis, en zo hoort het ook als je op zoek bent naar thuiswerkbanen. Sommige andere websites proberen je geld te laten betalen voor het bekijken van vacatures, maar die websites proberen alleen maar geld te verdienen aan mensen die al moeite hebben om werk te vinden. Thuiswerkbanen websites doet dat niet – die willen je helpen een goede baan te vinden, zodat je zo snel mogelijk weer geld kunt gaan verdienen. Waar moet je nou op letten?

Er bestaat niet zoiets als een snel geld verdienmodel.

Veel mensen willen leren hoe ze snel geld kunnen verdienen vanuit huis. Het is logisch dat er op internet veel oplichters zijn die je gemakkelijke rijkdom beloven als je hen betaalt voor hun geheimen. Meestal komen deze zogenaamde snel geld verdienen-formules op niets anders neer dan het bouwen van een website en andere mensen geld vragen voor toegang tot je methoden. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat komt omdat het dat waarschijnlijk ook is.

#10 tips voor huismoeders met betrouwbaar thuiswerk!

Wat voor soort werk zoek je, waar het je ervaring mee? Wil je voor een baas werken of ben je meer het type voor een eigen onderneming? Er is namelijk heel veel keuze in de soort thuiswerkbanen waar je uit kunt kiezen. Ik benoem er een aantal. Daarna geef ik mij mening en zal je laten kennismaken met vrij beroep, werken wanneer jij dat wilt en wat je wil gaan verdienen op termijn!

#1. Thuiswerk als virtuele assistent

Als thuiswerkmoeder is het soms moeilijk om je werk en je thuisleven te balanceren. Daarom besluiten steeds meer thuiswerkmoeders om hun thuiswerk als virtuele assistent uit te voeren. Dit biedt thuisblijfmoeders de kans om vanuit huis te werken, zonder dat ze hun thuisleven moeten opofferen. Bovendien zijn er veel bedrijven die thuiswerkgelegenheden aanbieden voor virtuele assistenten. Dit betekent dat thuiswerkers niet alleen thuis kunnen werken, maar ook flexibel kunnen werken en geld kunnen verdienen terwijl ze thuis blijven. Kortom, thuiswerken als virtuele assistent is een uitstekende manier om je werk en je thuisleven te balanceren.

#2. Schrijven of redigeren van teksten

Bloggen voor thuiswerkmoeders. Mijn moeder is een thuiswerkmoeder. Dat betekent dat ze thuis werkt en ook thuis voor ons zorgt. Het is een zware baan, maar iemand moet het doen. Hoewel ik niet thuis woon, help ik haar vaak met het schrijven of redigeren van teksten. Het is een manier waarop ik mijn thuiswerk-VA-vaardigheden kan oefenen. Bovendien hou ik van de uitdaging van het helpen bij het verbeteren van iemands schrijven. Dus als je thuiswerken moeder bent en je hebt hulp nodig bij het schrijven of redigeren van teksten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik zou graag willen helpen!

#3. Klantenservice of helpdesk

Ben je vriendelijk en behulpzaam? Vind je het leuk om problemen op te lossen? Zo ja, dan kan een baan in de klantenservice of bij een helpdesk perfect voor je zijn. Veel bedrijven bieden thuiswerkmogelijkheden voor vertegenwoordigers van de klantenservice of helpdeskmedewerkers. Dit betekent dat je vanuit huis kunt werken en klanten kunt helpen hun problemen op te lossen. Bovendien zijn veel van deze banen worden flexibel ingepland, zodat je kunt werken rond de behoeften van je gezin.

#4. Gegevensinvoer

Data entry is een geweldige manier om vanuit huis geld te verdienen. Alles wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Er zijn veel bedrijven die data entry banen aanbieden, dus je kunt er gemakkelijk een vinden die past bij jouw vaardigheden en schema. Bovendien is data entry een relatief gemakkelijke baan, dus perfect voor huismoeders die wat willen bijverdienen zonder veel uren te maken.

#5. Transcriptie

Transcriptie is een andere geweldige manier om vanuit huis geld te verdienen. Je kunt audiobestanden of videobestanden transcriberen naar tekstformaat. Dit is een geweldige baan voor blijvende moeders die detailgericht zijn en goed kunnen luisteren. Bovendien is transcriptie een flexibele baan die je op je eigen schema kunt doen.

#6. Social media manager

Ben je een social media goeroe? Blijf je graag op de hoogte van de laatste trends? Zo ja, dan zou je vanuit huis kunnen werken als social mediamanager. Veel bedrijven zijn op zoek naar social media managers om hen te helpen op de hoogte te blijven van de laatste trends en met hun klanten in gesprek te gaan. Dit is een geweldige baan voor huismoeders die actief zijn op sociale media en aanleg hebben om met mensen in contact te komen.

#7. Webontwikkelaar

Heb je een achtergrond in webontwikkeling? Ben je op zoek naar een flexibele baan die je vanuit huis kunt doen? Zo ja, dan kan werken als webontwikkelaar perfect voor je zijn. Veel bedrijven zijn op zoek naar webontwikkelaars om hen te helpen bij het maken of bijwerken van hun websites. Bovendien kun je als webontwikkelaar meestal volgens je eigen schema werken. Dus als je een thuisblijfmoeder bent met ervaring in webontwikkeling, zou dit een geweldige baan voor je.

#8. Grafisch ontwerper

Heb je talent voor vormgeving? Ben je op zoek naar een creatieve manier om vanuit huis geld te verdienen? Zo ja, dan kan werken als grafisch ontwerper perfect voor je zijn. Veel bedrijven zijn op zoek naar grafisch ontwerpers om hen te helpen hun logo’s, websites en marketingmateriaal te maken of bij te werken. Bovendien kun je als grafisch ontwerper meestal op je eigen schema werken. Dus als je een huismoeder bent met ervaring in ontwerpen, dan zou dit een geweldige baan voor je zijn.

#9. Tutor

Heb je ervaring in een bepaald onderwerp? Vind je het leuk om anderen te helpen met leren? Zo ja, dan kan bijles geven de perfecte baan voor je zijn. Je kunt leerlingen persoonlijk of online bijles geven. Bovendien zijn veel bijlesbanen flexibel, zodat je om je gezinsschema heen kunt werken. Dus als je een huismoeder bent met expertise in een bepaald onderwerp, overweeg dan om bijles te gaan geven. Je kunt een verschil maken in iemands leven en tegelijkertijd wat extra geld verdienen.

#10. Copywriter & Affiliate marketing

Thuiswerkbanen voor thuismoeders. Als tekstschrijver kun je blogberichten, artikelen, verkoopbrieven en meer schrijven. En als affiliate marketeer kun je producten promoten en commissies verdienen op de verkoop. Dit zijn geweldige banen voor huismoeders die geld willen verdienen zonder het huis uit te hoeven. Bovendien zijn beide banen relatief gemakkelijk te leren en kun je ze volgens je eigen schema doen. Dus als je manieren zoekt om vanuit huis geld te verdienen, overweeg dan copywriting en affiliate marketing.

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Wat is voor jou de ideale thuiswerk vacature?

Het antwoord op deze vraag hangt af van je vaardigheden, interesses en agenda. Maar als je als thuisblijfmoeder op zoek bent naar een manier om vanuit huis geld te verdienen, dan zijn de bovenstaande banen een aantal goede opties om te overwegen. Kies er een die bij je vaardigheden en interesses past, en ga dan vandaag nog aan de slag met thuiswerkbanen.

Wat is mijn ideale thuiswerk job?

Zoals gezegd zal ik je mijn mening geven wat voor mij de ideale thuiswerk baan is!

Ook ik heb lang gezocht naar thuiswerkbanen, hoe ik heb geld thuis zou kunnen verdienen. De weg was lang dat kan ik je wel vertellen, te lang. Daarom wil ik je graag meenemen in mijn verhaal om een hele lange zoektocht te voorkomen. Ik ga je vertellen hoe ik werk wanneer ik dat wil en bepaal hoe lang ik werk en waar ik werk. Klik vaag of niet? Geen zorgen ik vertel je alles…

Thuiswerkbanen: Van carrière vrouw naar fulltime huismoeder

Zo zit je nog achter een bureau, ben je crisismanager of scan je alle boodschappen weg in de lokale supermarkt. Hoe dan ook, je kindje komt eraan of is er al en ineens heb je een ander beroep, nou ja moet je een opvoedkundige moeder zijn. Dat is soms best even schrikken want zo’n zo’n snelle carrière switch heb je vast niet eerder gemaakt. Naast het opvoeden van kinderen moet je als moeder een duizendpoot zijn. Je hebt ineens geen vast werk meer, moet op de gekste tijden er voor je kinderen zijn en daardoor is de vaste structuur die je altijd had helemaal weg!

Werken vanuit huis voor moeders

Je hebt ervoor gekozen om er voor je kind(eren) te zijn en ze een geweldig opvoeding te geven als fulltime moeder. Maar op een gegeven begint het weer te kriebelen en ben je opzoek maar wat afleiding. Je bemerkt dat er meer is dan poepluiers, melkflessen en slapeloze nachten. Je eigen identiteit is veranderd en dat wil je weer terug.

Herkenbaar?

Alleenstaande moeders en jonge moeders willen werken

Mijn verhaal heeft zoals gezegd lang geduurd en dat wil ik jou niet aandoen. Waarom zou ik jou helpen? Nou, omdat ik het juiste verdienmodel heb gevonden en genoeg verdien en jou de juiste weg wil wijzen. Ik verdien mijn geld namelijk met het helpen van mensen die geld willen verdienen.

Hmm, verdien je nu geld aan mij dan? Nee, dat niet maar ik ga je vertellen hoe jij dat ook kan doen. Jij zoekt een antwoordt en ik wijs je de weg en verdien daar geld mee, hoe?

Lees verder…

Parttime werk vanuit huis voor moeders!

Nu wil je vast weten wat het is en wat ik doe om geld te verdienen. Nou, ik verdien mijn geld met bloggen en verkoop producten van andere mensen. Ze noemen dat affiliate marketing. Je hebt zelf geen fysieke producten maar zonder dat je het in de gaten hebt zijn er online heel veel bedrijven die jou laten geloven dat je op een website iets koopt en vervolgens zit je op een ander website met dat product, toch koop je het product. Zodra je wordt doorverzen van een andere website en je koopt dat product dan ontvangt de doorverwijzer een commissie van de aanbieder.

Simpel toch! Nee, dan geeft ik je een voorbeeld.

Online werken bijbaan voor thuiswerkmoeders

Stel je hebt een website waar je lekker op aan het bloggen bent over hoe je jouw kindje opvoed, waar je tegenaan loopt met allerlei tips om ander jonge moeders te helpen met hun problemen.

Daarbij heb je een artikel geschreven over baby melkflessen met jou ervaring erbij en waarom je die nou juist gebruikt en andere niet.

Voorbeeld affiliate marketing voor beginnende huismoeders!

In dat verhaal laat je jou ideale melkfles zien van bijvoorbeeld bol.com, kun je mij volgen?

Je zet een link op je pagina naar het product en die bezoeker koopt dat product dan ontvang jij een geld bedrag van bol.com! Echt waar! Ja, zo simpel kan het zijn. Klinkt dat goed, lees dan verder en ga je het uitleggen.

Hoe werkt affiliate marketing?

Ik blog al een aantal jaren en heb een netwerk van websites met verschillende thema’s opgebouwd. Eén website gaat over mijn kat, een andere website gaat over babyproducten en de andere website gaat over het vergelijken van energieleveranciers. Ik hoor je denken: wat heeft dat met elkaar te maken?

Mijn verhaal hoe ik geld verdien met affiliate marketing

Nou, ik verdien geld aan alle drie omdat ik op alle drie de sites gebruik maak van affiliate marketing. Ik help bezoekers door ze goede informatie te geven en verwijs ze dan naar een product waarin ze misschien geïnteresseerd zijn. Als ze iets van dat product kopen, krijg ik een percentage van de verkoopprijs als commissie.

Maar daar blijft het niet bij, want als de bezoeker naar die site gaat maar niets koopt, dan krijg ik nog steeds betaald! En dat komt omdat ik een zogenaamde cookie op de computer van de bezoeker heb geplaatst. Dat is een klein bestandje waarin de verwijzer wordt opgeslagen. Dus als die persoon binnen 60 dagen iets koopt, krijg ik alsnog mijn commissie!

Je begrijpt nu hoe affiliate marketing werkt en misschien ben je er ook in geïnteresseerd. Maar er zijn een paar dingen waar je op moet letten voordat je begint.

In het volgende deel geef ik je hier meer informatie over

Voor- en nadelen van affiliate marketing

Zoals met alles zijn er voor- en nadelen aan affiliate marketing

De voordelen van affiliate marketing: thuiswerkbanen voor thuisblijfmoeders

 • Je hebt geen eigen producten nodig;
 • Je hebt geen opslagkosten;
 • Je hebt geen verzendkosten;
 • Je kunt snel en gemakkelijk beginnen;
 • Je hebt een lage investering;
 • Je kunt veel geld verdienen.
 • Je werkt vanuit huis
 • Je werkt waar jij wilt.

De nadelen van affiliate marketing:

 • Het is moeilijk om te beginnen;
 • Je hebt veel bezoekers op je site nodig om goed geld te verdienen;
 • Het kost tijd om voldoende goede wil op te bouwen bij de bezoekers van je site;

Nu je de voor- en nadelen van affiliate marketing kent, kun je voor jezelf beslissen of dit iets voor jou is. Misschien ben je al een ervaren marketeer en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen. Of misschien ben je net begonnen en wil je kijken of dit iets voor je is. Met dit verdienmodel kun je verschillende thuiswerkbanen creëren voor thuisblijfmoeders.

Hoe dan ook, ik wens je het allerbeste in je affiliate marketing reis!

Wil je er meer van weten dan heeft mij collega Jaco Meijaard een complete cursus geschreven de affiliate marketing revolutie met stap voor stap video’s hoe je moet starten. Hij neemt je letterlijk online aan de hand mee en begeleid je aan de hand van video’s waar je op moet letten, wat je wel moet doen en niet moet doen. Geloof mij, het is een compleet stappenplan om een vliegende start te maken. Bekijk zijn video hieronder…

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *