Online geld verdienen met blogs

Online geld verdienen met blogs - verdien geld met affiliate marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Hoeveel geld verdienen met bloggen?

Online geld verdienen met blogs, kan dat? Zeker, dat is heel goed mogelijk. Met het schrijven van een website of blog, kun je een echt inkomen verdienen, thuis of terwijl je op vakantie bent. Nederlandse bloggers hebben dit al eerder gedaan en verdienen een leuk inkomen. Uiteraard met schrijven kom je er niet alleen. Door er verdienmodellen aan te koppelen zoals producten erbij te verkopen van bol.com of een digitaal product ga je inkomsten genereren wat kan variëren van enkele tientjes tot honderden euro’s. Wil je hier meer over leren lees dan verder…

Online geld verdienen met blogs?

Wat is een blog? Een blog of weblog is een persoonlijk dagboek dat frequent wordt bijgewerkt op een website. Bloggen doe je regelmatig op een dag, je wilt je verhaal delen en daar interactie op hebben met bezoekers. De blogger (de schrijver van het blog) beschrijft zijn dag op de website met informatie aan zijn publiek met o.a. tekst, foto’s, video of audio berichten. Met succesverhalen geld verdienen is een verdienmodel.

Geld verdienen met website reclame

Daarnaast kun je gebruik maken van reclame op je blog via Google Adsense. Dat zijn advertenties die je kunt instellen bij Google en verschijnen op je website. Bij elke klik ontvang je geld afhankelijk waar je blog over gaat en de reclame blokken die verschijnen. Variërend van een paar centen tot echte euro’s per dag.

Wat is bloggen en hoe kun je dan geld verdienen?

Als blogger wil je een verhaal, jou belevenis vastleggen en delen met je bezoekers of fans. Een blog schrijf dan ook uit passie met wat je beleeft of je schrijft puur informatief maar zodanig dat het inspireert. Bloggen is content maken voor je blog of website en dat doe je regelmatig of zelf meerdere keren op een dag. Het doel is dan ook dat je lezers/ bezoekers aan je lippen hangen om het boeit wat je schrijft. Het is als een soap serie en jij bent de regisseur over je eigen verhaal. De interactie met je bezoekers is dat ook belangrijk met als doel geld aan ze te verdienen.

Waarom bloggen om geld te verdienen?

Bloggen kan dus over alles gaan. heb jij een interessant onderwerp over bijvoorbeeld koken dan raak je daar ook niet over uitgepraat. Je deelt je passie met je publiek en dat zijn je bezoekers. Je zou dus kookboeken kunnen aanprijzen omdat je jou mening geeft over het boek in een review. Moeilijk, nee zet je mening op papier en de rest gaat vanzelf. De start is altijd even zoeken maar kijk goed hoe andere blogger het aanpakken.

Waar kun je over blogger om geld te verdienen?

Start vandaag nog met affiliate marketing en verkoop producten van andere die jou een commissie opleveren.

  • Koken of eten algemeen: Hoe je van koken en beschrijf je recepten dan zijn kookboeken, keuken materiaal mooi producten om te promoten.
  • Kook in een niche: Ben je vegetariër of kook je koolhydraadarm dat zijn tal van kookboeken bij bol.com waar je reviews over kan schrijven daarnaast is het goed mogelijk maaltijdboxen te promoten die het mensen makkelijker maakt om mee te koken.
  • Eten in de niche afvallen: Ben je iemand die zelf wil afvallen dan kun je direct beginnen met schrijven over je eigen ervaring. Het is puur en je beschrijft je dagelijkse ervaring met voor en nadelen en waar je allemaal tegenaan loopt. Je neemt postcast op en doet aan video blogging en deelt die informatie op je blog. Nog mooier is als je dan een digitaal product promoot zoals een lijn programma of supplementen die je helpen af te vallen.

Dit is maar een voorbeeld maar zo kun je op ieder onderwerp wel talloze verdienmodellen bedenken.

Online geld verdienen met blogs in 2021 met 10 Tips!

Wat is bloggen en vloggen

Wat bloggen is hebben we uitgebreid besproken maar wat is dan vloggen. Het is misschien overbodig om deze vraag te beantwoorden want we ervaren het dagelijks op social media. Vloggers zijn mensen die hun verhaal vastleggen op video of in een postcast. Ze doen dat met maar een reden en dat is een community opzetten met mensen die ze gaan volgen. Dus al je mensen hebt kun je geld verdienen aan deze groep bezoekers. Als bezoekers jou trouw zijn omdat je leuke en inspirerende content maakt ontstaat er vertrouwen. Als jij dan een product aanprijst is de kans heel groot dat je fans dat product via jou gaan kopen. Dat is een verdienmodel wat je kunt bereiken met vloggen. Dagelijks kom je ze tegen op Facebook, Tiktok en YouTube.

Help, hoe gaan ik beginnen met bloggen?

Graag leg ik je verder uit hoe je dat het beste kunt toepassen om ook een supersalaris te verdienen.

Lees het verhaal van Jacko die helpt je graag verder…

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen!

Je hebt net een artikel gelezen over geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien
hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nl

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn
meer dan €1000 per maand extra bij!

 

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

[message_box]

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

>> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 verdienmodel

[/message_box]

 

 

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *