Pinterest & Affiliate marketing: De ultieme gids

Pinterest & Affiliate marketing De ultieme gids - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Pinterest het verdienmodel voor moeders

Pinterest is een van de meest gebruikte social media platforms ter wereld. Het is dan ook niet zo vreemd dat affiliate marketeers hier graag actief zijn. Het platform biedt namelijk veel mogelijkheden om succesvol te zijn in affiliate marketing. In dit artikel lees je alles over affiliate marketing op Pinterest: van het begin met affiliate pins tot het promoten van je producten en diensten!

Wat is Pinterest en hoe werkt het?

Pinterest is een social media platform waarmee gebruikers afbeeldingen en video’s kunnen delen. Daarnaast kunnen gebruikers ook borden aanmaken waarop ze pins opslaan. Pins zijn afbeeldingen of video’s die van een andere website zijn opgeslagen of door de gebruiker zijn geüpload. Gebruikers kunnen vervolgens andere gebruikers en boards volgen. Zo zien ze in hun home feed wat hen interesseert.

Kun je geld verdienen met Pinterest?

Ja, je kunt geld verdienen met Pinterest! Sterker nog, veel mensen verdienen een fulltime inkomen met affiliate marketing op het platform. Als je wilt leren hoe je geld kunt verdienen met Pinterest, dan is dit artikel voor jou!

Affiliate marketing op Pinterest?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een affiliate een commissie verdient voor het promoten van producten van een bedrijf. Als jij bijvoorbeeld een Amazon Associates affiliate bent en iemand klikt op een van jouw links en koopt een product van Amazon, dan verdien jij een commissie.

Waarom affiliate marketing pinterest?

Er zijn een paar redenen waarom affiliate marketing op Pinterest een geweldig idee is.

 • Ten eerste is Pinterest een zeer visueel platform. Dat betekent dat je pins een goede kans hebben om gezien en aangeklikt te worden door mensen die geïnteresseerd zijn in de producten die je promoot.
 • Ten tweede is Pinterest een zeer populair platform. Er zijn miljoenen mensen die het elke dag gebruiken, wat betekent dat er een enorm potentieel publiek is voor je affiliate pins.
 • Ten slotte is affiliate marketing een geweldige manier om online geld te verdienen. Als je verkeer naar je pins kunt leiden en mensen op je affiliate links kunt laten klikken, kun je commissie verdienen van de verkoop van het product. Dit kan snel oplopen tot veel geld!

Hoe werkt affiliate marketing op Pinterest?

Bij het promoten van affiliate producten op Pinterest kun je afbeeldingen of video’s gebruiken. Deze worden Pins genoemd. Je kunt zelf pins maken of ze opslaan van andere websites. Als iemand op je pin klikt, worden ze doorgestuurd naar de website waar ze het product kunnen kopen. Als ze het product kopen, verdien je een commissie.

Het is ook mogelijk om zogenaamde Rich Pins te gebruiken. Rich Pins bevatten extra informatie over het product, zoals de prijs of een beschrijving. Dit maakt het voor iemand nog gemakkelijker om het product te kopen.

Hoe begin je met affiliate marketing op Pinterest?

Als je wilt beginnen met affiliate marketing op Pinterest, zijn er een paar dingen die je moet doen. Ten eerste moet je je aanmelden voor een account. Dit kun je doen door naar de Pinterest website te gaan en je e-mailadres in te voeren. Als je dit gedaan hebt, moet je een aantal pins aanmaken. Deze kun je zelf maken of opslaan van andere websites.

Zodra je een aantal pins hebt gemaakt, moet je er je affiliate links aan toevoegen. Dit kun je doen door naar de website te gaan van het bedrijf waarvan je de producten promoot en het verkrijgen van je affiliate link. Zodra je je affiliate link hebt, kun je die toevoegen aan je pins.

Als je je affiliate links aan je pins hebt toegevoegd, moet je ze gaan promoten. Dit kun je doen door ze te delen op sociale media of op je website. Je kunt ook Pinterest-advertenties gebruiken om je pins te promoten.

Als je meer wilt weten over hoe je succesvol kunt zijn met affiliate marketing op Pinterest, raden we je aan onze ultieme gids te bekijken!

Wat zijn de voordelen van affiliate pins?

Er zijn veel voordelen aan het maken van affiliate pins. Ten eerste zijn ze een gemakkelijke manier om producten te promoten. Je hoeft alleen maar een pin te maken en je affiliate link toe te voegen. Vervolgens kun je de pin delen op sociale media of op je website. Zo kun je gemakkelijk een groot publiek bereiken.

Een ander voordeel van affiliate pins is dat ze in het oog springen. Mensen zullen eerder op een pin klikken als die visueel aantrekkelijk is. Dit betekent dat je meer kans hebt om verkeer naar je website te krijgen en verkopen te doen.

Ten slotte zijn affiliate pins een geweldige manier om vertrouwen op te bouwen bij je publiek. Als mensen zien dat je producten promoot waar jij in gelooft, zullen ze je eerder vertrouwen en

Zijn er ook nadelen van affiliate pins?

Er zijn een paar nadelen aan affiliate pins. Ten eerste kan het enige tijd kosten om ze te maken. Als je veel producten promoot, zul je veel pins moeten maken.

Een ander nadeel is dat je moet oppassen dat je je volgers niet gaat spammen. Als je te veel affiliate pins deelt, zullen mensen ze gaan negeren. Dit betekent dat je strategisch moet zijn over wanneer en waar je je pins deelt.

Ten slotte kunnen affiliate pins soms minder effectief zijn dan andere promotiemethoden. Als iemand bijvoorbeeld geïnteresseerd is in een product, maar er geen pin voor ziet, klikt hij misschien niet door naar de website. In dat geval zou een andere promotiemethode effectiever zijn.

Wat zijn de beste praktijken voor affiliate marketing op Pinterest?

Er zijn een paar best praktische dingen die je moet volgen bij affiliate marketing op Pinterest.

 • Ten eerste moet je ervoor zorgen dat je pins van hoge kwaliteit en opvallend zijn. Hierdoor zullen mensen eerder geneigd zijn erop te klikken.
 • Ten tweede moet je je pins regelmatig delen, maar niet te vaak. Als je mensen spamt met te veel pins, zullen ze ze gaan negeren.
 • Ten derde moet je trefwoorden gebruiken in je pinbeschrijvingen. Dit helpt mensen je pins te vinden als ze op Pinterest naar producten zoeken.

Ten slotte moet je altijd je affiliate link opnemen in je pins. Zo kunnen mensen gemakkelijk doorklikken naar de website en het product kopen als ze geïnteresseerd zijn.

Maar wat is affiliate marketing in combinatie met Pinterest?

Zoals gezegd is affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een adverteerder een product of dienst promoot en een commissie verdient als iemand dat product of die dienst via zijn of haar link koopt. Als je een affiliate marketeer bent, kun je dus geld verdienen door producten op Pinterest te promoten!

Nu je weet wat Pinterest en affiliate marketing zijn, is het tijd om te leren hoe je affiliate marketing op Pinterest kunt doen!

Hoe te beginnen met affiliate marketing op Pinterest

Als je wilt beginnen met affiliate marketing op Pinterest, zijn er een paar dingen die je moet doen. Allereerst moet je een Pinterest account aanmaken. Dit kun je gemakkelijk doen door naar pinterest.com te gaan en je gegevens in te vullen.

Vervolgens moet je producten vinden om te promoten. Dit kun je doen door te zoeken naar affiliate programma’s in jouw niche. Als je eenmaal een paar goede affiliate programma’s hebt gevonden, meld je dan aan en begin met het promoten van hun producten.

Ten slotte moet je pins maken voor de producten die je promoot. Zorg ervoor dat je je affiliate link in de pin opneemt, zodat mensen kunnen doorklikken en het product kunnen kopen.

Dat is het! Volg gewoon deze stappen en je bent goed op weg om geld te verdienen met Pinterest affiliate marketing.

Als je meer wilt leren over hoe je succesvol kunt zijn met affiliate marketing op Pinterest, dan raden we je aan om naar onderstaande cursus te kijken.

Hoe kom je affiliate links?

Affiliate links zijn speciale links waarmee je kunt bijhouden hoeveel mensen erop klikken en het product kopen. De meeste affiliate programma’s geven je een affiliate link als je je aanmeldt.

Als je affiliate programma’s wilt vinden voor producten die je al promoot, kun je daarnaar zoeken in Google. Typ gewoon “affiliate programma” + de productnaam in. Als je bijvoorbeeld een affiliate programma wilt vinden voor blauwe spijkerbroeken, dan zoek je naar “affiliate programma blauwe spijkerbroeken”

Heb je eenmaal een paar goede affiliate programma’s gevonden, meld je dan aan en begin met het promoten van hun producten!

Wat zijn enkele van de beste affiliate programma’s?

Er zijn veel goede affiliate programma’s. Enkele van onze favorieten zijn Amazon Associates, Bol.com en Familyblend.nl als je graag fysieke producten wil verkopen.

Om affiliate programma’s te vinden voor producten die je al promoot, kun je er gewoon naar zoeken in Google. Bijvoorbeeld, als je een affiliate programma wilt vinden voor blauwe jeans, zoek dan naar “affiliate programma blauwe jeans”

Ben je meer het type om digitale producten te promoten kun je je aanmelden bij:

#1. Paypro.nl affiliate programma:

Als je een huismoeder bent die wat extra geld wil verdienen, dan is dit het affiliate programma voor jou! Met tot 50% commissie op de verkoop van digitale producten zoals ebooks, software en online cursussen, is alles wat je nodig hebt een website of social media platform met call to action links. Je kunt ook je lijst e-mailen om het product te promoten.

Aanmelden voor het partner programma van Paypro.nl

#2. Plugenplay.nl affiliate programma:

Dit affiliate programma is ideaal voor thuisblijfmoeders. Je kunt een commissie tot 50% verdienen op de verkoop van digitale producten, zoals ebooks, software en online cursussen. Om te beginnen met het genereren van inkomsten voeg je gewoon een call-to-action link toe op je website of blog, of promoot je de producten via sociale mediakanalen of je e-maillijst.

Aanmelden voor het partner programma van Plug&Play

#3. Soofos.nl affiliate programma:

Door lid te worden van dit affiliate programma kunnen huismoeders producten promoten waar ze gepassioneerd over zijn en een commissie tot 40% ontvangen op elke verkoop. Je kunt deze producten aanprijzen via je blog, website, sociale media of e-maillijst. Bovendien biedt dit platform affiliates een ruime keuze aan digitale producten om uit te kiezen.

Aanmelden voor het partner programma van Soofos

Er zijn veel affiliate programma’s beschikbaar voor huismoeders, maar deze drie behoren tot de beste. Ze zijn gemakkelijk te promoten en te verkopen, en je kunt een commissie verdienen op elke verkoop die je doet. Dus waarom zou je ze niet eens proberen? Je zult verbaasd zijn hoeveel geld je kunt verdienen.

Heb je eenmaal een paar goede affiliate programma’s gevonden, meld je dan aan en begin met het promoten van hun producten!

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing op Pinterest?

Er is geen limiet aan hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate marketing op Pinterest. Het hangt allemaal af van hoeveel mensen op je pins klikken en het product kopen.

Kan je leven van affiliate marketing?

Ja, je kunt je brood verdienen met affiliate marketing. Het hangt allemaal af van hoeveel verkeer je kunt genereren naar je website of blog, en hoe goed je dat verkeer omzet in verkopen.

Serieus geld verdienen met de cursus Affiliate Marketing Revolutie

Als je serieus geld wilt verdienen met affiliate marketing, bekijk dan onze cursus Affiliate Marketing Revolutie onderaan dit artikel. Deze cursus leert je alles wat je nodig hebt om alles te leren over affiliate marketing, van het vinden van de beste producten tot het promoten ervan op Pinterest.

Met de cursus Affiliate Marketing Revolutie leer je hoe je:

 • De beste affiliate programma’s vindt.
 • Je aanmeldt voor affiliate programma’s.
 • Spelden maakt die converteren.
 • Verkeer naar je website of blog stuurt.
 • Zet verkeer om in verkoop.
 • En nog veel meer!

Wat zijn de voorwaarden voor affiliate marketing op Pinterest?

De vereisten voor affiliate marketing op Pinterest zijn dat je een actief Pinterest account hebt en dat je je aanmeldt voor affiliate programma’s voor producten die je wilt promoten.

Hoe begin je met affiliate marketing op Pinterest?

Om te beginnen met affiliate marketing op Pinterest schrijf je je gewoon in voor een paar affiliate programma’s en begin je met het promoten van hun producten! Je kunt vind programma’s om je bij aan te sluiten door te zoeken naar “affiliate programma” in de zoekbalk op Pinterest.

Heb je eenmaal een paar programma’s gevonden waarbij je je wilt aansluiten, meld je dan gewoon aan en begin hun producten te promoten! Je kunt producten promoten via je pins, door call-to-action links toe te voegen in je bio, of door je lijst te mailen.

Hoe wordt je toegelaten tot een affiliate programma?

De beste manier om toegelaten te worden tot een affiliate programma is om je bij meerdere programma’s aan te melden en te wachten tot je van hen iets hoort. Sommige programma’s eisen dat je een bepaalde hoeveelheid verkeer of omzet hebt voordat ze je accepteren, dus het is belangrijk om je bij zoveel mogelijk programma’s aan te melden.

Heb je een Pinterest account zonder volgers dan wordt je niet altijd toegelaten.

Sommige affiliate netwerken willen dat je eerst volgers hebt en kan aantonen en pas dan kun je aanmelden.

Heb je een website nog om geld te verdienen met een pinterest?

Nee, je hebt geen website nodig om geld te verdienen met Pinterest. Je kunt je aanmelden voor affiliate programma’s en hun producten gaan promoten zonder website. Maar als je je verdienpotentieel wilt vergroten, moet je overwegen een blog of website te maken waarop je verkeer naar je affiliate links kunt sturen. Mijn advies is om beide te starten om je bezoekers ook een waardevol platform aan te bieden waar je veel meer kunt vertellen over je product en een autoriteit te worden in jou niche.

Als je meer wilt leren over hoe je succesvol kunt zijn met affiliate marketing op Pinterest, raden we je aan om onderstaande video te bekijken.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *