Jacko Meijaard: Betrouwbaar, oplichter of scam?

Jacko Meijaard Betrouwbaar, oplichter of scam - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Jacko Meijaard even voorstellen

Jacko Meijaard is een bekende naam in de wereld van internetmarketing. Hij staat bekend om zijn expertise op het gebied van conversieoptimalisatie. Veel mensen vragen zich af of Jacko Meijaard te vertrouwen is of niet. Er gaan veel gerucht over hem, maar wat is nu eigenlijk waar? In dit artikel lees je alles over Jacko Meijaard en of hij betrouwbaar is of niet.

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een internet marketing expert die gespecialiseerd is in affiliate marketing. Hij werkt al meer dan 10 jaar in de internet marketing industrie. Jacko Meijaard is ooit begonnen op z’n zolderkamer als 18e jarige goudzoeker. Als snel wist hij de juiste weg te bewandelen om online succes te boeken en groeide zijn inkomen.

Jacko Meijaard review

Met een doel om 250.- per dag te gaan verdienen zag hij kans een online onderneming te bouwen en een eigen online programma te lanceren genaamd de Affiliate Marketing Revolutie. Daarnaast is hij ook de auteur van een boek: “De Laptop Lifestyle” Verder heeft hij een zeer succesvolle website de Internetsuccesgids NL met duizenden bezoekers per maand. Met een community van zo’n 15.000 trouwe leden die alles met elkaar delen.

Is Internetsuccesgids NL betrouwbaar?

Sommige mensen in de internet marketing industrie geloven dat Jacko Meijaard een oplichter is. Hij zou niet betrouwbaar zijn en vage methodes gebruiken en daarmee profiteren van zijn klanten. Er is echter geen bewijs voor deze beweringen en zo ken ik hem ook niet. Jacko Meijaard is altijd open geweest over zijn methoden en hij is nooit betrapt op het gebruik van illegale of onethische methoden. In feite heeft hij veel mensen geholpen online succes te bereiken.

Kun je erop vertrouwen dat Jacko Meijaard levert wat hij zegt?

Het is het meest cruciaal dat zijn programma betrouwbaar is. Immers, met het programma garandeert Jacko dat je online geld kunt verdienen. Er zijn online maar een paar programma’s beschikbaar die werken maar de meeste zijn niets waard.

Jacko Meijaard een opgelichter?

Dus, is Jacko Meijaard betrouwbaar? Ik geloof zeker dat hij dat is. Mijn persoonlijke ervaring is dan ook dat hij eerlijk, oprecht, open en je graag wil helpen ook succes te hebben. Hij is een expert op zijn gebied en heeft dat ook bewezen. Hij is gebruik geen blackhat seo methodes of iets van dat soort dingen. Transparantie zijn de methodes waar hij mee werkt. Als je iemand zoekt om je te helpen met je affiliate marketing, ik zou Jacko Meijaard zeker aanbevelen.

Jacko Meijaard ervaringen

Online kun je genoeg lezen over ervaringen die andere hebben over Jacko en de internetsuccesgids. Natuurlijk is niet iedereen tevreden maar of dat aan het programma de affiliate marketing revolutie ligt daar mag je zelf je vraagtekens bij zetten!

https://nl.trustpilot.com/review/internetsuccesgids.nl

Mijn ervaring met Jacko Meijaard

Mijn ervaring is en dat heb ik al vaker geschreven dat mensen op zoek zijn naar snel geld verdienen en dat zal het inderdaad tegenvallen. Voor geld moet je werken en komt je niet aanwaaien. Maar Jacko is de beroerdste niet en maakt daar ook geen probleem van met zijn 30 dagen niet goed geld terug garantie. De realiteit is dat dit verdienmodel heel goed werkt als jij je tijd erin wil steken.

Wat staat er in zijn boek De Laptop Lifestyle?

De Laptop Lifestyle is een boek geschreven door Jacko Meijaard. In het boek vertelt hij zijn verhaal van toen hij als 18-jarige goudzoeker op zolder begon tot waar hij nu staat. Hij deelt zijn kennis en ervaring met jou, zodat ook jij online succes kunt bereiken. Zodra je jouw naam en emailadres achterlaat ontvang je het interessante ebook in je mailbox.

Wat vindt je op Internetsuccesgids van Jacko Meijaard?

De website van Jacko Meijaard heet ‘Internet Succes Gids’ en is Nederlandstalig. De website is zeer informatief met veel tips, trucs en tutorials. Je vindt er ook een online forum waar mensen elkaar kunnen helpen. Al met al een zeer complete website die je veel kan helpen als je online geld wilt verdienen.

Jacko Meijaard interview in het Algemeen dagblad!

Het interview staat op AD.nl online! In het interview vertelt Jacko zijn verhaal over affiliate marketing en hoe je geld kan verdienen op het internet met de juiste mindset en lifestyle.

Wat houdt de cursus affiliate marketing revolutie in?

De affiliate marketing revolutie is een online cursus van Jacko Meijaard. In de cursus neemt hij je bij de hand en laat hij je precies zien hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Ook geeft hij veel waardevolle tips en trucs die hij in de loop der jaren heeft geleerd. De cursus is zeer uitgebreid en gemakkelijk te volgen.

Jacko Meijaard: De affiliate marketing specialist van Nederland

Als je iemand zoekt om je te helpen met je affiliate marketing, dan is Jacko een van de beste Nederlandse online marketeers die jouw dat wil leren. In de stap voor stap cursus vertelt hij je op het online platform Internetsuccesgids alle geheime van het internet.

Waar bestaat de cursus affiliate marketing revolutie uit?

De cursus affiliate marketing revolutie is gemakkelijk te volgen en brengt je met elke module dichter bij een passief inkomen. In elke videotraining krijg je bruikbare informatie over hoe je meer geld kunt verdienen door minder te werken. Je leert stap voor stap hoe je een reëel inkomen kunt verdienen, zodat je eindelijk het leven van je dromen kunt leiden!

Wat ga je globaal leren in de cursus:

Na een uitgebreide introductie van wat affiliate marketing inhoud en hoe het principe werkt neemt Jacko je mee de cursus in. Je zal je o.a. leren:

 • Inspireren en motiveren om te starten.
 • Wat je onderwerp gaat worden waar je over wil schrijven.
 • In welke welke niche je gaat zitten gaat.
 • Domeinnaam en hosting kiezen. Tip: Cloud86.nl.
 • Wat is SEO en hoe wordt je gevonden in Google.
 • Kies je affiliate netwerk
 • Kies jou producten en tools.
 • en nog veel meer

Wat ga je leren in de affiliate marketing revolutie?

Als je op zoek bent naar een uitgebreide en effectieve affiliate marketing training, dan is de Affiliate Marketing Revolutie perfect voor jou. Met 15 modules en 70+ video’s neemt deze cursus je mee door elke stap van het bouwen van een succesvolle affiliate marketing website, zodat je aan de slag kunt met je eigen bedrijf.

 • Waar vindt je informatie over de cursus vinden op zijn website: https://www.internetsuccesgids.nl/
 • Op YouTube kun je veel video’s van Jacko Meijaard vinden waarin hij vertelt over online marketing en andere interessante onderwerpen https://www.youtube.com/c/InternetsuccesgidsNl.
 • Wekelijkse maakt hij informatieve podcasts op Spotify en Soundcloud die waardevol zijn.
 • Ook op de Social media is hij actief
 • Heel waardevol is het forum waar je na aankoop aan deel mag nemen.

Betrouwbare investering of scam?

Dus is Jacko Meijaard betrouwbaar of niet? Ik weet het zeker dat hij betrouwbaar is en geen scam praktijken er op na houdt! Hij is een expert op zijn gebied en heeft veel mensen geholpen bij het bereiken van online succes. Als je iemand zoekt die je kan helpen met je affiliate marketing, dan zou ik Jacko Meijaard zeker aanbevelen. Ben je toe aan de volgende stap dan kun je veder groeien en opschalen. Hij laat je niet zwemmen, maar al je kan zwemmen dat kun je aansluiten bij de 10K club waar je jouw eigen verdienmodel leert groot maken. Ook daar leer je alles stap voor stap.

Wat is de 10K club voor cursisten?

De 10K club is persoonlijk contact met Jacko Meijaard of je nu beginnend bent of juist gevorderd hij helpt je op persoonlijk vlak geld verdienen met affiliate marketing. Het is een persoonlijk coaching programma waar je direct met de eigenaar in contact staat en waar je al je persoonlijke vragen kan stellen. Persoonlijke hulp kan jou helpen om van je start een vliegende start te maken.

Wat is het inkomen van Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard verdient gemiddeld 4.000 euro per dag. Dit getal wisselt regelmatig, maar is opgelopen tot ongeveer 100.000 euro winst per maand vóór belastingen. In de afgelopen jaren heeft hij daarom een aardig vermogen opgebouwd een deels belegd in een riant huis in Zeeland.

Hoe komt het inkomen van Jacko Meijaard tot stand?

De inkomsten van Jacko Meijaard komen op verschillende manieren tot stand. Een groot deel komt uit de verkoop van online cursussen, zoals de cursus Affiliate Marketing Revolutie. Deze cursus is gericht op mensen die willen leren hoe ze geld kunnen verdienen met affiliate marketing. Daarnaast verdient hij ook veel geld met zijn persoonlijke coachingsprogramma, de 10K club. Hier helpt hij mensen één op één om hun eerste 10.000 euro per maand te verdienen met affiliate marketing. Ook genereert hij inkomsten met de verkoop van fysieke producten, zoals e-books.

Maar ook op zijn website geeft hij tips welke programma’s of tools je betse kunt gebruiken waar hij weer een affiliate commissie voor ontvangt.

Kan iedereen zo’n inkomen bereiken?

Nee, niet iedereen kan zo’n inkomen bereiken. Het kost veel tijd, moeite en toewijding om een inkomen met affiliate marketing op te bouwen. Je moet bereid zijn veel tijd en ook wat geld in je bedrijf te investeren om het succesvol te maken. Niet iedereen is daartoe bereid en daarom kan niet iedereen zo’n inkomen bereiken. Maar als je bereid bent er werk in te steken, dan is alles mogelijk!

Voordeel van affiliatie marketing revolutie

Met deze cursus weet je de weg die je moet bewandelen en zijn er om te starten geen geheimen meer. Voordeel is dat de kosten heel laag zijn, namelijk de aankoop van de cursus 47,- en om te starten heb je een domeinnaam nodig en een webhosting waar je website op staat en je kunt starten. Daarna ben jij degene die bepaalt of je succesvol gaat worden of niet. Ben je overtuigd om te starten dan zul je er zeker geen spijt van krijgen. Je leert dingen waar je altijd al naar op zoek was. Wil je verder bekijk dan de video hieronder van Jaco Meijaard.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *