Extra geld bijverdienen #101 bewezen tips

Extra geld verdienen met 101 bewezen tips - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 24 minuten

Meer dan #100 bewezen manieren om extra geld bij te verdienen

Extra geld bijverdienen, hoe doe je dat? Het internet heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om geld bij te verdienen. Of je nu jouw inkomen wilt aanvullen of een fulltime inkomen wilt verdienen, er zijn veel manieren om dat te doen. Hier zijn 101 bewezen tips om je te helpen extra geld te verdienen.

Waarom extra geld bijverdienen?

Er zijn veel redenen waarom je extra geld zou willen verdienen. Misschien heb je een baan die niet erg goed betaalt, of probeer je te sparen voor een grote aankoop. Of misschien wil je gewoon wat extra geld om uit te geven.

Wat je reden ook is, er zijn genoeg manieren om extra geld te verdienen.

Hier zijn 101 van de beste manieren om dat te doen:

#1.Geld verdienen als dieren oppasbedrijf

Een andere optie is om een dieren oppasbedrijf te beginnen. Dit is een geweldige manier om extra geld te verdienen als je van dieren houdt. U kunt uw diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#2. Geld verdienen met een blog

Een andere optie is een blog beginnen. Dit kost iets meer werk dan het invullen van enquêtes, maar het kan ook heel lucratief zijn. Als je een unieke stem hebt en iets interessants te zeggen hebt, zullen mensen naar je blog komen en je inhoud lezen. Je kunt je blog dan te gelde maken via advertenties of affiliate marketing.

#3. Geld verdienen als freelancer

Er zijn ook vele andere manieren om geld te verdienen. Je kunt freelance werk doen voor bedrijven. Benader ze actief en biedt je diensten aan. Beheer de socials, schrijf blogs of andere eenvoudige klusjes. Wat je ook voor kiest, er is zeker een manier om wat online extra geld te verdienen die bij je past. Dus ga er op uit en begin vandaag nog met bijverdienen!

#4. Geld verdienen met afvalcoach

Heb je ervaring met afvallen omdat je zelf een goede ervaring heb gehad. Wil je graag jouw ervaring delen met lotgenoten dan betalen ze je graag voor die informatie en begeleiding. Daarnaast kun je ook lid worden van een organisatie zoals een herbalife coach worden. Met een grote organisatie achter je kun je leuk extra geld bijverdienen. Maar met een digitaal product zoals de afvalbijbel kun je ook geld verdienen.

 

#5. Geld verdienen als eigen ondernemer

Als je aanleg hebt om dingen te maken, kunt u ook een bedrijfje beginnen om uw handgemaakte producten te verkopen. Dit is een geweldige optie als u graag knutselt en wat extra geld bijverdienen wilt verdienen met uw hobby.

#6. Geld verdienen als leraar

Je kunt ook uw diensten aanbieden als online leraar of mentor. Dit is een geweldige manier om extra geld bij te verdienen als je kennis hebt in een bepaald vakgebied. U kunt uw diensten aanbieden via online bijles sites of door uw eigen website te maken.

#7. Geld verdienen met enquêtes

Een populaire manier om geld te verdienen is via online enquêtes. Bedrijven zijn altijd op zoek naar feedback van consumenten, en ze zijn bereid ervoor te betalen. Er zijn verschillende enquêtesites, dus u kunt zich voor zoveel enquêtes aanmelden als u wilt. Zorg ervoor dat u de voorwaarden leest voordat u begint, zodat u weet hoeveel elk bedrijf bereid is te betalen.

#8. Geld verdienen met handgemaakte ambachten

Verkoop handgemaakte ambachten of goederen online of op lokale beurzen/feesten. Dit is een geweldige manier om wat extra geld bij te verdienen als je creatief bent en graag dingen maakt. Je kunt jouw artikelen online verkopen of op lokale beurzen en markten.

#9. Geld verdienen als Uberchauffeur

Als je een auto hebt, kun je een bedrijf beginnen als Uberchauffeur. Dit is een geweldige manier om extra geld bij te verdienen als je wat vrije tijd hebt en in een gebied woont waar veel vraag is naar ride-sharing diensten.

#10. Geld verdienen als virtuele assistent

Als u over enige kantoorvaardigheden beschikt, kunt u uw diensten aanbieden als virtueel assistent. Dit is een geweldige manier om vanuit huis extra geld bijverdienen mogelijk maakt. Je kunt online of via mond-tot-mondreclame klanten vinden.

#11. Geld verdienen met beleggen
Dit is een geweldige manier om geld te verdienen als je wat geld hebt om te investeren. Je kunt beginnen met een een klein bedrag kiezen uit een van de vele platforms.

Beleggen is een geweldige manier om geld te verdienen omdat u uw geld kunt laten groeien terwijl je slaapt. Je kunt uw geld ook op elk moment opnemen, hoewel u mogelijk een vergoeding moet betalen.

Er zijn veel verschillende soorten investeringen, dus het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u investeert. Enkele veel voorkomende beleggingsvormen zijn aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s.

#12. Geld verdienen als boodschappenhulp

Als je van boodschappen doen houdt, is dit een geweldige manier om extra geld te verdienen. Veel ouderen mensen die slecht ter been zijn willen graag zelf nog in de keuken rommelen en in huis maar dat loopje naar de supermarkt kan net te ver zijn. Online bestellen is vaak niet voor hun weggelegd. Dus daar ben jij, de oplossing voor hun boodschappen. Je kunt je diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#13. Geld verdienen als doe het zelfer

Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen als je handig bent of andere vaardigheden hebt waarvoor mensen bereid zijn te betalen. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#14. Geld verdienen als tuinman

Wil je extra geld bijverdienen als je gepassioneerd over tuinieren. Daarbij kun je denken aan grasmaaien, de heg snoeien, bloemen snoeien enz. Je kunt uw diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs onbekenden. Loop van deur naar deur en je zult verbaast zijn wat het je oplevert.

#15. Geld verdienen met een honden uitlaatservice

Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen als je van dieren houdt. Veel mensen die weken hebben geen tijd om hun “kind” uit te laten maar het geeft ze wel een schuld gevoel. Ben jij een hondenliefhebber en spreek je regelmatig hondenbezitters dan is de connectie zo gemaakt. Je kunt je diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#16. Geld verdienen als bijles docent

Als je kennis hebt van een bepaald onderwerp, kun je je diensten aanbieden als docent. Wil Extra geld bijverdienen dan is het een geweldige manier om tegelijkertijd anderen te helpen.

#17. Geld verdienen als personal trainer

Als je een passie hebt voor fitness en het helpen van anderen, kun je een bedrijf beginnen als personal trainer. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#18. Geld verdienen op marktplaats

Dit is een geweldige manier om wat extra zwart geld bij te verdienen aan spullen die toch niet meer gebruikt. Kijk eens kritische om je heen welke spullen je hebt staan en je tijden niets meer mee hebt gedaan. Je kunt deze spullen online of tijdens een garageverkoop verkopen.

#19. Geld verdienen als dierenoppas

Als je van dieren houdt en wat extra geld bijverdienen wil dat is oppassen op dieren om mooie hobby. Er zijn genoeg mensen die reizen en hun huisdieren niet kunnen meenemen. Heb jij de ruimte en de gelegenheid dan is het een kans om je daarin te storten. Weet dat de kennels bomvol zitten nu iedereen weer volop met vakantie gaat. Mensen betalen grof geld voor een dierenoppas. Ben je betrouwbaar dan is in deze niche een hoop te verdienen. In eerste instantie kun je jouw diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden. Mond op mond werkt het beste, immers iedereen wil met vakantie.

#20. Geld verdienen als schilder

Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen als schilderen dat zonder diploma je handig bent of andere vaardigheden hebt waarvoor mensen bereid zijn te betalen. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#21. Geld verdienen als belastingpapieren invullen

Als je kennis hebt van belastingen zaken door dat je een opleiding volgt of omdat het je interesse heeft dan, kun je je diensten aanbieden als belastinginvuller. Het werkt zowel in de particuliere markt als voor kleine bedrijfjes om extra geld bijverdienen. Het is een baantje wat elk jaar terug komt en waar veel mensen een hekel aan hebben. De kans om te scoren. Dit is een geweldige manier om extra geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen.

#22. Geld verdienen als kapster aan huis

Extra geld bijverdienen vanuit je eigen je huis. Als je een passie hebt voor knippen of je bent een gediplomeerde kapster dan is wat bijverdienen een geweldige manier om wat extra geld te verdienen. Heb je thuis een kamer over of heb je ruimte in je woonkamer dan is het snel geregeld. Maar je kunt natuurlijk ook bij de mensen thuis komen, met als voordeel geen rommel, geen ruimte nodig en plan je eigen tijden. Vaak moet je om de paar weken diverse familieleden tegelijk doen en lopen de verdienen flink op. Je krijgt hierbij altijd cash betaald als je dat aangeeft en heb jij een extra zakcentje zwart verdient. Je kunt je diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#23. Geld verdienen als glazenwasser

Voor dit klusje heb je minimaal ervaring nodig en moet je niet vies zijn van natte handen. Ben je handig en heb je geen hoogte vrees dan is dit een mooie bijbaan. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#24. Geld verdienen als kinderoppas

Als je van kinderen houdt, is dit een mooie manier om wat extra’s bij te verdienen. Voor ouders is het niet altijd mogelijk een goed en betrouwbare oppas te vinden die ook nog betaalbaar is. Daarnaast is zwart vaak aantrekkelijk om iets van hun salaris over te houden. Vooral werkende mensen met jonge kinderen lopen hier tegenaan. Misschien ben jij een jonge moeder en ben je gek op kinderen en redt je het om er af en toe eentje bij te hebben dat is het toch iets extra’s. Je kunt je diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#25. Geld verdienen met kranten rondbrengen

Veel jongeren vinden kranten rondbrengen maar niets. Ben je wat ouderen en hou je van de buitenlucht en loop je ook graag buiten, dan kan een krantje in de bus doen een leuke afleiding zijn. Ben jij een vroege vogel dan is de ochtendkrant een mooie job om wat extra’s te verdienen. Lekker lopen wat goed is maar dan van brievenbus naar brievenbus in diverse wijken.

#26. Geld verdienen met folders rondbrengen

Als je het niet erg vindt om een stukje te lopen of te fietsen, dan kan het bezorgen van folders een geweldige manier zijn om wat bij te verdienen. Er worden tegenwoordig heel veel van dit soort baantjes mensen gevraagd. Kijk vooral in de lokale krantje waar je de advertenties kunt vinden. Ook professionele sectoren zoeken betrouwbare bezorgers zoals bij banken of gemeentes.

#27 . Geld verdienen als pizzabezorger

Als je een eigen auto hebt, dan kun je je diensten aanbieden als pizzabezorger. Vaak is het niet nodig om het met eigen auto, fiets of scooter te doen. Deze online markt is enorm gegroeid tijdens de corona periode en groeit nog dagelijks. Dit is een geweldige manier om wat extra geld en fooien te verdienen.

#28. Geld verdienen met pakjes bezorgen

Deze baan is de laatste jaren populairder geworden door de groei van het online winkelen. Veel bedrijven zoeken pakketbezorgers en het is vaak niet nodig om een eigen auto te hebben. Je kunt dit werk ook doen met een fiets of scooter.

#29. Geld verdienen als copywriter

Heb je aanleg voor schrijven, dan kun je je diensten aanbieden als copywriter en werkt vanuit huis. Dit werk wordt vaak op afstand gedaan, dus je kunt het overal ter wereld doen. Er zijn veel bedrijven en particulieren die iemand zoeken om inhoud te schrijven voor hun website of blog.

#30. Geld verdienen als student

Ober of barman zijn in een drukke bar of restaurant. Als je studeert en een baan zoekt die niet te veel van je tijd in beslag neemt, dan is dit een geweldige optie. Je kunt ‘s avonds of in het weekend werken en goed geld verdienen. Bovendien krijg je vaak gratis maaltijden of drankjes terwijl je werkt, dus het is een win-winsituatie!

#31. Geld verdienen als gazons maaien

Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen als je een grasmaaier hebt. U kunt uw diensten aanbieden aan buren of bedrijven in uw omgeving. Het is een goed idee om flyers op te hangen in je buurt om mensen te laten weten dat je beschikbaar bent.

#32. Geld verdienen als sneeuw schuiven

Mocht het dit jaar weer eens gaan sneeuwen dan kun je daar geld mee verdienen. Als je in een gebied woont waar het sneeuwt, kun je geld verdienen met sneeuwschuiven, warme chocomel en snert verkopen. Ben jij de eerste en heb je de beste locatie dan kun je cashen. Het is een geweldige baan voor kinderen, tieners of ondernemers.

#33. Geld verdienen met projecten van sites als Fiverr

Als je speciale vaardigheden of talenten hebt, kun je geld verdienen met projecten van sites als Fiverr. Er zijn veel mensen en bedrijven die iemand zoeken voor een eenmalige klus of project. Dit kan van alles zijn, van het ontwerpen van een logo tot het schrijven van een artikel.

Zorg ervoor dat je door de verschillende opdrachten bladert en iets vindt dat bij jouw vaardigheden past.

Geld verdienen met Social media

#34. Geld verdienen met Tiktok

Als je creatief bent en een telefoon met een goede camera hebt, kun je geld verdienen met Tiktok. Er zijn veel mensen die hun brood verdienen met dit social media platform door video’s te maken. Je kunt klein beginnen en kijken of het iets voor jou is. Als je een voldoende grote aanhang opbouwt, kun je aardig wat geld verdienen.

#35. Geld verdienen Facebook

Om geld te verdienen op Facebook kun je een bedrijfspagina beginnen en advertenties plaatsen. Je kunt ook producten of diensten verkopen via je pagina. Als je een groot aantal vrienden hebt, kun je ook geld verdienen door influencer te worden. Je kunt gesponsorde berichten plaatsen of producten promoten via je pagina.

#36. Geld verdienen met Twitter

Je kunt geld verdienen met Twitteren tegen betaling. Als je veel volgers hebt en een je bent een gewilde twitteraar dan kun je gesponsorde tweets promoten en daarmee geld verdienen. Ben je een startende twitteraar dan kun je lid worden van diverse spaarprogramma en daar geld mee verdienen. Hoewel je er niet echt mee gaat binnen staat er wel wat geld tegenover. Mijn advies: start met affiliate marketing. Onderaan het artikel vertel ik je hoe jij geld kan verdienen met internet marketing.

#37. Geld verdienen met Instagram

Je kunt op een paar manieren geld verdienen met Instagram. De eerste is om een influencer account te beginnen en gesponsorde content te plaatsen. Je kunt ook producten verkopen via je account of via affiliate marketing. Als je een grote aanhang hebt, kun je ook geld verdienen door producten of diensten te promoten bij je volgers.

#38. Geld verdienen met Youtube

Je kunt geld verdienen met YouTube door partner te worden en je video’s te gelde te maken. Je kunt ook geld verdienen met affiliate marketing of door producten te verkopen via je kanaal. Als je een grote aanhang hebt, kun je ook geld verdienen door producten of diensten te promoten bij je volgers.

#39. Geld verdienen met Linkedin

Je kunt geld verdienen met LinkedIn door een affiliate te worden en producten of diensten te promoten bij je connecties. Je kunt ook geld verdienen door producten te verkopen via je profiel of door producten of diensten te promoten bij je connecties. Als je een groot aantal connecties hebt, kun je ook geld verdienen door producten of diensten aan je connecties te promoten.

#40. Geld verdienen met Pinterest

Je kunt geld verdienen met Pinterest door affiliate te worden en producten of diensten te promoten bij je volgers. Je kunt ook geld verdienen door producten te verkopen via je account of via affiliate marketing. Als je een grote aanhang hebt, kun je ook geld verdienen door producten of diensten te promoten bij je volgers.

#41. Geld verdienen met je hobby

Als je een hobby hebt waar je gepassioneerd over bent, kun je er geld mee verdienen. Er zijn veel mensen die van hun hobby’s leven. Je kunt klein beginnen en kijken of het iets voor jou is. Als je een voldoende grote aanhang opbouwt, kun je aardig wat extra geld bijverdienen.

#42. Geld verdienen met gamen

Als je goed bent in gamen, kun je er geld mee verdienen. Er zijn veel mensen die van gamen leven. Je kunt klein beginnen en kijken of het iets voor jou is. Als je een voldoende grote aanhang opbouwt, kun je aardig wat geld verdienen. Neem bijvoorbeeld professionele gamers: je kunt soms tot wel 20.000 euro per maand verdienen door internationaal te spelen.

#43. Geld verdienen met reclame kijken

Er zijn veel websites die je betalen om reclame te kijken. Als je geld wilt verdienen door op een banner te klikken, kunt je dat doen op een website die een spaarplan wordt genoemd. Als iemand op de banner klikt, brengen deze sites een vergoeding in rekening van het bedrijf achter de advertentie. Daar kom je binnen.

#44. Geld verdienen met lopen

Er zijn veel apps die je betalen om te lopen. Je zou misschien kunnen denken aan lopend rijk worden. De verdiensten maken je niet rijk motiveren je zeker doordat er wat tegenover staat. Lees hieronder het hele artikel en ik vertel wat geld op levert en wat niet.

#45. Geld verdienen met online marketing

Je kunt geld verdienen door affiliate te worden voor een online marketing bedrijf of door producten voor hen te verkopen. Er zijn veel mensen die hun brood verdienen met online marketing. Je kunt klein beginnen en kijken of het iets voor jou is. Als je een voldoende grote aanhang opbouwt, kun je aardig wat extra geld bijverdienen.

#46. Geld verdienen met crypto

Cryptovaluta zijn een nieuwe manier om geld te verdienen. U kunt Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere cryptovaluta kopen en vasthouden en ze vervolgens verkopen als de prijs stijgt. Je kunt ook handelen op de volatiliteit van de markt door daghandel of margehandel.

#47. Geld verdienen met bitvavo

Bitvavo is een nieuwe manier om geld te verdienen. Je kunt Bitcoin, Ethereum, Litecoin en andere cryptovaluta kopen en vasthouden en vervolgens verkopen als de prijs stijgt. Je kunt ook handelen op de marktvolatiliteit door daghandel of margehandel.

Bitvavo is een gemakkelijke manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan. Met Bitvavo betaal je slechts 0,25% transactiekosten of € 0,25 per order. Er zijn geen maandelijkse kosten, dus je weet precies hoeveel je investeringen waard zijn.

#48. Geld verdienen als thuiszitter diensten aan

Als je betrouwbaar bent, is dit een geweldige manier om wat extra geld te verdienen. Mensen laten hun huis niet graag leeg achter en zijn bereid daarvoor jou in te huren. Je kunt uw diensten aanbieden aan vrienden, familie of zelfs vreemden.

#49. Geld verdienen als autowasser

Als je het niet erg vindt om nat en vies te worden, is dit een geweldige manier om wat extra geld te verdienen. Ben je net iets goedkoper dan de lokale wasstraat en hou je van de buitenlucht dan is het een leuk extraatje. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#50. Geld verdienen met het verhuren van een slaapkamer of een deel van je huis als Airbnb.

Als u een extra kamer of ruimte in uw huis heeft, waarom verdient je dan niet wat geld door het als Airbnb te verhuren. Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen terwijl u een dienst verleent waarvoor mensen bereid zijn te betalen. Je kunt uw ruimte aanbieden op de Airbnb website en vandaag nog beginnen met geld verdienen.

#51. Geld verdienen als meubelverhuizer

Als je fysiek sterk bent en het leuk vindt om meubels te verplaatsen, kun je een bedrijf beginnen als meubelverhuizer. Dit is een geweldige manier om extra geld te verdienen als je wat vrije tijd hebt en in een gebied woont waar veel vraag is naar deze dienst.

#52. Geld verdienen op een rommelmarkt

Als je wat spullen hebt die je niet meer nodig hebt, kunt je geld verdienen door ze te verkopen op een rommelmarkt. In veel gemeentes zijn er buurten waar ze regelmatig rommelmarkten houden. Ook daar kun je opkopen en weer verkopen en dat is zwart geld wat je kunt verdienen. Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd van ongewenste spullen af te komen. Daarnaast zijn er vlooienmarkten in het weekend en dat zijn een geweldige plekken om koopjes te vinden. Je kunt ook mensen vinden die op zoek zijn naar specifieke items die jij misschien heeft.

#53. Geld verdienen met het opzetten van websites

Als je handig bent met computers en webdesign, dan kun je je diensten aanbieden als websitebouwer. Het bouwen van een mooie website daar heb je wel de juiste skils voor nodig. Maar een website bouwen op een platform zoals WordPress kom je een heel eind. Heb jij daar ervaring mee dan ligt de markt open. Je kunt ook kleine bedrijfjes benaderen en jezelf aanbieden. Kleine bedrijfjes hebben vaak wel de contacten met bedrijven maar als eenmans zaak te kort handen om al het werkt te doen. Als jij daarbij kan ondersteunen is dat mooi om met je hobby geld te gaan verdienen. Vaak zijn dat soort baantjes zwart zonder overeenkomst. Het is niet traceerbaar.

#54. Geld verdienen als evenementenplanner

Als je graag evenementen plant en als je er aanleg voor hebt, kun je je diensten aanbieden als evenementenplanner. Feesten worden er overal gegeven, markten moeten geregeld worden en bruiloften zijn ook weer booming. maar wat dacht je van babyshowers dat is een gat in de markt. heb jij de contacten en ben je een ondernemers en een makkelijke prater dan is dit een mooi vrij beroep om erbij te doen. Ook dit soort baantje wordt vaak met gesloten portemonnee gesloten.

Ben klein, zorg dat je referenties hebt en ga zo langzaam uitbouwen.

#55. Geld verdienen als visagist

Als je een passie hebt voor make-up en vaardigheden op dit gebied, kun je je diensten aanbieden als freelance visagist. Denk daarbij aan fotostudio’s, bruiloft zaken, eventplanners, bij theather voorstellingen enz. Het zijn de onbekendere banen waar je niet snel aan zou denken maar waar veel mensen voor nodig zijn. in een veranderede markt is er veel mogelijk en liggen de banen voor het oprapen. Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen terwijl je anderen helpt. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame of online advertenties.

#56. Geld verdienen als personal trainer

Als je een passie hebt voor fitness en je komt regelmatig in de sportschool dan heb je genoeg ervaring in het trainen van jezelf. Daarmee kun je ook andere helpen als personal trainer. Het begeleiden van een groepje mensen en daarbij een abonnement aan te bieden van bijvoorbeeld 10 weken geeft je direct een geld injectie en kun je geld verdienen met je sport skils. Je kunt alles in de buitenlucht doen in een parkje in de buurt. Wees creatief met je oefeningen en help daarbij mensen weer fit te worden. Je kunt klanten vinden via mond-tot-mondreclame, online advertenties op marktplaats, lokale krantjes, supermarkten of Socialdeal.nl, of Groupon.nl.

#57. Geld verdienen als personal shopper

Als je graag winkelt en oog hebt voor stijl, kun je je diensten aanbieden als personal shopper. Er zijn genoeg mensen die wel geld hebben maar geen idee hebben hoe ze zich moeten kleden of geen tijd om boodschappen te doen. Als jij je profileert om dit zo soort klusje te doen en je erin verdiept omdat het je aantrekt kun je jezelf daarmee onderscheiden en aanbieden voor werk. Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen.

#58. Geld verdienen als Etsy verkoper

Wat is Etsy? Etsy is een online marktplaats waar mensen handgemaakte of vintage artikelen verkopen, evenals kunst- en handwerkbenodigdheden. Je kunt je eigen Etsy shop beginnen en wat extra geld verdienen met de dingen die je toch al graag doet. Het is een geweldig platform voor creatieve mensen om hun producten te verkopen. En het gaat niet alleen om het verkopen van dingen die je zelf hebt gemaakt – je kunt ook vintage artikelen en knutselbenodigdheden verkopen. Om te beginnen hoef je alleen maar een account aan te maken en je producten op te geven.

#59. Geld verdienen met schoonmaken

Als je graag dingen schoon en netjes houdt, bied dan je schoonmaakdiensten aan aan anderen. Er zijn heel veel mensen die niet van schoonmaken houden, te druk zijn of andere prioriteiten stellen. Daarbij kun je denken aan schoonmaakhuisjes wat vaak zwart betaald. Maar denk ook aan het schoonhouden van toiletten in een winkelcentrum, festival of kleinen bedrijfjes in de buurt. Wees brutaal, zoek contact mail of bel en leg je diensten voor. Geloof mij daar is zat werk in om extra geld bijverdienen

#60. Geld verdienen met huishoudelijke klusjes

Als je het niet erg vindt om de was te doen, te strijken of meer van dat soort taken. Heb je nog een aantal uren over omdat je jongste net naar school gaat en je wel iets extra’s kan gebruiken omdat de kosten van gas en Electra de pan uit rijzen dan is het een kans. Maak simpel briefjes op de pc, stel jezelf voor, benoem wat je wilt doen en laat ze je bellen of mailen voor een persoonlijke gesprek. Verspreid die bij jouw in de buurt door de brievenbus en dan heb je heel snel beet. De persoonlijke connectie zal helpen, omdat mensen graag willen weten wat ze in huis halen. Kom je uit de buurt heb je al een streepje voor.

#61. Geld verdienen met zakelijke adviesdiensten

Als je ervaring hebt in het bedrijfsleven, bied dan je adviesdiensten aan anderen aan. Kennis is macht en daar zijn andere altijd naar op zoek zonder dat jij dat in de gaten hebt. Bedenk wat jij andere kunt bieden met jou kennis om bedrijven een andere of positieve mindset te geven. Zoek naar bedrijven in je buurt een ga een praten of jullie tot elkaar kunnen komen. Je zult verrast zijn wat de uitkomst vaak is en brengt je ook weer op creatieve ideeën.

#62. Geld verdienen met sociale media diensten

Als je goed bent in het gebruik van sociale media en je hebt al heel wat volgers en ervaring opgedaan hoe je doelgroepen aan je kunt binden, dan liggen er kansen voor jou. Voor jou is social media misschien een hobby waar je iets mee verdient.

Social media specialist

Bedrijven zijn juist op zoek naar jou want de marketingafdeling heeft er geen tijd voor om dagelijks te posten, is niet creatief of heeft er te kort verstand van om het goed aan te pakken. En daar ben jij, met jou bak aan ervaring willen ze graag met je praten. Om een doelgroep in een niche te bereiken moet je snappen wat ze willen en nodig hebben. Misschien nooit bij nagedacht maar het is een echte serieuze kans om geld te verdienen.

Wees goed voorbereid en weet waar je over praat: Doe onderzoek

Onderzoek bedrijven online waar jij iets mee hebt, denk daarbij aan hun producten of diensten.

Check hun social media en kijk of ze regelmatig iets posten of ze überhaupt wel iets van Instagram of facebook hebben. Zie je kansen, maak dan een mail, deel je online ervaring en vertel hoe jij ze daarbij kan helpen. Het is een win-win situatie voor jou en het bedrijf om beide hier geld aan te verdienen.

#63. Geld verdienen met het schrijven van cv’s aanbieden

Als je goed bent in het schrijven van cv’s, omdat je daar heel veel ervaring in hebt. Maar misschien heeft dat met een kwaliteiten te maken, ooit een studie voor gedaan of heb je bij een talentenbureau gewerkt. Eigenlijk maakt het niet uit. Mensen die op zoek zijn naar een baan kunnen hulp goed gebruiken, bied daarom je diensten aan. Vaak weet je zelf wel waar mensen zoeken en hoe jij jezelf kan profileren als talent. Inschrijven bij talenten bureaus coaching bureaus werkbaan begeleiders enz kan ook een optie zijn.

#64. Geld verdienen met loopbaanbegeleiding

Als je goed bent in het helpen van mensen met hun carrière, bied dan je coaching diensten aan anderen aan. Veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan weten de weg niet, hebben geen kennis van banen waar ze op kunnen solliciteren, laat staan hoe ze een sollicitatiebrief moeten schrijven. Een mooie toevoeging op de baan hierboven voor het schrijven van cv’s.

#64. Geld verdienen als grafisch ontwerper

Als je goed bent in grafisch ontwerp, bied dan aan om logo’s of andere ontwerpen voor bedrijven te maken. Je hebt daar geen opleiding voor nodig maar vooral een hele creatieve geest die handig is met programma’s als fotoshop. Reclame bureaus zoeken vaak ook dit soort mensen om het werk aan te kunnen, freelancers die kunnen inspringen. Na een paar opdrachten weten ze wat ze aan je hebben en groeit de band voor meer werkt en voor je weet krijg je het druk en wordt je bankrekening gevuld. Mail diverse bedrijven, verkoop jezelf met je talent en start een gesprek. Tegenwoordig is een gesprek op afstand via zoom of teams heel normaal om kennis te maken zonder dat je fysiek elkaar hoeft te treffen. Kortom werk zat!

#64. Geld verdienen als proeflezer

Als je een goed oog voor detail hebt, bied dan aan om documenten voor bedrijven te proeflezen. Ben je goed in talen dan zal je daar leuk iets extra’s mee kunnen verdienen. Je bent uniek als je goed bent geletterd, houd van schrijven en je mening goed weet te geven. Hier zijn ook vacatures voor. Je kunt klanten vinden via vacaturebanken of online advertenties.

#64. Geld verdienen met eten

Kom proeven en verdien geld door je mening te geven. Wil je de nieuwste producten proeven en extra geld bijverdienen? Meebeslissen over wat er in de supermarkt van de toekomst komt te staan? Probeer dan iets voor jou bij Het Smaakhuis! Kom regelmatig je mening geven over veel producten en ontvang elke keer €10! De inschrijving is snel rond, waarna je jouw eerste afspraak kunt maken bij het Hetsmaakhuis.nl

#65. Geld verdienen als consultant

Als je expertise hebt op een bepaald gebied, bied dan aan om bedrijven te raadplegen op dat gebied. Een adviseur geeft deskundig advies op basis van zijn of haar expertise op een bepaald gebied. Veel adviesopdrachten liggen op operationeel of strategisch gebied, zoals ICT, boekhouding, marketing en fiscaal recht.

#66. Geld verdienen als boekhouder

Als je goed bent met cijfers en het organiseren van financiële administratie, bied dan aan om boekhoudkundig werk voor bedrijven te doen. Met de juiste opleiding en ervaring verhuur je jezelf als zzp’er of freelancer voor een aantal uren.

#67. Geld verdienen als financieel planner

Als je kennis hebt van financiële planning. Ben je iemand die goed is met cijfers en er een opleiding voor hebt gedaan en droom je over niets anders. Dan is het interessant om daar iets mee te gaan doen. Vaak kom je niet zo makkelijk binnen bij bedrijven maar door jezelf te bewijzen en non cure no pay afspraak te maken staan bedrijven hier wel voor open. Ze zullen in het begin terughoudend zijn omdat de cijfers niet op staat mogen komen te leggen en vaak vertrouwelijk zijn. Eenmaal binnen door het vertrouwen kan er een mooie samenwerking ontstaan. Geduld is hierbij gepast.

#68. Geld verdienen als bedrijfsadviseur

Als je ervaring hebt met bedrijfsadvies en je hebt goed referenties of bewezen zichtbare projecten, dan is het mogelijk bij bedrijven aan te kloppen die niet zo lekker gaan. Hulp bij bedrijven die er niet zo goed voor staan grijpen alles aan. Het is een kans.

#69. Geld verdienen als personeelsadviseur

Als je ervaring hebt in human resources en heb je een opleiding daarvoor genoten of ben je met een studie bezig dan is een betaalde stage of een baan op project basis een mooie opstap voor extra geld te verdienen een optie.

#70. Geld verdienen met juridische diensten

Als je een advocaat bent dan zijn er tegenwoordig veel mensen die hulp en advies kunnen gebruiken. Vaak om het ijs te breken is een gratis advies van een half uur voldoende om mensen te adviseren en verder te helpen. Een vervolg afspraak levert je geld op.

#71. Geld verdienen met marketingdiensten

Als je ervaring hebt met marketing, dan kun je bedrijven benaderen om je jezelf te verhuren maar je kunt ook zelf aan de bak gaan met een eigen producten of een dienst va iemand anders. Dat wordt affiliate marketing genoemd.

#72. Geld verdienen met public relations diensten

Als je ervaring hebt met public relations, zowel off line als online dan heb je een streepje voor. Relaties daar draait het allemaal om met PR. In de off line marketing ben je bezigonderhoud erna relaties tussen bedrijven en publiek en online ben je vooral met je publiek bezig in een bepaald doelgroep. Zo versterk aan twee kanten een berdrijf en ben je duidelijk zichtbaar voor je doelgroep. Ben jij zo’n duizendpoot dan ben je voor bedrijven heel veel waard. Een merk groot maken daar heb je skils voor nodig.

#73. Geld verdienen als SEO specialist

Als je ervaring hebt met SEO of zoekmachine optimalisatie, kunt je bedrijven helpen hun positie in Google te verbeteren. Hoe hoger een website in Google scoort, hoe meer bezoekers hij krijgt, en dat kan leiden tot meer klanten en meer verkoop.

#74. Verdien geld als webdesigner

Als je ervaring hebt met webdesign dan kun je nieuwe website maken voor klanten die hun bestaande website opnieuw willen ontwerpen of een nieuwe willen laten bouwen. Je kunt ook websites voor jezelf bouwen en deze later verkopen en zo extra geld bijverdienen. Vul ze in met affiliate marketing producten of diensten en je hebt er meteen een verdienmodel aan verbonden.

75. Geld verdienen als web ontwikkelaar

Als je ervaring hebt met web ontwikkeling, kun je websites maken voor bedrijven of particulieren. Je kunt ook werken aan de ontwikkeling van applicaties voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Vaak zijn ontwikkelaars ook betrokken bij het onderhoud en de updates van websites en apps.

#76. Geld verdienen als vertaler

Als u twee- of meertalig bent kun je werk vinden als vertaler. Bedrijven of particulieren zullen je inhuren om documenten te vertalen of gesprekken te vertolken van de ene taal naar de andere. Je kunt ook werk vinden voor het vertalen van audio- of videobestanden.

#76. Geld verdienen als tolk

Als je twee- of meertalig bent, kun je ook werk vinden als tolk. Bedrijven of particulieren huren je in om face-to-face gesprekken of telefoongesprekken van de ene naar de andere taal te tolken. Je kunt ook werk vinden als tolk bij conferenties of andere evenementen.

#78. Geld verdienen als als reisleider

Als u vertrouwd bent met een gebied of een stad dan kun je werk vinden als reisleider. Je kunt rondleidingen geven aan individuen of groepen. Vaak worden gidsen ook ingehuurd om commentaar te geven bij audio- of videorondleidingen.

#79. Geld verdienen met het schrijven van artikelen

Als je van schrijven houdt, zijn er veel manieren om extra geld bijverdienen met het schrijven van artikelen. Je kunt schrijven voor tijdschriften, kranten, blogs, websites of andere publicaties die inzendingen van freelancers accepteren.

#80. Geld verdienen als onderzoeksassistent

Als je onderzoekservaring hebt, kun je werk vinden als onderzoeksassistent. Bedrijven of particulieren huren je in om te helpen met hun onderzoeksprojecten. Dit kan inhouden dat je literatuuronderzoek doet, gegevens verzamelt en gegevens analyseert.

#81. Geld verdienen als redacteur

Als je ervaring hebt met redigeren, kun je werk vinden als redacteur. Redacteuren worden ingehuurd om artikelen, boeken, documenten of ander materiaal na te lezen en te bewerken. Vaak geven redacteuren ook feedback over de inhoud van een stuk.

#82. Geld verdienen als copywriter

Als je ervaring hebt met het schrijven van teksten, kun je werk vinden als copywriter. Copywriters worden ingehuurd om schrijven van reclame- of marketingmateriaal. Dit kan inhouden dat u teksten schrijft voor websites, brochures, flyers of ander promotiemateriaal.

#83. Geld verdienen als mystery shopper

Als u van winkelen houdt, kunt u geld verdienen als mystery shopper. Mystery shoppers worden ingehuurd door bedrijven om feedback te geven over hun klantenservice. Dit kan inhouden dat u een winkel binnengaat en de ontvangen service beoordeelt.

#84. Geld verdienen als prijsmeter

Als je goed bent in het vinden van deals, kun je extra geld bijverdienen als prijsmeter. Prijsmeters worden ingehuurd door bedrijven om de beste prijzen voor goederen en diensten te vinden. Dit kan online of persoonlijk onderzoek inhouden.

#85. Geld verdienen als illustrator

Als je ervaring hebt met illustratie, kun je werk vinden als illustrator. Illustratoren worden ingehuurd om illustraties te maken voor boeken, tijdschriften, websites of andere publicaties. Ze kunnen ook betrokken zijn bij het maken van afbeeldingen voor advertenties of product verpakkingen.

#86. Geld verdienen als art director

Als je ervaring hebt met art director, kun je werk vinden als art director. Art directors zijn verantwoordelijk voor het algemene uiterlijk van een publicatie of website. Zij houden toezicht op het werk van grafisch ontwerpers, illustratoren en andere kunstenaars.

#87. Geld verdienen als fotograaf

Als je ervaring hebt met fotografie, kun je werk vinden als fotograaf. Fotografen worden ingehuurd om foto’s te maken voor websites, advertenties, tijdschriften of andere publicaties. Ze kunnen ook betrokken zijn bij het maken van foto’s voor evenementen of bruiloften en zo extra geld bijverdienen.

#90. Geld verdienen als app-ontwikkelaar

Als je ervaring hebt met het ontwikkelen van apps, kun je werk vinden als app-ontwikkelaar. App-ontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het maken van applicaties voor smartphones of andere mobiele apparaten. Ze werken vaak samen met ontwerpers om de algemene look en feel van een app te creëren.

#91. Geld verdienen met het testen van apps

Als je graag apps gebruikt, kun je betaald worden om te testen ze en extra geld bijverdienen. App-testers worden ingehuurd om applicaties voor smartphones of andere mobiele apparaten te testen. Zij geven feedback over de functionaliteit en bruikbaarheid van de app.

#92. Geld verdienen als gametester

Als je graag videogames speelt, kun je betaald worden om ze te testen. Game testers worden ingehuurd om videogames te testen op bugs of andere problemen. Ze geven ook feedback over de gameplay, de graphics en de algemene ervaring van het spel.

#93. Geld verdienen als softwareontwikkelaar

Als je ervaring hebt met softwareontwikkeling, kun je werk vinden als softwareontwikkelaar. Softwareontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van computerprogramma’s. Ze werken vaak samen met ontwerpers om de algemene look en feel van een applicatie te creëren.

#94. Extra geld bijverdienen als software tester

Als je ervaring hebt met het testen van software, kun je werk vinden als softwaretester. Software testers zijn verantwoordelijk voor het testen van applicaties op bugs of andere problemen. Ze geven ook feedback over de functionaliteit en bruikbaarheid van de software.

#95. Geld verdienen als technisch schrijver

Als je ervaring hebt met het schrijven over technische onderwerpen, kun je werk vinden als technisch schrijver. Technische schrijvers worden ingehuurd om documentatie te schrijven voor software- of hardware producten. Ze kunnen ook betrokken zijn bij het schrijven van gebruikershandleidingen of andere soorten instructiemateriaal.

#96. Geld verdienen als verkoper

Als je ervaring hebt in de verkoop, kun je werk vinden als verkoper. Verkopers zijn verantwoordelijk voor het verkopen van producten of diensten aan klanten. Ze werken vaak in de detailhandel of voor bedrijven die producten online verkopen.

#97. Geld verdienen als medewerker klantenservice

Als je ervaring hebt met klantenservice, kun je werk vinden als klantenservicevertegenwoordiger. Klantenservicemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning aan klanten. Ze werken vaak in callcenters of voor bedrijven die online producten verkopen.

#98. Extra geld bijverdienen als product tester

Als je graag nieuwe producten uitprobeert, kun je geld verdienen als product tester. Product testers worden ingehuurd door bedrijven om nieuwe producten te testen voordat ze op de markt worden gebracht. Dit kan inhouden dat ze het product gebruiken en er feedback over geven.

#99. Geld verdienen als deelnemer aan een focusgroep

Als u graag uw mening geeft, kunt u geld verdienen als deelnemer aan een focusgroep. Focusgroepen worden ingehuurd door bedrijven om feedback te krijgen over hun producten of diensten. Deze groepen bestaan gewoonlijk uit een klein aantal mensen die bijeenkomen om het product of de dienst te bespreken.

#100. Geld verdienen met een webshop

Als u een ondernemersgeest heeft, kunt u geld verdienen door een webwinkel op te zetten. Online winkels zijn bedrijven die producten of diensten online verkopen. U moet een website maken en uw bedrijf promoten. U kunt ook producten verkopen via online marktplaatsen zoals Amazon of eBay.

#101. Geld verdienen als figurant

Extra geld bijverdienen als figurant? Als je graag acteert of voor de camera staat, dan kan figurant zijn een geweldige manier zijn om wat extra geld te verdienen. Je kunt vaak vacatures voor figuranten vinden op websites of in de plaatselijke krant. Het wordt vaak niet erg goed betaald, maar het kan leuk zijn om te doen en je weet nooit wie je op de set tegenkomt!

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op
Laatste berichten van Super Salaris (alles zien)

Geef een antwoord

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl