Geld Verdienen aan de Prijzenoorlog

Geld verdienen aan de prijzenoorlog in de supermarkt - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Hoe verdien je verdien je geld aan de Supermarkt Prijzenoorlog?

Geld Verdienen aan de Prijzenoorlog, kan dat? In deze economisch moeilijke tijden is het belangrijk om te weten hoe je geld kunt verdienen. Er zijn verschillende manieren om aan geld te komen, maar een van de meest lucratieve mogelijkheden is het betreden van de Supermarkt Prijzenoorlog! In dit artikel vertellen we je alles over hoe je aan geld verdient in deze oorlog en wat je moet doen om succesvol te zijn.

Wat is de Supermarkt Prijzenoorlog?

De Supermarkt Prijzenoorlog is een oorlog die gevoerd wordt door supermarkten om klanten naar hun winkel te lokken. In deze oorlog proberen supermarkten elkaar te overtreffen met scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Dit is een unieke kans voor consumenten om geld te besparen op hun dagelijkse boodschappen.

Maar hoe verdien je nou geld aan deze oorlog?

Simpel gezegd, door slim in te spelen op de aanbiedingen en lage prijzen kun je geld verdienen door producten in te kopen voor een lagere prijs dan waarvoor je ze kunt verkopen. Dit kan een lucratieve manier van geld verdienen zijn, maar er zijn wel risico’s aan verbonden. Als je niet weet wat je doet, kan het makkelijk mis gaan en kan je veel geld verliezen in plaats van dat je ermee verdient.

Om succesvol te zijn in de Supermarkt Prijzenoorlog is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. In dit artikel geven we je een aantal tips die je kunnen helpen bij het verdienen van geld in de Supermarkt Prijzenoorlog.

Tips om geld te verdienen met de Prijzenoorlog

 • Wees voorbereid: ga niet zomaar de supermarkt in zonder een plan of boodschappenbriefje. Neem de tijd om te kijken welke aanbiedingen er zijn en wat je kunt verwachten van de winkels. Als je weet wat je doet, heb je een veel beter idee van waar je op moet letten en kun je gericht zoeken naar goede aanbiedingen en koop je niet ongemerkt te veel.
 • Wees flexibel: supermarkten veranderen continu hun aanbiedingen, dus als je vastzit aan één winkel of merk, kan je misschien bepaalde aanbiedingen mislopen. Houd er rekening mee dat je flexibel moet zijn en bereid bent om naar verschillende winkels te gaan als dat nodig is. Het loont om te shoppen bij verschillende supermarkten als prijs voordeel wilt hebben.
 • Wees kritisch: niet alle aanbiedingen zijn even goed. Soms is een product misschien in de aanbieding, maar is het niet echt een goede deal. Wees kritisch en neem de tijd om te beoordelen of een aanbieding echt voordelig is voordat je iets koopt. Noteer de prijzen van aanbiedingen die je niet vertrouwt en vergelijk ze met elkaar. Doe de online folder check met Folders, Folderz, Reclamefolder, Allefolders zo is vergelijken een stuk makkelijker geworden.
 • Wees slim: gebruik je verstand en probeer zo slim mogelijk te zijn met het geld dat je uitgeeft. Als je bijvoorbeeld een aanbieding ziet voor een product dat je toch al wilt kopen, is het waarschijnlijk verstandig om het te kopen in plaats van het te laten liggen. Maar als je iets koopt wat je niet nodig hebt omdat het in de aanbieding is, ben je niet slim bezig. Het is zonde van je investering want zo hou je misschien geen geld over voor de goudmijntjes.
 • Wees geduldig: soms is het beter om even te wachten met het kopen van een product. Als je weet dat de prijzen voor een bepaald product zullen dalen, kan het slim zijn om even te wachten totdat ze daadwerkelijk verlagen. Heb je bijvoorbeeld wasmiddel nodig en je favoriete merk is niet in de aanbieding koop het dan niet. Wacht een week of twee want dan zal er zeker weer een actie mee zijn. Of raadpleeg de folder van Kruidvat, Trekpleister of de Big Bazaar voor een voordeeltje. Zo bespaar je geld en maak je meer winst.
 • Wees bereid om risico’s te nemen: soms moet je wel een beetje risico nemen om geld te verdienen. Als je weet dat er een goede kans is dat de prijzen van een product gaan stijgen, kan het verstandig zijn om meer in een keer te kopen. Zo maak je winst en verlies je niet door te wachten. Groente is hier een goed voorbeeld van. Hollandse aardappelen, worden in het najaar duurder omdat er te kort regen is gevallen. De piepers blijven klein en brengen minder op gevolg hogere prijzen.

Hoe ga je te werk met de Supermarkt Prijzenoorlog?

Geld verdienen vanuit huis door prijzen te checken. Een goede voorbereiding is het halve werk. De nieuwe week van aanbiedingen van de supermarkten start over het algemeen op zondag. Daarnaast bestaan er dagaanbiedingen en weekend aanbiedingen, noteer deze goed als er iets tussen zit voor je.

1# Plan van aanpak: Zondagochtend prijzenoorlog

Wat heb je voor je eigen huishouding nodig deze week.

 • Check je voorraadkast en noteer wat aangevuld moet worden.
 • Plan daarnaast wat je dagelijks wilt eten die week.
 • Wat is je bestedingspatroon, plan dat per dag!

Zo heb je een plan en wordt je niet direct verleid door impulsen.

2# Plan van aanpak: Check de reclamefolders

Wat heb je nodig om een plan van aanpak te maken en je zakken te vullen met voordeeltjes?

 1. Bloknoot en een pen, ben je meer van de computer adviseer ik een excel sheet.
 2. Maak een kopje van elke supermarkt waar je onder kunt schrijven.
 3. Open de folders: die je in de brievenbus hebt ontvangen of een van deze online folders Folders, Folderz, Reclamefolder, Allefolders.
 4. Noteer wat je dagelijks wilt eten: aan groeten, vlees, fruit, zuivel onder elk supermarkt kopje op papier. Vergelijk dat met je Plan wat je dagelijks wilt eten en zoek naar de goedkoopste supermarkt maaltijden die je kunt samenstellen. Pas je menu aan als je denkt dat je veel kunt besparen. Maak een direct een lijstje per dag en voor welke supermarkt.
 5. Dezelfde stappen doe je ook voor je voorraadkast. Wees kritische en noteer de *nonfood (alles wat geen eten is) aanbiedingen met prijzen.
 6. Op Nonfood valt heel veel te verdienen: Er zijn tal van andere winkelketens die ook nonfood verkopen zoals o.a. Kruidvat, Trekpleister of de Big Bazaar. Die kopen overtollige voorraden van leveranciers op tegen een scherpe prijs met o.a. afwijkende gewichten of artikelen die uit het assortiment verdwijnen of een ander etiket krijgen. Zo pak je veel voordeel voor hetzelfde product. Koop nooit een Nonfood product voor de volle prijs al je het denkt nodig te hebben. Er is altijd welke een keten die een actie heeft.
 7. Koop slim in: met deze acties 2e artikel gratis, 2e artikel halve prijs, volume voordeel enz.
 8. Impusmanden: Let op met deze impulsmanden, het is niet altijd zo dat het een aanbieding is waar je geld mee verdient. Dat geldt ook voor kassakoopjes of producten op een kop. Je wordt verleid om een product mee te nemen, vaak tegen een normale prijs zonder dat je het door hebt. Leer prijsbewust te worden om niet verleid te worden.
 9. Plan je week: wanneer je naar welke supermarkt fietst als dat mogelijk is. Moet je met de auto dan bespaar je eigenlijk weinig geld omdat de brandstof prijzen erg variëren.
 10. Daarnaast zijn de online supermarkten zoals Picnic, Foodello, Butlon ook prijzenpakkers die je geld besparen.

Als je deze tips in gedachten houdt, kun je veel geld verdienen met de Supermarkt Prijzenoorlog. Maar wees wel voorzichtig en neem niet teveel risico. Geld verdienen aan de Prijzenoorlog is leuk, maar het moet wel op een verantwoorde manier gebeuren. Geef dus niet alles uit aan aanbiedingen die je misschien toch niet nodig hebt! Deze tips helpen je vast en zeker op weg naar een leuker leven met meer geld in je portemonnee. Geef ze dus een kans en laat ons weten hoe het gaat! Veel succes.

Geld besparen op je dagelijkse boodschappen?

Wil je geld besparen op je boodschappen in deze dure tijd dan is een Supermarkt prijzenoorlog zeer welkom. Wat kun je er zelf aan doen om toch nog meer geld te besparen? In jou zoektocht hoe je geld kunt besparen in de supermarkt kun je andere mensen heel goed helpen met jou ervaring, toch?
Wanneer je andere mensen ook helpt met jou goede adviezen kun je daar geld mee verdienen, echt? Ja, zeker dat is echt mogelijk. Hoe werkt dat dan?

Geld verdienen met je favoriete Supermarkt

Bijna elke supermarkt of drogistketen of zelfs bol.com verkopen levensmiddelen waar je geld mee kunt verdienen. In het kort werkt dat als volgt: Je start een blog of website waar je adviezen geeft of deel jou ervaringen op je YouTube kanaal of via Social media met je Facebook, Instagram of Pinterest. Vervolgens plak je daar een speciale link onder van bijvoorbeeld Jumbo of AH en iemand koopt online dan iets ontvang jij een commissie/vergoeding. Is dat interessant  of niet? Wil je weten hoe affiliate marketing werkt bekijk dan de gratis video hieronder.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op
Laatste berichten van Super Salaris (alles zien)

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl