Geld Verdienen met lopen. 5K passief inkomen!

Geld Verdienen met lopen - 5K passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Hoe kun je geld verdienen met (hard)lopen

Wil je graag geld verdienen met lopen voor jezelf of een goed doel dan bestaat het echt. Jaja, zal je misschien zeggen dat klinkt wel erg mooi. Wie gaat er nu gratis geld uitdelen omdat ik ga lopen? Geld verdienen met een app? Toch is het waar en in dit artikel vertel ik je er alles over.

Geld verdienen met hardlopen app

Hoe is het mogelijk dat zoiets bestaat wat zit hierachter? Er zijn een aantal hardloop apps waar je mee kunt cashen. Makkelijk geld verdienen met je stappenteller op je ios iPhone telefoon. Het is geen strava zoals vele wel kennen als stappenteller. Denk nou niet ik gaan mijn baan opzeggen en de hele dag lopen en verdien zo een passief inkomen. Wees realistische, rijk zul je er echt van worden. Maar je ontvangt zeker echte munten die je kunt laten uitbetalen.

Met welke apps kun je geld verdienen en lopen?

Hardlopen en geld verdienen met apps ios!

De hardloopapp Runister maakt het mogelijk om geld te verdienen terwijl je loopt. Het is een stappenteller app waarmee geld verdienen mogelijk is. Vooralsnog is deze app uitsluitend beschikbaar voor iPhone gebruikers. Neem jij je iPhone mee tijdens het hardlopen? Dat is de Runister misschien wel iets voor jou.

Wat is Runister?

Geld verdienen met sporten app. Runister is een app waarmee je geld kunt verdienen met lopen vanaf je telefoon. Het werkt heel simpel: je download de app, start de app tijdens het hardlopen en elke kilometer die je maakt levert geld op. Dit geld kun je uit laten keren of doneren aan een goed doel.

Hoe werkt Runister?

De app maakt gebruik van de GPS in je telefoon om te bepalen hoeveel kilometer je hebt gelopen. Het geld dat je verdient, kun je laten uitkeren via PayPal of doneren aan een goed doel. Op dit moment is de app nog in beta en is er keuze uit twee goede doelen: Kika of Unicef. In de toekomst zullen er meer goede doelen worden toegevoegd.

Download de Runister app!

Runister is de eerste actieve app die gebruikers beloont met geld. Download op de website runister.com de app en start direct met geld verdienen. Let op: deze app is momenteel alleen beschikbaar voor iPhone gebruikers, maar er wordt hard gewerkt aan een versie voor Android telefoons.

Hoe geld verdienen tijdens het hard lopen?

#1. DOWNLOAD RUNISTER GRATIS

Na je eerste 10 runs is Runister Plus beschikbaar om te kopen via in-app.

#2. REN EN VERZAMEL RUNNIES

In Runister Plus, hoe meer je rent, hoe meer je verdient. Voor elke km/mijl krijg je 1 Runnie.

#3. BEAT NIVEAUS

Er zijn zeven niveaus. Gebruik je Runnies om toegang te krijgen tot hogere niveaus en sneller geld te verdienen.

#4. INTREKKEN OF DONEER

Stuur uw inkomsten naar uw PayPal-rekening of kies een goed doel om ze te doneren.

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Hoeveel geld kan ik verdienen mer Runister?

Je kunt per dag maximaal € 0,50 verdienen met Runister. Dit lijkt misschien weinig, maar als je bedenkt dat je geld verdient met iets wat je toch al doet (hardlopen), is het een mooie bijkomstigheid.

De toekomst van Runister

In de toekomst zal Runister uitgroeien tot een gezondheidsplatform waar je niet alleen geld kunt verdienen met lopen, maar ook met andere gezonde activiteiten. Zo zal er binnenkort een versie van de app beschikbaar komen waarmee je geld kunt verdienen door bijvoorbeeld 100 stappen per dag te zetten of een bepaald aantal keer per week te gaan sporten.

Wat is Sweatco.in?

Sweatco.in is een app waarmee je geld kunt verdienen met lopen. Sweatcoin is een gratis app die je dagelijkse stappen beloont met een nieuwe generatie valuta die je kunt gebruiken om coole producten te kopen, te doneren aan een goed doel of om te zetten in SWEAT.

Het werkt heel simpel: je download de app, start de app tijdens het hardlopen en elke kilometer die je maakt levert geld (sweats) op. Dit geld kun besteden op de online marktplaats van Sweatcoin.

Hoe werkt Sweatcoin geld verdienen?

De app maakt gebruik van de GPS in je telefoon om te bepalen hoeveel kilometer je hebt gelopen.

Kies uit duizenden geweldige merkartikelen en -diensten op onze marktplaats, van hightech schoenen tot iPhones, yogalessen tegen zwaartekracht, Apple Watch en meer! Daarnaast is doneren voor een goed doel ook en mogelijkheid.

Download de Sweatcoin app!

Sweatcoin is de eerste actieve app die gebruikers beloont met geld. Download op de website sweatco.in de app en start direct met geld verdienen en lopen.

Samenwerking Sweatcoin

De waarde om SweatCoin uit te laten betalen komt voort uit onze uitgebreide samenwerking. Het zijn geen bitcoins of andere ryptovaluta, maar gewoon een eigen munt die je in de app kunt inwisselen voor spullen of echt geld. Het is een platvorm van merken die verbinding willen maken met een gezondheidsbewust publiek. Van verzekeraars die gezondere levensstijlkeuzes willen aanmoedigen, tot overheden die de zorgkosten willen verlagen.

Cash for steps: Wat is Cash for steps?

Met deze app kun je echt geld verdienen door te lopen!

Waar kan ik de app downloaden?

De app is te downloaden in de app store van Apple en heet Cash for Steps

 

Hoe kun je geld verdienen?

1. lopen. Elke dag selecteert ons systeem willekeurig 50 gebruikers uit de top 500 van gisteren en die ontvangen elk $1.

2. Prestatie. Voor elke prestatie waarmee je 5 sterren verdient, ontvang je $ 1. Sommige prestaties kunnen maar één keer worden behaald, maar onderzoeksprestaties zijn onbeperkt!

3. Geld opnemen met PayPal of Amazon-cadeaubon!

De Cash for Steps-app gebruikt de Health-app om uw laatste fitnessactiviteit (stappentelling en gelopen afstand + hardlopen) te ontvangen en in de app weer te geven. Met behulp van de Gezondheid-app kunnen we fitnessactiviteiten van uw Apple Watch ontvangen en synchroniseren.

Om stappen en afstanden voor de Gezondheid-app te krijgen – navigeer naar de startpagina, druk op het apparaat pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer de optie “Gezondheidsapp”.

Verdien punten door te wandelen en eenvoudige taken uit te voeren, zoals het delen van apps.

Elke dag nieuwe klassementen en nieuwe winnaars!

Je hoeft de app niet de hele tijd actief te houden om je voortgang bij te houden, open hem gewoon minstens één keer per dag om je statistieken te synchroniseren.

Ben je moe van het lopen maar wel meer geld verdienen? Dit is het perfecte moment om het tabblad Aanbiedingen te openen, waar je leert hoe je jou score kunt verbeteren!

Basisbeperkingen:

Je mag niet meerdere accounts gebruiken/hebben/registreren

Bedrog van het systeem of misbruik van stappen is niet toegestaan

Minimaal 17 jaar oud zijn om deze applicatie te gebruiken.

Walk and reward

Walk and Earn Rewards is een app waarmee je bij elke stap beloningen kunt verdienen.

Download de Walk en reward app:

https://apps.apple.com/nl/app/walk-and-earn-reward/id1521202194

Kenmerken van Walk and Earn Rewards:

1. U kunt uw dagelijkse stappen volgen.

2. Afstand afgelegd door te lopen.

3. Stapanalyse van de afgelopen 30 dagen.

4. Loop om calorieën te activeren (calorieverbranding) op basis van je stappen, verjaardag, geslacht, gewicht en lengte.

5. Verdien bij elke stap beloningen.

Hoe beloningen te krijgen:

1. Voor elke 100 stappen wordt 1 coin beloond.

2. Door munten te gebruiken, kun je de beschikbare kaarten in het beloningsmenu krassen.

3. Door de kaart te krassen, krijg je willekeurig geld in centen.

4. Het beloningsgeld wordt toegevoegd aan uw portemonnee en u kunt het opnemen in uw PayPal-rekening.

5. Bekijk beschikbare USD-portemonneesaldi, opnamevoortgangsstatus, opname- en afwijzingsredenen in het portemonneemenu.

Hoe meer je loopt, hoe meer je ervoor terugkrijgt.

Je kunt deze app aanbevelen aan je vrienden en familie. Voor elke succesvolle verwijzing ontvangen jij en je vrienden tot 50 munten.

Dus, om gezond te blijven en beloningen te verdienen, doe mee aan de Walk en verdien beloningen!

Geld verdienen met Strava

Hardlopen voor een goed doel met strava, dat was een samenwerkingsverband met Strava in 2016. Deze manier van geld verdien voor een goed doel is meer bekend en wordt ook vaker gedaan in Nederland. Strava zelf heeft jammer genoeg niet zo’n verdienmodel. Wie weet is het voor deze stappenteller app, die vele mensen gebruiken ook nog eens een optie om de challenge aan te gaan.

Waarom geld verdienen met wandelen geen goed idee is!

Wandelen is gezond, maar geld verdienen met wandelen loont niet echt.

Zeker niet nu de inflatie enorm is gestegen en de rekeningen de pan uit rijzen.

Wandelen is altijd goed voor je om je hoofd even goed te legen en na te denken waar je dan wel goed geld mee kan verdienen.

Toevallig ken ik iemand die echt geld goed verdient tijdens het lopen, slapen en zelfs als hij op vakantie is , dat ben ik zelf 🙂

Wil jij ook minimaal 5K per maand verdien en dat is nog maar het begin!

Lees dan verder….
 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

  • Een passief inkomen opbouwen
  • Het internet voor jou laten werken
  • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *