Moeders voor Moeders: Deel Geluk met Bloggen!

Moeders voor Moeders Deel Geluk met Bloggen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Het geluk van Moeders voor Moeders Review

Moeders voor Moeders is een organisatie die zich inzet voor moeder en kind. Zij geloven dat elke vrouw het recht heeft om te genieten van haar zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Moeders voor Moeders roept alle moeders op hun verhaal te delen op hun blog! In dit blogartikel vertellen we je meer over Mama’s voor Mama’s, deel je geluk met bloggen!

Wie is Moeders voor Moeders?

Moeders voor Moeders, een tak van Aspen Oss B.V, is een organisatie die ouders met vruchtbaarheidsproblemen helpt hun droom van ouderschap te verwezenlijken . Dit doen we door urine van zwangere vrouwen te verzamelen om daar het hCG-hormoon uit te halen. Met dit hormoon kunnen we medicijnen maken die deze stellen helpen om zwanger te worden.

Waarom doen ze dat?

Ze zijn ongelooflijk dankbaar voor alle zwangere vrouwen die sinds 1931 hebben gekozen voor deelname en hulp aan mensen met vruchtbaarheidsproblemen. Het is een geweldig gevoel om samen geluk te kunnen delen.

De geschiedenis van Moeders voor Moeders

Zo werd dit initiatief in 1931 opgericht. Hij was een gynaecoloog die veel paren zag die worstelden met vruchtbaarheidsproblemen. In die tijd waren er geen behandelingen beschikbaar om deze paren te helpen zwanger te worden. Urine inzameling Organon besloot urine van zwangere vrouwen te verzamelen om er het hCG-hormoon uit te halen.

Zwangere vrouwen helpen paren zwanger te worden

Met dit hormoon kon hij medicijnen maken die deze paren hielpen zwanger te worden.

In het begin was het erg moeilijk om zwangere vrouwen te overtuigen om mee te doen.

Maar naarmate meer paren ouders werden met behulp van Moeders voor Moeders, wilden steeds meer zwangere vrouwen helpen. En zo werd dit platform in de loop der jaren steeds populairder.

In het begin konden alleen Nederlandse vrouwen meedoen. Maar nu, dankzij het internet, kunnen vrouwen uit de hele wereld meedoen!

Hoe kun je helpen?

Als je zwanger bent, kun je helpen door je verhaal te delen op de Moeders voor Moeders blog! Ze horen graag over je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het delen van jouw verhaal zal andere jonge huismoeders helpen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen. En het zal ook helpen het bewustzijn over deze belangrijke kwestie te vergroten.

Dus ben je een aanstaande thuismoeder, of ken je iemand die dat is, deel dan je geluk!

Waarom je verhaal delen op de blog?

Je verhaal delen op de blog is een geweldige manier om in contact te komen met andere moeders en om mensen te helpen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen. Het is ook een geweldige manier om aandacht te vragen voor deze belangrijke kwestie.

Dus als je een aanstaande huismoeder bent, of iemand kent die dat is, deel dan alsjeblieft je geluk met Moeders voor Moeders! Je kunt een verschil maken in het leven van anderen!

Waarom deze blog over Moeders voor Moeders?

Zo als je kunt lezen delen deze mama’s graag hun verhaal en dat is een mooi initiatief. Het zorgt voor saamhorigheid voor toekomstige huismoeders die geholpen voor door aankomende thuismoeders.

Door het delen van die verhalen ontstaat er een mooi community waar je aan verbonden wordt.

Bloggen voor moeders

We willen elke moeder aanmoedigen om te gaan bloggen. Het is een geweldige manier om in contact te komen met andere moeders en steun te krijgen tijdens de zwangerschap, de bevalling en het prille moederschap.

Het kan een leuke en lonende ervaring zijn! En het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken. Door je verhaal te schrijven en jouw eigen persoonlijke verhaal te delen herkennen andere moeders jou verhaal en voelen zich dan met jouw verbonden, hoe mooi is dat!

Dus als je een aanstaande huismoeder bent, of iemand kent die dat is, deel dan je geluk met andere thuismoeders! Je kunt een verschil maken in het leven van anderen!

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Hoe ook jij je verhaal kan delen op een persoonlijk blog!

Je kunt ook bewustzijn creëren door je verhaal te delen op een persoonlijke blog. Je kunt moeders helpen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen, en je kunt ook helpen het bewustzijn over deze belangrijke kwestie te vergroten.

Dus als je een aanstaande mama bent, of iemand kent die dat is, deel dan alsjeblieft je geluk met Moeders voor Moeders! Je kunt een verschil maken in het leven van anderen!

Waarom zou je gaan bloggen?

Bloggen helpt andere moeders die graag willen leren van andere moeders. Er is geen opleiding voor de ideale moeder. Je leert van andere moeders hoe die het aanpakken en dat geeft een iedere waardevolle informatie. Zo creëer je een eigen mening hoe jij je kindje wil gaan opvoeden, wat je moet doen als het niet zo lekker gaat enz. De interactie met andere moeders zorgt voor verbondenheid met elkaar.

Schrijven over je ervaring: deel je geluk met bloggen!

Als aanstaande moeder kun je helpen door je verhaal te delen op de blog van Moeders voor Moeders of op een persoonlijk blog! Ze horen graag over je zwangerschap, bevalling en kraambed. Het delen van jouw verhaal zal andere helpen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen. En het zal ook helpen het bewustzijn over deze belangrijke kwestie te vergroten.

Vergeet niet..

Door je verhaal op een blog te delen, kun je in contact komen met andere moeders en mensen helpen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen of over de vele andere problemen of geluksmomenten voor, tijdens en na je zwangerschap. Je kunt andere mama’s helpen het bewustzijn over deze belangrijke kwesties te vergroten.

Wat kan het jou brengen?

Stel dat je 10 jaar lang je verhaal deelt met andere moeders en aanstaande mama’s dan bouw je toch aan een flinke website met veel verhalen. Dat is het mooiste voorbeeld hoe je met je passie ook meer zou kunnen doen.

Wat bedoel je zou je kunnen zeggen?

Ben je niet eerder met mijn blog in aanraking geweest dan vertel ik je graag hoe je daar geld mee kunt verdienen. Misschien is dat nu totaal niet je intensie omdat je in een totaal andere fase van je leven of zwangerschap zit. Hoe dan ook ik raad je aan lekker ongedwongen te blijven bloggen als een gepassioneerde moeder of aanstaande moeder.

Schrijven op je website is een soort therapie

Ja, je leest het goed. Schrijf je gevoelens, emoties, geluksmomenten en ervaringen vooral van je af. Het helpt niet alleen jouw maar ook andere mama’s. Voor jouw is het een rust moment door je dag te gaan beschrijven en te delen. Juist dat moment wat je niet letterlijk met iemand naast je kunt delen is de therapie door het op te schrijven. Veel moeders delen zaken op social media en dat is ook een mooie keuze om te delen.

Blog moeder over tastbare producten

In je periode van voor de zwangerschap totdat je kindje gaat groeien ervaar je heel zaken zo ook de spullen die je allemaal gaat aanschaven. Misschien schrijf je daar ook ongedwongen over. Welke babypakjes je leuk vindt wat de trends zijn, hoeveel spenen je wel niet hebt geprobeerd.

Maar ook welke babykamer je hebt gekocht of had willen kopen en waar je die hebt gekocht. Ga eigenlijk zo maar door. Hoe mooi is het als je bij elk product wat je beschrijft een link zet waar jij dat hebt gekocht.

Ongedwongen geld verdienen met je mama blog

Er zijn veel bedrijven die willen samenwerken met (mama)bloggers, omdat ze weten dat je als blogger invloed hebt op je bezoekers. Je kunt reclame op je website of in je blogberichten zetten. Of schrijf een post waarin je het over een product of bedrijf hebt en plaats dan een link naar hun website. Je kunt ook affiliate worden van een bedrijf. Dat betekent dat je een commissie krijgt als iemand vanaf jouw blog op de link naar de website van het bedrijf klikt en daar een aankoop doet.”

Moeder bloggers verdienen geld online

Het is je vast wel eens opgevallen bij ander mama’s die bloggen dat er van die advertenties verschijnen waar je niet altijd op zit te wachten. Maar feit is dat ze daar geld mee verdienen en dat vanuit huis.

Misschien totaal niet je doel maar op termijn wel heel goed mogelijk, let er maar eens op.

Hoe mooi is het als je iets extra zou kunnen bijverdienen zonder dat je mensen pushed om iets te kopen. Nee, je zet een speciale link bij je review (ervaring) van bijvoorbeeld een melkfles die jij gebruik en wat je ervaring daarmee is. Zo kunnen andere moeders jou advies volgen en verdien jij er ook nog iets mee zonder dat je het bewust in gedachte had.

Hoe werkt geld verdienen met je blog?

Zoals gezegd plak je speciale linken in je artikel maar hoe kom je daar aan? Nou het principe noemen we affiliate marketing. Zonder dat je het in de gaten hebben heel veel winkelketens een affiliate programma, Dat is dus een onzichtbare community die winkelketens helpt meer geld te verdienen maar waar jij ook geld aan verdient. Het is dus een win win situatie. Bezoekers op je website die op die affiliate link drukken worden doorverwezen naar de aanbieder. Het voordeel is wanneer ze het affiliate product kopen niet weten dat jij daar een affiliate commissie voor ontvangt. Je bent dus anoniem als verkoper of verwijzer naar het product van de aanbieder.

Voorbeeld geld verdienen met affiliate marketing

Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat je een blogpost hebt waarin je advies geeft over de beste babydragers. Je zet er een speciale link bij naar de website van bijvoorbeeld bol.com. Als een bezoeker op die link klikt en iets van de aanbieder koopt, dan krijg je daar als affiliate een commissie voor.
Zo hou je er nog een leuke bijbaan aan over waarmee je makkelijk €1000,- kan verdienen op termijn.

Affiliate commissie per aanbieder

Het percentage van de commissie verschilt per aanbieder, maar ligt meestal tussen 2% en 10%. Dus als iemand een kinderwagen koopt voor 1000 euro dan kun jij als affiliate tot 100 euro verdienen zonder iets anders te doen dan alleen maar adviseren op basis van je eigen ervaring!

Je kunt je voorstellen dat als je dagelijks honderden of duizenden bezoekers op je website hebt, het al snel veel geld kan opleveren.”

De beste Nederlandse Affiliate netwerken

In onderstaande artikel lees welke affiliate netwerken het beste bij je passen. De affiliate producten of diensten moeten wel aansluiten bij jouw onderwerp.

Hoe pak je als mama blogger affiliate marketing goed aan?

Ben je nog niet bekend wat affiliate marketing is en hoe je er mee aan de gang moet en wat er nog meer mogelijk is. Dan snap ik heel goed dat je denkt waar heeft hij het over! Maar je bent geïnteresseerd in het geld verdienen met je blog omdat het makkelijk zou gaan, toch?

Dan heb ik goed nieuws voor je, ik heb namelijk een collega die jou dat van A to Z helemaal goed kan uitleggen. Bekijk zijn video hieronder en leer stap voor stap geld verdienen met affiliate marketing.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op

Geef een antwoord

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl