Geld verdienen als thuiswerkende moeder

Geld verdienen als thuiswerkende moeder - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

De #9 beste betalende affiliate programma’s?

Wil je graag geld verdienen als thuiswerkende moeder? Dan is geld verdienen met affiliate marketing een goede optie. Je kunt hiermee makkelijk geld verdienen terwijl je thuis bent met je kinderen. Er zijn verschillende affiliate programma’s beschikbaar, maar welke is nu de beste? In deze blogpost lichten we negen van de beste affiliate programma’s voor thuiswerkende moeders uit.

Wat zijn affiliates en hoe werkt het?

Een affiliate is iemand (jij dus) die voor een ander bedrijf producten promoot en verkoopt in ruil voor een commissie op de verkoop. Affiliates gebruiken hun blogs, websites of sociale mediakanalen om producten te promoten. Als iemand op de affiliate link klikt en een aankoop doet, verdient de affiliate een commissie. Zo kun je dus als thuiswerkende moeder makkelijk online extra geld verdienen en dat vanaf huis, ideaal toch?

Affiliate marketing voor bloggers en Youtubers

Affiliate marketing is een populaire manier om online geld te verdienen. Het is vooral populair bij bloggers en YouTubers omdat het een gemakkelijke manier is om geld te verdienen. Je hoeft alleen maar producten te promoten waar je gepassioneerd over bent en waar je publiek in geïnteresseerd zal zijn. Daarnaast kun je het online werken vanuit huis prima combineren met je taken als thuiswerkende huismoeder.

Affiliate worden hoe werkt dat?

Het proces om affiliate te worden is betrekkelijk eenvoudig. Eerst moet je een bedrijf vinden dat een affiliate programma heeft. Heb je eenmaal een bedrijf gevonden, dan moet je je aanmelden voor hun programma. Nadat je bent toegelaten tot het programma, krijg je een affiliate link. Deze link gebruik je om de producten van het bedrijf te promoten. Als iemand op je link klikt en een aankoop doet, verdien je een commissie.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle bedrijven affiliate programma’s hebben. Veel bedrijven doen dat echter wel en het is zeker de moeite waard om ernaar te kijken.

Op welke manier kun je als affiliate geld verdienen?

Ik geef je een aantal verschillende manieren om geld te verdienen. Zo kun je ook affiliate programma’s of affiliate netwerken van elkaar onderscheiden. Waar je voor kiest is persoonlijk maar altijd met de intentie dat het past voor de niche waar je in zit. Met deze verschillende affiliate producten of diensten heb je een goed beeld van wat er mogelijk is. Goed om te weten is dat je digitale, fysieke of diensten kan promoten als affiliate.

Er zijn drie belangrijke manieren om geld te verdienen als affiliate:

1. Promoot digitale producten zoals ebooks, software en online trainingen.

2. Promoot fysieke producten zoals boeken, kleding en gadgets.

3. Promoot diensten zoals webhosting en reizen.

Dit zijn #3 beste Nederlandse affiliate programma’s voor digitale producten

#1. Paypro.nl affiliate programma:

Dit is een geweldig affiliate programma voor huismoeders. Met dit programma kun je tot 50% commissie verdienen op de verkoop van digitale producten. De producten omvatten ebooks, software en online cursussen. Heb je een website dan promoot je de producten met call to action link die speciaal voor jou is gegenereerd tussen je blogberichten. Daarnaast kun je de producten ook promoten via je sociale media kanalen of door je lijst te mailen.

Aanmelden voor het partner programma van Paypro.nl

#2. Plugenplay.nl affiliate programma:

Ook dit is een geweldig affiliate programma voor huismoeders. Met dit programma kun je een commissie tot 50% verdienen op de verkoop van digitale producten zoals ebooks, software en online cursussen. Je hoeft alleen maar een call to action link te plaatsen op je website of blog of de producten te promoten via sociale mediakanalen of je e-maillijst.

Aanmelden voor het partner programma van Plug&Play

#3. Soofos.nl affiliate programma:

Dit affiliate programma heeft veel passende onderwerpen voor thuisblijfmoeders. Met dit programma kun je een commissie tot 40% verdienen op de verkoop van ebooks, software en online cursussen. Ook deze producten kun je promoten via je website, blog, sociale mediakanalen of e-maillijst. Voordeel van dit platform is dat je voor heel veel digitale producten het stap-budget kan aanbieden.

Aanmelden voor het partner programma van Soofos

Dit zijn drie van de beste affiliate programma’s voor huismoeders. Als je een gemakkelijke manier zoekt om geld te verdienen, dan zijn deze programma’s een goede optie. Je hoeft alleen maar producten van deze bedrijven te promoten en te verkopen. Als iemand een aankoop doet, verdien jij een commissie. Dus waarom zou je het niet eens proberen? Je zult misschien verbaasd zijn over hoeveel geld je kunt verdienen.

Dit zijn #3 beste Nederlandse affiliate programma’s voor fysieke producten

Er zijn veel goede affiliate programma’s voor thuisblijfmoeders. Wij hebben echter stelde een lijst samen van de drie beste programma’s.

#1. Amazon Associates programma

Amazon Associates is een van de populairste affiliate programma’s. Het is ook een van de gemakkelijkste om te gebruiken. Je hoeft je alleen maar aan te melden en je krijgt een unieke affiliate link. Je kunt dan elk product op Amazon promoten en een commissie verdienen op elke verkoop die je doet.

Meld je aan voor het affiliate programma van Amazon.nl

#2. Bol.com affiliate partnerprogramma

Het eBay Partner Network is een andere geweldige optie voor huismoeders. Het werkt op dezelfde manier als Amazon Associates. Je schrijft je in en krijgt een unieke affiliate link. Je kunt dan elk product op eBay promoten en een commissie verdienen op elke verkoop die je doet.

Meld je aan voor het affiliate programma van Bol.com

#3. Familyblend.nl affiliate programma (Aanrader voor moeders met kinderen)

Dit is een geweldig affiliate programma voor huismoeders die producten willen promoten die te maken hebben met gezinnen en ouderschap. Met dit programma kun je een commissie tot 10% verdienen op de verkoop van producten als boeken, speelgoed en gadgets.

Meld je aan bij het Familyblend.nl affiliate netwerk

Nog #3 beste Nederlandse affiliate programma’s voor affiliate diensten

#1. Cloud86.nl affiliate programma

Dit is een hosting affiliate programma voor huismoeders die clouddiensten, domeinnamen enz. willen promoten. Met dit programma kun je een commissie verdienen tot €100 per verkoop. Je kunt de producten promoten via je website, blog of sociale mediakanalen.

Meld je aan voor het Cloud86 partnerprogramma

#2. Flixbus.com

Dit programma is een beetje anders dan de andere op deze lijst. Flixbus is een busmaatschappij die actief is in Europa. Met dit affiliate programma kun je een commissie verdienen als iemand via jouw affiliate link een ticket boekt.

Aanmelden bij Flixbus

#3. Tripaneer.com

Tripaneer is een website die rondreizen en reiservaringen aanbiedt. Met dit affiliate programma kun je een commissie verdienen op elke verkoop die je doet.
Er zijn best veel thuiswerkende moeder die zo geld verdienen omdat ze geïnteresseerd zijn in reien of een bepaald vakantie bestemming of land. Hoe mooi is het o over je passie te bloggen.

Aanmelden bij Tripaneer Affiliate Programma

Welke is het beste affiliate programma?

De beste manier om geld te verdienen als affiliate hangt af van je niche, je publiek en je persoonlijke voorkeuren. Als je een huismoeder bent, dan is het promoten van digitale producten een goede optie omdat je dat gemakkelijk vanuit huis kunt doen. Je kunt ook fysieke producten of diensten promoten als je een blog of website hebt met een groot publiek.

In welke niche wil je een autoriteit worden?

Alles is afhankelijk van je onderwerp of de blogs die schrijft. Ben je breed georiënteerd met je onderwerp dan kun je ook een ruimer aanbod bieden van affiliate programma’s. Bedenk wel dat je de focus op je basis keywords en niche zeker in het begin belangrijk is hoe je in Google gaat scoren. Google moet begrijpen waar je website over gaat.

Hoeveel geld kun je verdienen?

De hoeveelheid geld die je als affiliate kunt verdienen als thuiswerkende moeder hangt af van het commissiepercentage en de prijs van het product dat je promoot. Als je bijvoorbeeld een digitaal product promoot dat kost €50,- en heeft een commissiepercentage van 50%, dan verdien je €25,- per verkoop.

Gebruik deze tips om succesvol te zijn als affiliate marketeer

Hier zijn enkele tips over hoe je een succesvolle affiliate kunt zijn:

  • Kies een goed affiliate programma: zorg ervoor dat de producten of diensten die je promoot relevant zijn voor je publiek en dat het bedrijf een goede reputatie heeft.
  • Promoot producten of diensten waarin je gelooft: als je niet gelooft in de producten of diensten die je promoot, zal het moeilijk zijn je publiek te overtuigen ze te kopen.
  • Maak inhoud van hoge kwaliteit: schrijf nuttige en informatieve blogberichten, recensies of artikelen over de producten of diensten die je promoot. Dit zal je helpen organisch verkeer van Google aan te trekken en zet meer bezoekers om in kopers.
  • Bouw aan een groot publiek: hoe meer mensen je kunt bereiken met je affiliate links, hoe meer verkopen je zult maken. Richt je op het laten groeien van je blog of websiteverkeer door middel van SEO, sociale media of e-mailmarketing.
  • Wees geduldig: affiliate marketing is geen snel geld verdienmodel. Het kost tijd en moeite om een publiek op te bouwen en te beginnen met verkopen. Geef niet te snel op!

Heeft dit je interesse gewekt als thuiswerkende moeder?

Ben je oprecht gemotiveerd om tijd en energie te steken om online geld te gaan verdienen?

Dan help ik je graag verder.

Begin met affiliate marketing en start met online geld verdienen!

Ik wil je dan met plezier voorstellen aan de beste affiliate marketeer van Nederland die z’n sporen al ruim heeft verdiend een al jaren een passief inkomen heeft opgebouwd. Inmiddels heeft hij al heel veel mensen aan een passief inkomen geholpen met door gebruik te maken van affiliate marketing op wat voor manier dan ook. Ook voor jou als thuiswerkende moeder die geld wil verdienen heeft hij tijd om je verder te helpen. Zijn naam is Jaco Meijaard en als affiliate coach van het  affiliate marketing revolutie programma leert hij jou stap voor stap succesvol te zijn online. Bekijk hieronder de video.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

  • Een passief inkomen opbouwen
  • Het internet voor jou laten werken
  • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *