Duurste Supermarkt van 2022

Wie is de duurste supermarkt van 2022 - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Wie is de duurste Supermarkt van 2022

Duurste Supermarkt van 2022 in Nederland, wie zal dat zijn? In april 2022 nam de Consumentenbond kennis van de prijzen van 175 A-merkproducten in 12 landelijke supermarktketens. De Consumentenbond is een onafhankelijke partij die strijd voor eerlijke prijzen en kwaliteit van producten. Zij zijn er om de belangen van de consument te behartigen.

Wat is het doel van dit onderzoek?

Het doel van dit onderzoek was inzicht krijgen in de prijsstelling van supermarkten. Waar liggen de verschillen, en hoeveel duurder is de duurste supermarkt?

Uitkomsten: duurste supermarkt van Nederland 2022

  • De duurste supermarkt is Spar.
  • De duurste supermarkt is gemiddeld 18,57% duurder dan de goedkoopste.
  • Jumbo Supermarkten zijn het goedkoopst.
  • Supermarkten zijn over het algemeen duurder geworden in de afgelopen drie jaar.
    Dit komt door verschillende factoren, zoals inflatie en veranderingen in het aanbod van producten.

Conclusie:

De Consumentenbond concludeert dat er sprake is van een prijsvechtersmarkt, waarbij de supermarkten strijden om de laagste prijs. Supermarkten zijn daardoor gedwongen steeds meer kosten te besparen, waardoor er minder keuze en kwaliteit overblijft voor de consument. Supermarkten zullen dus blijven zoeken naar manieren om kosten te besparen, en dat betekent dat de prijzen van producten waarschijnlijk verder zullen stijgen in de toekomst.

De goedkoopste supermarkt van Nederland 2022

Dirk mag zich de in 2022 de goedkoopste noemen met een A-merk. Ze zijn 7% goedkoper dan gemiddeld. Spar is de duurste supermarkt. Het A Merk is daar 12% duurder. Aldi en Lidl staan ​​niet in de ranglijst door beperkt aanbod van het A-merk. Maar als we de 22 identieke A-merken in twee supermarkten vergelijken, is Aldi ruim 5% duurder dan Lidl.

Bron: https://www.consumentenbond.nl/nieuws/2022/prijzen-a-merken-stijgen-harder-dan-die-van-huismerken

De duurste supermarkt voor huismerken is Poiesz

De duurste supermarkt voor private label is Poiesz. De Consumentenbond vergeleek de prijzen van 125 alledaagse huismerkproducten van 15 van de grootste supermarktketens van Nederland. Formele supermarkten concurreren in toenemende mate met discountsupermarkten met hun eigen merken. Supermarkten willen dat klanten denken dat ze net zo goedkoop zijn als de discounters, maar dat is niet het geval.

Wie is de goedkoopste supermarkt in private label volgens de consumentenbond?

De goedkoopste supermarkt voor private label is Jumbo Supermarkten. Supermarkten zijn over het algemeen duurder geworden in de afgelopen drie jaar, maar Jumbo Supermarkten is daarentegen juist goedkoper geworden.

Lidl was de goedkoopste in huismerken in 2021 volgens het NHD!

Lidl was de goedkoopste voor huismerken in 2021, maar Dirk en Vomar volgende volgens de NoordHollandsDagblad.nl op de voet.
Aldi zakte naar de vierde plaats. Dat blijkt uit het prijsonderzoek van de Consumentenbond. De duurste supermarkt 2021 voor private label is Poiesz.

Wie is duurder, Jumbo of Albert Heijn?

Jumbo is volgens de Consumentenbond inderdaad de goedkoopste supermarkt van Nederland.

De Consumentenbond heeft in haar onderzoek gekeken naar de prijzen van de 110 meest gekochte A-merken.

Volgens de Consumentenbond is Jumbo inderdaad de goedkoopste supermarkt van Nederland. De Consumentenbond heeft in haar onderzoek gekeken naar de prijzen van de 110 meest gekochte A-merken. Jumbo is dus de goedkoopste, maar alleen als je kijkt naar de goedkoopste Jumbo-variant. Jumbo hanteert verschillende prijzen afhankelijk van de locatie van het supermarktfiliaal.

Zo kan de prijs van een pot pindakaas van de ene Jumbo zo’n 30% hoger zijn dan de prijs van een andere Jumbo. Dit verschilt van bijvoorbeeld Albert Heijn, Plus, Aldi of Lidl. Alle supermarkten in deze supermarkten hebben een uniform prijsbeleid.

Wie is de duurste supermarkt van Nederland in 2022?

De duurste supermarkt van 2022 zal volgens de consumentenbond is: Spar. Deze Nederlandse keten staat bekend om zijn hoge prijzen. Supermarkten als Lidl en Aldi zullen ook in de top drie staan, maar Volgens onze experts zullen ze niet zo duur zijn als Spar. De reden dat deze supermarkten duurder worden, is omdat er steeds meer mensen naar hen toe komen voor hun boodschappen. Dus wees gewaarschuwd: als je niet uitkijkt, zul je in 2022 veel meer geld kwijt zijn aan je boodschappen dan je vandaag doet. Supermarkten zullen ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de inflationaire druk die we de komende jaren gaan voelen. Dus hou je portemonnee in de gaten en ga voorbereid naar de supermarkt!

A-merkprijzen stijgen harder dan huismerkprijzen

In een jaar tijd was de prijsstijging van A-merken in supermarkten groter dan die van huismerkmerken. De prijzen van A-merken stegen met 10% en de prijzen van huismerken stegen met 7%. Dat blijkt uit het recente prijsonderzoek van de Consumentenbond. Vooral tussen december 2021 en maart 2022 stegen de prijzen sterk.

Strijden om de consument in de Supermarkt gevolg Prijzenoorlog!

Het kan een prijzenoorlog onder de supermarkten uitlokken om de goedkoopste supermarkt te zijn. Supermarkten zullen hun prijzen verlagen in een poging klanten aan te trekken en meer marktaandeel te krijgen. Dit kan leiden tot lagere prijzen voor de consument, maar ook tot minder keus en soms zelfs baanverlies voor medewerkers. Het is belangrijk om de voordelen en nadelen van een prijzenoorlog af te wegen voordat je erin duikt!

Goedkoopste Supermark 2022 = Geld Verdien voor jou?

Wil je geld besparen op je boodschappen in deze dure tijd dan is boodschappen doen bij de goedkoopste supermarkt van 2022 zeer welkom. Wat kun je er zelf aan doen om toch nog meer geld te besparen? In jou zoektocht hoe je geld kunt besparen in de supermarkt kun je andere mensen heel goed helpen met jou ervaring, toch?
Wanneer je andere mensen ook helpt met jou goede adviezen kun je daar geld mee verdienen, echt? Ja, zeker dat is echt mogelijk. Hoe werkt dat dan?

Geld verdienen met je favoriete Supermarkt

Bijna elke supermarkt of drogistketen of zelfs bol.com verkopen levensmiddelen waar je geld mee kunt verdienen. In het kort werkt dat als volgt: Je start een blog of website waar je adviezen geeft of deel jou ervaringen op je YouTube kanaal of via Social media met je Facebook, Instagram of Pinterest. Vervolgens plak je daar een speciale link onder van bijvoorbeeld Jumbo of AH en iemand koopt online dan iets ontvang jij een commissie/vergoeding. Is dat interessant  of niet? Wil je weten hoe affiliate marketing werkt bekijk dan de gratis video hieronder.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *