Online Geld Verdienen in 2022 met 5 tips

Online Geld Verdienen in 2022 met 5 tips - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Inhoud verberg
1 Geld verdienen Online in Nederland

Geld verdienen Online in Nederland

Jij wilt online geld verdienen. Hoe doe je dat? Deze video is voor jou als je ondernemer bent. Je biedt je producten en diensten online aan en levert deze ook online. Het kan ook heel goed werken als je je producten en diensten offline aanbiedt en live op locatie levert.

Hoe kun je geld verdienen in 2022?

Of hybride, deels online, deel offline. In deze video krijg je 5 tips om online meer geld te verdienen. Op het einde van deze video deel ik een tip waarmee je direct meer omzet maakt zonder dat het jou extra tijd kost, dus blijf kijken. Ze helpt topondernemers van over de hele wereld om door overtuigende video testimonials in gesprek te komen met betere leads.

Wie is Noor Janmaat?

Ze is auteur van het boek Experttips over verdienen met video.

Er verschenen artikelen over haar in Het Parool, De Ondernemer en Sprout. Zij is Noor Janmaat. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de bel, dan ontvang je een melding als ik weer een nieuwe video voor je heb, bijvoorbeeld over wat het kost om een video voor je bedrijf te laten maken, of beter gezegd: wat video jou oplevert.

Online geld verdienen in 2022 met 5 tips

Zo verdiende een klant van mij onlangs 36.000 euro met 1 video die ze in minder dan een ochtend maakte met haar smartphone.

Andere serieuze manieren om geld te verdienen met video vind je in deze video. Terug naar het onderwerp van vandaag: 5 tips om online meer geld te verdienen.

Tip 1: Begin met gratis weggeven, dus met content marketing.

Door eerst heel veel waardevolle informatie gratis weg te geven kun je een enorme boost geven aan je verkoop. Ik citeer Jos Burgers die in mijn boek vertelt over het principe van geven, hij zegt: “Geven maakt gelukkiger, dan iets krijgen.

Als je gelukkiger wilt worden, ga dan meer geven. Vanuit persoonlijk oogpunt brengt het je veel, maar ook zakelijk gezien. Vertel wat minder over jezelf, promoot wat minder en geef wat vaker iets weg. Het is heel logisch om een video op je website te zetten waarin je antwoord geeft op de 5 meest gestelde vragen die je krijgt. Dan kun je denken: ja maar dan geef ik alles al weg of dat kost me omzet. https://bit.ly/SuperSalaris

Geld verdienen vanuit huis

Bekijk het eens van de andere kant: het geeft heel veel vertrouwen. Het maakt dat ze na het zien van je video denken: Ik heb nog veel meer vragen en zij kan ons helpen. Dat is een heel mooi principe, vind ik. Zaaien om te kunnen oogsten. Je kunt je kennis delen in een video, in een artikel, in een webinar of een gratis training.

Zo heb ik een training over hoe je met 1 video alle high-end klanten krijgt. Als je daar meer over wil leren, klik op de link onder deze video.

Tip 2: En dat is: focus op de resultaten in plaats van producteigenschappen.

Producteigenschappen en resultaten klinken misschien hetzelfde, maar ze zijn het absoluut niet. Een producteigenschap zegt iets over wat je product is en hoe het werkt. Een resultaat zegt iets over wat het oplevert. En dat is veel interessanter voor jouw klant. Ik zal je een voorbeeld geven. 1 van de 3 onderdelen die mijn klanten krijgen is een briljante marketing funnel.

Maar, een funnel hoeft een klant niets te zeggen. Sommigen weten zelfs niet eens wat het betekent, een funnel, in eerste instantie. Het wordt interessant voor klanten als ik vertel wat het oplevert: je krijgt een briljante marketing funnel, zodat je elke week gesprekken in je agenda krijgt van potentiële klanten die echt serieus geïnteresseerd zijn in jouw dienst.

Mijn uitnodiging aan jou is: Leer jezelf aan om het over de resultaten van jouw dienst te hebben. Die gaan dus een stap verder dan producteigenschappen.

Nu vraag je je misschien af: Hoe maak ik er dan een voordeel van? Daar is een heel mooi ezelsbruggetje voor: Je hoeft alleen achter elke producteigenschap het woord zodat te zetten. Ik zal je nog een voorbeeld geven.

Een video-animatie van je logo bijvoorbeeld. Je krijgt een video met een animatie van je logo, zodat je video er heel professioneel uitziet, zonder dat mensen zien dat je je video zelf hebt gemaakt.

Dat laatste maakt het heel interessant en waardevol voor mijn klanten. Dus, zet het woord zodat achter je producteigenschap en benoem het voordeel voor jouw klant. Gaat een groot verschil maken. https://bit.ly/SuperSalaris

Tip 3: Dan als derde tip: Upsell en downsell je producten en diensten.

Het zijn verkoopstrategieën waarbij je wat ideeën geeft, zodat je klant of hoger geprijsde of lager geprijsde producten en diensten koopt.

Downsellen klinkt misschien als een concessie doen, maar ik zie dat niet zo.

De vraag is: wil je dat een potentiële klant een product koopt ook al is het je goedkoopste product of dat hij helemaal niets koopt? Het kan heel goed juist een eerste opstap zijn naar een vervolg. Het kan natuurlijk zijn dat iemand nog niet in staat is om te investeren in een programma van 20.000 euro, maar wel een Masterclass van 1.000 euro.

Zo kan iemand vast kennismaken met jouw manier van werken en later wel gaan investeren in jouw allerbeste aanbod.

Tip 4: Voeg sociale bewijskracht toe.

Anders dan zelf vertellen hoe goed je product of dienst is, is het natuurlijk veel overtuigender om je klanten dat te laten vertellen. Als je tevreden klanten hebt die daarover willen vertellen, waarom ze precies voor jou hebben gekozen voor jouw product hebben gekozen, dan geeft dat natuurlijk heel veel vertrouwen aan nieuwe klanten.

Wij willen nu eenmaal weten dat we een goede keuze maken. Wat de ervaringen van anderen zijn. Het liefst mensen met wie we ons kunnen identificeren, dus mensen die op ons lijken. Op je betaalpagina wil je dus testimonials zetten van mensen die jouw product of dienst al eerder hebben gekocht en daar heel tevreden over zijn. Niet alleen een kort citaat, maar ook een foto van je klant erbij. Dat geeft heel veel vertrouwen. https://bit.ly/SuperSalaris

Tip 5: om meer geld te verdienen is:

Bundel je producten en diensten Je kent ze vast wel: de bundels van meerdere producten bij elkaar.

Je krijgt bijvoorbeeld iets extra’s als je bij een abonnement een extra service neemt. Of je bespaart geld als je in een keer betaalt, in plaats van in termijnen en je krijgt er dan iets extra’s bij. Bundels werken heel erg goed, omdat je natuurlijk meer waarde biedt, je klant is blij met een heel goed aanbod en jij maakt meer omzet.

Dus stel, je bundelt 3 cursussen die elk 1.000 euro kosten. Bij aanschaf van de complete bundel aan cursussen betalen klanten maar 2.500 euro. Dat is een besparing van 500 euro.

geld verdienen met ondernemen

Of ze krijgen bijvoorbeeld er 3 cursussen voor de prijs van 2. Het kan zijn dat je klant maar 1 cursus gekocht zou hebben, in plaats van 3. Dus je verhoogt je bestelling met 1.500 euro door de bundel aan te bieden, zonder dat het jou extra tijd kost. Je genereert een hogere omzet bij één klant.

Belangrijk bij bundels is dat de producten bij elkaar passen en elkaar aanvullen.

En wat helpt is om ervoor te zorgen dat alle producten ook los te koop zijn. Dit waren mijn 5 tips om online meer geld te verdienen. Allereerst: Begin met gratis weggeven, met content marketing, is ook goed voor je vindbaarheid in de zoekmachines Focus op de resultaten in plaats van producteigenschappen en het magische woord is zodat. Upsell en downsell je producten en diensten. https://bit.ly/SuperSalaris

Voeg sociale bewijskracht toe. En tenslotte: Bundel je producten en diensten.

Dat waren ze alle vijf. Als je online meer geld wil verdienen, dan heb je natuurlijk ook een betaalsysteem nodig om je klanten online te laten betalen. Misschien denk je dat je daar een hele webshop voor nodig hebt.

Dat hoeft gelukkig niet. Een webshop is natuurlijk heel erg passend als je heel veel verschillende producten aanbiedt. Maar als bedrijf in de zakelijke dienstverlening heb je niet honderden producten. Ook niet heel veel verschillende opties, zoals verschillende maten en verschillende kleuren. Je hebt misschien hooguit 10 of 20 verschillende producten en diensten.

Het enige wat je dan nodig hebt is een heel goed betaalsysteem dat je gemakkelijk kunt integreren in je bestaande website. Een betaalpagina die je nodig hebt die ervoor zorgt dat de klant jouw product of dienst gaat kopen. Zelf maak ik echt al jarenlang gebruik van Autorespond.

Zij hebben een heel mooie one page betaalpagina. Daarnaast kun je dan ook een proefabonnement nemen bij Autorespond en dan kun je gewoon zelf ervaren hoe het werkt en hoe eenvoudig het werkt. Doe dat vooral. Goed, dit was ‘m. Als je mensen uit je netwerk kent die geholpen zijn met deze informatie, deel deze video dan, dat waardeer ik en zij vast ook.

xBonus video: Met Affiliate Marketing Online een SuperSalaris verdienen?

Voor nu wil ik je bedanken voor het kijken naar deze video maar adviseer je om onderstaande video zeker te bekijken als je geholpen wilt worden met online geld verdienen.

Stap voor stap legt Jacko Meijaard je uit hoe je geld verdient met Affiliate Marketing.

Graag leg ik je verder uit hoe je dat het beste kunt toepassen om ook een supersalaris te verdienen.

Lees het verhaal van Jacko die helpt je graag verder…

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen!

Je hebt net een artikel gelezen over geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien
hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nl

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn
meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

[message_box]

NIEUW VERDIENMODEL 2022 SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

>> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

[/message_box]

Lees ook wat verdient een…:

Kamerlid Salaris, betaald dat goed?

 

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *