Geld verdienen met e-mail marketing. Hoe doe je dat?

Hoe kan je geld verdienen met e-mail marketing - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Hoe kun je met e-mail marketing geld verdienen?

Geld verdienen met e-mail marketing kan op verschillende manieren. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet en geven we handige tips. Zo kun je ervoor zorgen dat je meer geld verdient met e-mail marketing!

Direct benieuwd hoe ik met e-mailmarketing geld verdien?

Klik dan op onderstaande button en lees het artikel! Geld verdienen met e-mail marketing

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing is een vorm van online marketing waarbij je als bedrijf of organisatie gebruik maakt van e-mail om te communiceren met je doelgroep. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van nieuwsbrieven, aanbiedingen of andere relevante informatie. E-mail marketing wordt steeds vaker ingezet omdat het relatief goedkoop is en je heel gericht kunt communiceren met je doelgroep.

Hoe kun je geld verdienen met e-mail marketing?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met e-mail marketing. In dit artikel leggen we de meest populaire en succesvolle methodes uit:

  • Affiliate marketing: je promoot producten of diensten van anderen in je e-mails en ontvangt hier een commissie voor. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een banner of link in je nieuwsbrief.
  • Productverkoop: je verkoopt eigen producten of diensten via e-mail. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van aanbiedingen of kortingscodes.
  • Webinars: je organiseert webinars (online seminars) en promoot deze via e-mail. Tijdens het webinar geef je relevante informatie en/of verkoop je producten of diensten.

Tips voor succesvolle e-mail marketing

Om ervoor te zorgen dat jouw e-mail marketing campagnes succesvol zijn, geven we hieronder wat tips:

  • Zorg ervoor dat je e-mails relevant zijn voor je doelgroep. Geef dus alleen informatie of aanbiedingen die ook interessant zijn voor je lezers.
  • Wees creatief in het bedenken van onderwerpen en titels voor je e-mails, want hiermee trek je de aandacht van je lezers.
  • Zorg ervoor dat je e-mails zo kort mogelijk zijn, want mensen hebben vaak weinig tijd (of geduld) om een lange tekst te lezen.
  • Test verschillende soorten e-mails (bijvoorbeeld met en zonder afbeeldingen) om te kijken wat het beste werkt voor jouw doelgroep.

We hopen dat je met deze tips aan de slag kunt gaan en dat je snel geld gaat verdienen met e-mail marketing! Geef niet op als het even niet lukt, want dan ben je er misschien wel heel dichtbij! 🙂

Wat is e-mail marketing?

E-mail marketing is een vorm van online marketing waarbij je e-mails verstuurt naar potentiële en bestaande klanten. Dit kan met het doel om ze te informeren over nieuwe producten of diensten, maar ook om ze te verleiden tot een aankoop.

E-mail marketing is een krachtige tool voor het genereren van leads en het converteren van prospects in klanten.

Waarom is e-mail marketing zo belangrijk?

Simpel gezegd: omdat e-mail marketing werkt. Uit onderzoek van The Radicati Group blijkt dat er dagelijks 269 miljard e-mails worden verstuurd en dit aantal zal in 2020 toenemen tot 292,0 miljard. Dat betekent dat er steeds meer mensen zijn die e-mail gebruiken om te communiceren. Dit maakt e-mail marketing een krachtige tool voor het bereiken van je doelgroep.

Email Marketing Mastery van Eelco de Boer: 17 Tips Om Je Mailinglijst Te Laten Groeien

Email marketing krachtiger dan Social Media?

Social media is een geweldige manier om in contact te komen met uw doelgroep en relaties op te bouwen. Maar als het gaat om het overtuigen van uw doelgroep om een ​​aankoop te doen, is e-mailmarketing de juiste keuze.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat e-mailmarketing leidt tot meer online verkoop dan sociale media. In feite genereert e-mailmarketing zeven procent van alle online verkopen. En dat aantal groeit alleen maar.

Hoe kun je starten met e-mail marketing?

Om te kunnen starten met e-mail marketing is het wel zo handig om een lijst met e-mail adressen tot je beschikking te hebben waar je jouw e-mail naar toe kunt sturen. Dit noemen we ook wel een database. Er zijn verschillende manieren om deze database te laten groeien. Maar let op: hier is met de komst van de privacywet (GDPR) veel in veranderd. Mensen moeten namelijk zelf toestemming geven om jouw nieuwsbrief te ontvangen.

Wat is een database?

Om te kunnen starten met e-mail marketing heb je een lijst met e-mailadressen tot je beschikking waar jouw e-mails naartoe gestuurd kunnen worden. Dit noemen we ook wel een database.

De eerste stap is dus om toestemming te vragen aan je bezoekers en/of klanten of ze jouw nieuwsbrief willen ontvangen. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een pop-up op je website te laten zien, of een checkbox toe te voegen aan het bestelformulier op je webshop. Zorg er wel altijd voor dat mensen kunnen aangeven hoe vaak ze de nieuwsbrief willen ontvangen (bijvoorbeeld wekelijks, maandelijks of nooit).

Uiteraard kun je ook mensen handmatig toevoegen aan je database. Dit kan bijvoorbeeld wanneer iemand jouw visitekaartje heeft gekregen en hier vervolgens zelf op actief is door jou te mailen of een berichtje te sturen via social media. Vergeet in dat geval niet om toestemming te vragen voordat je ze gaat mailen!

E-mail marketing software

Als je email marketing wilt inzetten, is het verstandig om gebruik te maken van een email marketing softwarepakket. Dit maakt het versturen van nieuwsbrieven en andere e-mails een stuk gemakkelijker en sneller. Bovendien kun je met de meeste softwarepakketten eenvoudig meteen zien hoeveel mensen jouw email hebben geopend, welke links er in de email zijn aangeklikt en of er al dan niet iets is besteld of gedownload.

Conclusie

Email marketing is een krachtige tool die je kan helpen Geld te Verdienen. Er zijn verschillende manieren om e-mail adressen te verzamelen van mensen die jouw nieuwsbrief willen ontvangen. Zorg er wel altijd voor dat je toestemming hebt gevraagd voordat je ze gaat mailen! Als je email marketing wilt inzetten, is het verstandig om gebruik te maken van een email marketing softwarepakket. Dit maakt het versturen van nieuwsbrieven en andere e-mails eenvoudiger en sneller.

Tips voor het versturen van effectieve emailmarketingcampagnes

Wil je echt Geld verdienen met email marketing? Dan moet je natuurlijk wel effectieve emailmarketingcampagnes gaan versturen. Maar hoe doe je dat precies? Hieronder geven we je een aantal tips:

Zorg ervoor dat jouw email opvalt in de inbox

Jouw email moet natuurlijk wel opvallen tussen de andere emails in de inbox. Zorg er dus voor dat je een pakkende titel gebruikt en een mooie afbeelding toevoegt.

Zorg ervoor dat je email relevant is voor de ontvanger

Je kunt niet zomaar een email gaan sturen naar al je abonnees. Zorg er dus voor dat je email relevant is voor de ontvanger. Bijvoorbeeld door te segmenteren op locatie, leeftijd of interesses.

Wees concreet in je email

In jouw email moet je duidelijk aangeven wat je boodschap is. Zorg ervoor dat je niet teveel informatie toevoegt en houdt je email kort en bondig.

Zorg ervoor dat je een duidelijke call-to-action hebt

In jouw email moet duidelijk worden wat de ontvanger moet doen. Geef dus altijd een duidelijke call-to-action. Bijvoorbeeld ‘klik hier om het product te bestellen’ of ‘meld je nu aan voor de nieuwsbrief’.

Test jouw email voordat je ‘m verstuurt

Zorg ervoor dat je jouw email test voordat je ‘m naar alle abonnees stuurt. Stuur de email eerst naar jezelf en een aantal vrienden of familielieden toe en kijk of alles werkt zoals het moet.

Hoe verdien je geld met email marketing?

E-mail marketing is een krachtig middel om geld te verdienen op internet. Maar hoe doe je dat precies? Geld verdienen met e-mail marketing kan op verschillende manieren:

  • Door producten of diensten te verkopen via email

Je kunt natuurlijk gewoon jouw producten en/of diensten verkopen via email. Dit is de meest directe manier van geld verdienen met email marketing. Je stuurt simpelweg een email naar je abonnees met daarin een aanbieding of een kortingscode. Als ze interesse hebben, klikken ze door naar je website en maken een aankoop.

  • Door emailadressen te verkopen

Je kunt ook geld verdienen door je emailadressen te verkopen. Dit doe je bijvoorbeeld als je een groot emailadressenbestand hebt opgebouwd en er bedrijven zijn die hier interesse in hebben. Je kunt dit doen door direct contact op te nemen met bedrijven of door jouw adressen bestand te verkopen via een emailmarktplaats.

  • Door aan affiliate marketing te doen

Affiliate marketing is een andere manier van geld verdienen met email marketing. Bij affiliate marketing promoot je producten of diensten van andere bedrijven in jouw emails. Als iemand dan door jouw email naar die website gaat en daar iets koopt, ontvang je hier een commissie over. Zo verdien je dus geld met het sturen van emails!

Wil je meer weten van affiliate marketing en hoe jij daar geld mee kan verdienen? Starten met €10, €100, €1000 of zelfs meer lees dan snel verder…

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

>> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *