Online geld verdienen zonder te investeren!

Online geld verdienen zonder te investeren - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Inhoud verberg

Geld verdienen zonder geld: ook in België

Hoe kun je online geld verdienen zonder te investeren, dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is echt mogelijk. In deze blogpost bespreken we enkele van de beste manieren om geld te verdienen zonder vooraf geld uit te geven. We geven ook tips over hoe je kunt beginnen. Dus, of je nu net begint of op zoek bent naar meer manieren om geld te verdienen vanuit huis, lees verder voor een aantal goede tips!

Kan je echt geld verdienen op internet?

Het antwoord is een volmondig JA! Je kunt zeker online geld verdienen zonder geld te investeren. Voor iedereen is het mogelijk geld te verdien al ben een jonge student, een moeder met kinderen of iemand op leeftijd, er zijn zelfs vele manieren om te starten. Aan jou de keuze hoe je dat zou willen doen en wat het beste bij je past. verderop in het blog bespreken we, wat volgens mij de beste oplossing is om online geld te verdienen. Dan ga ik je ook vertellen hoe je 10000,- euro per maand kan verdienen? maar lees eerst verder.

#10 manieren: Hoe kun je online geld verdienen in 2022?

Ik vertel je hoe je met deze 10 manieren geld kan verdienen zonder ook maar een investering te doen. De online markt is de laatste jaren heel erg hard gegroeid. Daarnaast heeft het internet vele mogelijkheden ontwikkeld waarbij je makkelijk vanuit huis een extra inkomen kan genereren. Hoe kun je 500 euro per maand bijverdienen? Met deze #10 manier kun je geld verdienen zonder te investeren.

#1. Betaalde enquêtes is de makkelijkste manier om online geld te verdienen zonder te investeren. Er zijn veel bedrijven die je betalen voor je mening, en alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en een paar minuten van je tijd. Meld je aan bij een paar gerenommeerde bedrijven en begin vandaag nog geld te verdienen!

Online geld verdienen met 15 jaar

#2. Bloggen is een van de beste manieren om online geld te verdienen zonder te investeren is door je eigen blog te beginnen. Je kunt een blog maken over elk onderwerp dat je interesseert, en er zijn geen voorafgaande kosten aan verbonden. Als je eenmaal een volgers hebt opgebouwd, kun je beginnen met geld verdienen door middel van advertenties of affiliate marketing. Verderop vertel ik je daar meer over.

#3. Investeren in eBay is een andere lucratieve manier om online geld te verdienen zonder te investeren. Alles wat je nodig hebt is een PayPal account en een aantal basisgegevens over de producten die je wilt verkopen. Je kunt bijna alles op eBay verkopen, en er zijn geen noteringskosten. Je kunt letterlijk alles verkopen op ebay, de wereld ligt aan je voeten.

Hoe kom je aan spullen die geld opleveren?

Heb je onderhand wat spullen verkocht dan kun je bijvoorbeeld zolders leeghalen en waardevolle spullen behouden en verkopen. Maar ook 2e hands sites af gaan waar je spullen gratis kunt afhalen. Geloof het of niet maar het bestaat.

Easy geld verdienen

Ben je wat verder dan heb je wat wisselgeld en kun je op rommelmarkten voor hele kleinen bedragen iets aanschaffen en voor veel hogere bedragen weer verkopen. Inkoop en verkoop zoals de marktlui dat altijd gedaan hebben op de weekmarkt maar dan online.

#4. Virtueel assistent is een geweldige manier om online geld te verdienen zonder te investeren. Je kunt jouw diensten aanbieden aan bedrijven of particulieren en vanuit huis werken. Er zijn een aantal bedrijven die je betalen voor jouw diensten, en alles wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

Wat moet je kunnen als virtueel assistent?

Als virtueel assistent ben je in feite een assistent op afstand en zorg je speciaal voor de ondernemer. Je kunt dit doen via agenda’s, e-mailbeheer, evenementen op sociale media, planning en al het andere dat je daarom vraagt.

#5. Bijles geven en dat kan zowel online als offline face to face net wat bij jou past. Je zou bijvoorbeeld kunnen beginnen met het online onderwijzen van Engels als vreemde taal aan studenten over de hele wereld via bedrijven als VIPKID. Je hebt geen ervaring nodig, alleen een bachelor diploma, en daarbij kun je een aardig salaris per uur mee verdienen!

Met kennis kun je geld verdienen zonder investering!

Heb je passie voor een bepaald vak en weet je daar veel van omdat je erin bent afgestudeerd of je nu juist studeert en je andere student kunt adviseren en uitleg geven dan ligt de markt open. Maar denk ook eens anders in handen arbeid.

Direct geld verdienen online

Ben je handig met hout of gitaar spelen dan kun je daarin ook les geven. Met YouTube kun je verborgen video’s maken en via een betaallink kunnen mensen jou les zien. Wees creatief en denk out of the box.

#6. Markplaats verkopen van oude spullen die je niet meer gebruikt. Als je aanleg hebt voor verkoop, kan een marktplaats account de perfecte manier zijn om online geld te verdienen zonder te investeren. Je kunt producten vinden om te verkopen in garageverkopen, kringloopwinkels of zelfs jouw eigen huis. Als je eenmaal begonnen bent, kun je snel geld gaan verdienen met weinig tot geen overheadkosten.

Merkkleding online verkopen met Vinted.nl

Snel geld verdienen met je telefoon dat kan met Vinted.nl een goede website waar je o.a. kleding en heel veel andere dingen kan verkopen.

Misschien heb je er ervaring mee en weet je dat merkkleding erg gewild is en het 2e hands ook nog goed geld oplevert.

#7. E-book schrijven en online verkopen. Met schrijven van een e-book is kennis een belangrijke waarde die je op papier moet zetten en online met een ebook generator kunt maken. Misschien heb je heel veel kennis over een bepaald onderwerp en weet je daarmee mensen te boeien.

Geld verdienen met je laptop

Daarnaast is er online ook heel veel te vinden en voeg je alle kleine stukjes samen tot een e-book. Heb je geen ervaring hiermee dan zijn er tal van artikelen over te vinden en kun je het bijvoorbeeld via bol.com of amazon.nl gaan verkopen wat weer zorgt voor een passief inkomen.

#8. Freelancer werk doen voor bedrijven. Benader ze actief en biedt je diensten aan. Beheer de socials, schrijf blogs of andere eenvoudige klusjes. Wat je ook voor kiest, er is zeker een manier om wat extra geld te verdienen die bij je past. Dus ga er op uit en begin vandaag nog met bijverdienen!

#9. Handgemaakte producten online verkopen. Ben je handig en heb je een hobby waar je geld mee zou kunnen verdienen dan is het superleuk om daar iets mee te doen. Maak je bijvoorbeeld van die trendy armbandje “ibiza style” dan zijn die vaak erg gewild. Kun je potten bakken of maak je van oude meubels weer nieuwe meubels, wees creatief. Als je graag knutselt en wat extra geld wilt verdienen met jouw hobby dan zijn er heel veel mogelijkheden en dat vanuit huis.

#10. Belastingpapieren invullen is voor veel mensen een lastig karweitje en voor jou misschien wel een eitje. Als je kennis hebt van belastingen zaken door dat je een opleiding volgt of omdat het je interesse heeft dan, kun je je diensten aanbieden als belastinginvuller. Het werkt zowel in de particuliere markt als voor kleine bedrijfjes.

Geld verdienen in 1 uur

Het is een baantje wat elk jaar terug komt en waar veel mensen een hekel aan hebben. Met nog minder dan een uur heb je de belastingpapieren ingevuld en heb je weer geld verdient. Dit is een geweldige manier om extra geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen.

#11. Geneesmiddelenonderzoek is een manier om grof geld mee te verdienen!

In Nederland is het nog niet zo gebruikelijk, maar in Amerika is het al veel gebruikelijker. Je kunt allerlei medicijnen testen voor bedrijven en er heel goed voor betaald worden!

Betaald worden als proefpersoon in de ontwikkeling

ICON is een betaalde specialist op het gebied van geneesmiddelenonderzoek. Betaalde proefpersonen in onderzoeken zijn gezonde mensen, maar soms zijn er ook patiënten. ICON-onderzoekers en artsen bestuderen de effecten en mogelijke bijwerkingen van nieuwe of verbeterde medicijnen.

Lucratief geld verdienen

Uitgebreid menselijk onderzoek is een belangrijke stap in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Er zijn vaak tientallen jaren van onderzoek nodig voordat een nieuw medicijn op de markt wordt gebracht. In deze onderzoeksfase zijn betaalde proefpersonen essentieel.

Is dat iets voor jou?

Gezondheid is een waardevol iets en andere mensen helpen kan op die manier, maar past het bij jou? Natuurlijk is het snel geld verdienen maar bouw je daarmee een passief inkomen op voor nu een de toekomst, ik vraag het mij af! Ik zou het je niet adviseren. maar wel hoe kan je snel 3000 euro kan verdienen?

Online geld verdienen zonder investering met bloggen

Heb jij nog andere leuke ideeën over hoe je online geld kunt verdienen zonder te investeren? Deel ze in de commentaren hieronder! Ik hoop dat dit artikel nuttig was en dat je een paar nieuwe manieren hebt gevonden om wat extra geld te verdienen. Vergeet niet, er zijn vele manieren om geld te verdienen online. Op SuperSalaris.nl die jouw zullen helpen je droom uit te laten komen. Maar als het bij dromen blijft dan zul je nooit verder komen. Daarom lichten gaan ik een onderwerp uitlichten en je daar zoveel mogelijk over vertellen namelijk bloggen!

Online geld verdienen als blogger

Geld verdienen als online blogger met affiliate marketing dat is een gouden duo. Dit is een van de meest populaire en effectieve manieren om online geld te verdienen. Als affiliate marketeer promoot je producten of diensten namens bedrijven en verdien je een commissie voor elke verkoop die je genereert. Er zijn geen voorafgaande kosten verbonden aan deze vorm van marketing, waardoor het een uitstekende manier is om geld te verdienen zonder geld te investeren.

Investeer in jezelf met tijd om te bloggen

De sleutel tot succes als affiliate marketeer is het vinden van producten of diensten die hoge commissies bieden en die relevant zijn voor uw publiek. Als je bijvoorbeeld over mode blogt, zou je kleding of accessoires kunnen promoten. Als u een technische blog heeft, zou je elektronische artikelen kunnen promoten. En zo verder. Zodra je veel volgers hebt, zullen bedrijven graag met je samenwerken en je mooie commissies betalen voor jouw verkopen.

Extra geld verdienen met bloggen

Online geld verdienen zonder te investeren is mogelijk als je bereid bent, tijd vrij te maken en als schrijver er werk van te maken. Of je nu je eigen blog begint of een social media influencer bent dat maakt niet uit, er zijn veel manieren om geld te verdienen zonder een cent uit te geven. Doorzettingsvermogen, geduld en focus op je onderwerp waar je over wilt bloggen.

Hoe werkt bloggen?

Wil je starten met bloggen dan is het niets meer dan een online dagboek, waarin je dagelijks of wekelijks (of zelfs maandelijks) schrijft over waar jou niche (kleine markt) gaat. Je blog kan uiteraard ook over een slechts een onderwerp gaan, zoals bijvoorbeeld beauty, mode, reizen of food. Misschien ken je wel een website met een bekende blogger die daarover schrijft.

Investeren zonder geld en vooral in tijd!

Bloggen kan erg uiteen lopen. Er zijn bloggers die schrijven slechts een aantal korte berichten met enkele alinea’s, maar er zijn ook bloggers waarin de auteur uitgebreid blogt over een bepaalde niche. Het belangrijkste wat een blog altijd nodig heeft, is regelmatig verse content. Op die manier blijven lezers geïnteresseerd en komen ze steeds weer terug voor meer informatie.

Wat heb je nodig om te bloggen?

Als je wilt beginnen als blogger, heb je eigenlijk maar twee dingen nodig:

 1. Een computer of laptop met internetaansluiting
 2. Blog of website

Beginnen met een gratis blog

Dit kan helemaal gratis op diverse websites, zoals WordPress of Blogger. Kies een naam voor je blog en bepaal hoe je blog eruit moet gaan zien. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende thema’s en layouts. Hoe je blog eruit ziet is vooral in het begin niet belangrijk daarin tegen het onderwerp wel en welke teksten je daarbij denkt te gaan schrijven. Als je blog er eenmaal precies zo uitziet als jij wilt, kun je beginnen met schrijven!

Bloggen voor beginners

Met een gratis blog kun je direct starten en je eerste bericht schrijven. Zo kun je heel snel en eenvoudig een blog maken, zonder dat je veel technische kennis nodig hebt en geheel gratis. Als je wat meer mogelijkheden wilt (zoals het toevoegen van foto’s en video’s), dan is WordPress.org een betere keuze maar wil je iets meer dan moet je betalen. Voor deze versie moet je wel even iets meer moeite doen, maar dan heb je ook wat mooiere mogelijkheden. Zoals gezegd is het uiterlijk van je blog niet bepalend of je geld gaat verdienen.

Nadeel van gratis bloggen

Met gratis bloggen start je een blog dat nooit van jou zelf zal zijn en het uiterlijk beperkt. Verder heeft het geen invloed op de producten die je later gaat aanbieden. Ben je een beginnende blogger dan lijkt het in het begin overweldigend en geweldig een gratis blog maar loop je al snel tegen beperkingen aan. Beperkingen zoals het toevoegen van plugins, toepassen van SEO (zoekmachine optimalisatie) en natuurlijk het hebben van een unieke link zoals SuperSalaris.nl. Tegen betaling is het wel mogelijk en zijn er geen beperkingen meer.

Blog beginnen: Waar begin je?

Wanneer je een blog hebt, is het belangrijk dat je die regelmatig onderhoudt. Dit betekent dat je regelmatig nieuwe artikelen schrijft en deze op je blog plaatst. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen je blog ook daadwerkelijk lezen? Door elk nieuw artikel te delen op social media zoals Facebook, Twitter of Instagram. Je kunt ook andere kanalen gebruiken om je bericht te delen, bijvoorbeeld door je vrienden of familie te mailen over je laatste blogbericht. Als je dit maar vaak genoeg doet, zullen uiteindelijk steeds meer mensen de weg naar je blog vinden en vaste lezers worden!

Als je geld wilt gaan verdienen met bloggen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is geduld belangrijk; Rome werd niet in één dag gebouwd en dat zal ook niet gebeuren jouw blog dat van de ene dag op de andere een succes wordt.

Wanneer krijg ik bezoekers op mijn website? Wanner gaan ik geld verdienen?

 • Wees consistent; hoe vaker je nieuwe inhoud publiceert, hoe groter de kans dat mensen terug blijven komen naar jouw blog.
 • Focus; Schrijf vanuit je passie voor de lezer en hou de focus op je belangrijkste key woorden.
 • Geduld: Een nieuwe blog met weinig inhoud duurt wat langer voordat je bezoekers je vinden dus geld gaat verdienen.
 • Kwaliteit boven kwantiteit; het is beter om een paar goed geschreven, informatieve artikelen te hebben dan een hoop slecht geschreven artikelen.
 • Duidelijke kopteksten; hou je lezer geboeid met interessante kopteksten en korte alinea’s. Overzicht en duidelijk leesbaar.
 • Tekst lengte; google heeft een voorkeur minimaal 300 woorden maar beter is meer dan 900 woorden.
 • Geef niet op; als bloggen niet meteen werkt voor jouw, blijf het proberen en uiteindelijk zul je succes hebben!

Geld verdienen met bloggen kost tijd, moeite en consistentie, maar het is zeker mogelijk. Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kan iedereen een succesvolle blogger worden!

Hoe verdien je geld met bloggen?

Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt verdienen met bloggen.

We bespreken de drie meest populaire methodes: online extra geld verdienen

 • Advertenties
 • Affiliate marketing
 • Gesponsorde artikelen

Bloggen met advertenties

Met advertenties kun je geld verdienen door tegen betaling bepaalde advertenties op je blog te plaatsen. Dit kan in de vorm van banneradvertenties, tekstlinks of product plaatsingen. Het is echter wel belangrijk dat de advertenties aansluiten bij het onderwerp van je blog, zodat ze niet als storend ervaren worden door je lezers.

Bloggen met Affiliate marketing

Affiliate marketing is een andere manier waarop je geld kunt verdienen met bloggen. Bij affiliate marketing sluit je je aan bij een bedrijf of merk, waarmee je een contract afsluit. Voor iedere keer dat iemand via jouw blog naar deze website of webshop gaat en daar iets koopt, ontvang je een commissie. Het is belangrijk om hierbij te kiezen voor een bedrijf waarvan je producten of diensten achter kunt staan, zodat je lezers niet het gevoel krijgen dat je hen voor de gek houdt.

Bloggen met gesponsorde artikelen

Een derde manier waarop je geld kunt verdienen met bloggen, is door middel van gesponsorde artikelen. Bij een gesponsord artikel schrijf je over een bepaald product of merk, maar de blogpost wordt betaald door het bedrijf waarover je schrijft. Het is belangrijk om hierbij eerlijk te zijn naar je lezers toe, en aan te geven dat het om een gesponsord artikel gaat. Op deze manier weet iedereen waar hij of zij aan toe is, en voorkom je teleurstellingen of ergernissen.

Geld verdienen met bloggen

Naast deze drie manieren is er nog een aantal andere manieren waarop je geld kunt verdienen met bloggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkopen van e-books of online cursussen, het aanbieden van consult of het geven van lezingen en workshops. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om geld te verdienen met je blog vanuit huis!

Blog website laten maken

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je blog website door een professionele partij te laten maken. Dit kan ervoor zorgen dat je blog er gelijk professioneel uitziet en jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Het nadeel van dit is wel dat het vaak wat duurder is dan wanneer je het zelf doet, maar soms is het de investering waard!

Bouw je eigen WordPress website

Een WordPress website zelf bouwen is heel goed mogelijk en heb je er nog geen kaas van gegeten dat is deze Cursus WordPress een aanrader. Juist als ondernemer heb je hier heel veel voordeel bij. Lees je verder dan heb onderin nog een leuke tip om mee te starten. Het is een complete beginners cursus voor WordPress met affiliate marketing.

Hoe moet je van start met bloggen?

Als je net begint met bloggen, is het verstandig om je eerst te verdiepen in de verschillende opties die er zijn. Zoals we hierboven al besproken hebben, kun je geld verdienen op verschillende manieren.

Welke manier het beste bij jou past, hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan de tijd die je ervoor over hebt, maar ook aan wat voor blog je wilt gaan maken. Wil je bijvoorbeeld een blog over mode? Dan zullen advertenties van kledingmerken waarschijnlijk beter bij je blog passen, dan bijvoorbeeld een blog over IT.

Als je eenmaal weet hoe je wilt gaan bloggen, is het tijd om aan de slag te gaan! Begin met het maken van een lijstje met onderwerpen die je wilt behandelen in je blog. Wanneer je hier een goed overzicht van hebt, kun je gaan nadenken over de vorm en lay-out van je blog.

Heb je hier geen inspiratie voor? Kijk dan eens rond op andere blogs, en bedenk wat je wel of niet leuk vindt.

Wanneer je blog er helemaal naar jouw smaak uitziet, is het tijd om te beginnen met schrijven! Zorg ervoor dat je blog posts interessant zijn voor je lezers, en probeer ze zo goed mogelijk te informeren over het onderwerp waarover je schrijft. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld beeldmateriaal of video’s, om je blogposts wat spannender te maken.

Een WordPress site is een blog die je eenvoudig en snel kunt maken door gebruik van verschillende plug-ins. Het voordeel van bloggen met WordPress is dat het erg gemakkelijk en toegankelijk is. Je hoeft geen expert te zijn om een WordPress site te maken; iedereen kan het!

Blog zelf bouwen

Als je net begint met bloggen, is het verstandig om je eerst te verdiepen in de verschillende opties die er zijn. Zoals we hierboven al besproken hebben, kun je geld verdienen op verschillende manieren. Mijn advies is als je een beginnende blogger bent en je wild graag snel starten ga dan niet alles zelf uitzoeken want dan duurt het nog maanden voordat je aan de gang kan.

Bloggen voor geld begint met de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Als je wilt weten hoe je geld kunt verdienen met bloggen, is deze cursus echt iets voor jou! Je leert niet alleen de basics van online marketing, maar je krijgt ook veel praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Wat is de cursus Affiliate Marketing Revolutie?

De cursus Affiliate Marketing Revolutie is een online marketing cursus waarin je stap voor stap leert hoe je geld kunt verdienen met bloggen. Je leert onder andere hoe je een blog maakt, hoe je traffic genereert en hoe je geld verdient met affiliate marketing.

Kortom: de cursus Affiliate Marketing Revolutie is een must voor iedereen die geld wil verdienen met bloggen!

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *