Cryptomarkt is onzekerheid! Kopen of verkopen?

Cryptomarkt is onzekerheid - Kopen of verkopen -Leer stap voor stap hoe jij een passief inkomen kan verdienen - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 6 minuten

‘Het optimisme onder beleggers is afgenomen’, zegt een marktanalist, na een volatiele periode voor de cryptocurrency markt.

De cryptomarkt is een ontzettend onvoorspelbare markt. De koersen gaan alle kanten op en het is moeilijk om te voorspellen waar de markt naartoe gaat. Sommigen zeggen dat je nu juist moet kopen, omdat de prijzen later nog veel hoger kunnen uitvallen. Anderen zeggen dat je beter kunt verkopen, omdat het momenteel erg onzeker is wat er gaat gebeuren met de cryptomarkt. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke punten die je bij je beslissing in overweging moet nemen.

Geld verdienen met de Cryptomarkt?

Sommige marktanalisten voorspellen dat de cryptocurrency markt in de nabije toekomst stabieler zal worden. Het is echter nog steeds moeilijk te voorspellen wat er met de prijzen zal gebeuren. Als je erover denkt om cryptocurrencies te kopen of te verkopen, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en een beslissing te nemen op basis van je eigen omstandigheden.

Crypto uitleg voor dummies

Wat is een cryptocurrency? Een cryptocurrency is een digitale of virtuele valuta die cryptografie gebruikt voor de veiligheid. Cryptocurrencies zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onder controle staan van de overheid of financiële instellingen.

Hoe gebruiken mensen cryptocurrencies?

Cryptocurrencies worden gebruikt als investering, en als manier om geld over te maken. Ze worden ook gebruikt om goederen en diensten te kopen.

Wat is het verschil tussen een cryptocurrency en een gewone valuta? Een reguliere valuta, zoals de Amerikaanse dollar of de euro, wordt uitgegeven door een centrale bank en gereguleerd door overheden. Een cryptocurrency wordt niet op deze manier gereguleerd.

Wat bepaalt de prijs van een cryptocurrency?

De prijs van een cryptocurrency wordt bepaald door vraag en aanbod. Als er meer vraag is naar een munt, wordt de zal de prijs omhoog gaan. Als er minder vraag is, zal de prijs dalen.

Wat zijn de risico’s van investeren in cryptocurrencies?

Cryptocurrencies zijn een riskante investering. Ze zijn volatiel en kunnen onderhevig zijn aan drastische prijsveranderingen. Je moet alleen geld investeren dat je je kunt veroorloven te verliezen.

Hoe kan ik cryptocurrencies kopen of verkopen?

Je kunt cryptocurrencies kopen of verkopen op online beurzen. Je kunt ze ook kopen van particulieren die ze bezitten.

Waar moet ik rekening mee houden voordat ik cryptocurrencies koop of verkoop?

Voordat je cryptocurrencies koopt of verkoopt, moet je rekening houden met je investeringsdoelen, risicotolerantie en financiële omstandigheden. Je moet ook je eigen onderzoek doen en een financieel adviseur raadplegen om er zeker van te zijn dat investeren in cryptocurrencies goed voor je is.

De cryptomarkt is een ongelooflijk onvoorspelbare markt. Prijzen gaan alle kanten op en het is moeilijk te voorspellen waar de markt naartoe gaat. Sommigen zeggen dat je nu moet kopen omdat de prijzen later veel hoger kunnen gaan. Anderen zeggen dat je beter kunt verkopen, omdat het momenteel erg onzeker is wat er met de cryptomarkt gaat gebeuren. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke punten die je moet overwegen bij het nemen van je beslissing.

Stort de cryptomarkt in?

Sommige marktanalisten voorspellen dat de cryptocurrency markt in de nabije toekomst stabieler zal worden. Het is echter nog steeds moeilijk te voorspellen wat er met de prijzen zal gebeuren. Als je erover denkt om cryptocurrencies te kopen of te verkopen, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en een beslissing te nemen op basis van je eigen omstandigheden.

Onzekerheid op de cryptomarkt Nederland

Hier zijn enkele dingen om te overwegen:

  • Wat is je investeringsdoel? Probeer je snel winst te maken, of investeer je voor de lange termijn?
  • Wat is je risicotolerantie? Ben je bereid een hoger risico te nemen voor het potentieel van hogere beloningen, of geef je de voorkeur aan een meer conservatieve benadering?
  • Wat is je niveau van kennis over cryptocurrencies? Begrijp je hoe ze werken en wat de risico’s zijn?
  • Wat is je tijdsbestek? Ben je bereid je investering voor de lange termijn vast te houden, of moet je snel cashen?

Dit zijn slechts enkele van de factoren die je moet overwegen bij het nemen van je beslissing. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of je cryptocurrencies koopt of verkoopt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de cryptocurrency markt zeer volatiel is en dat de prijzen zeer snel kunnen stijgen of dalen. Dus, als je toch besluit te investeren, zorg er dan voor dat je alleen investeert wat je je kunt veroorloven te verliezen.

Sommige deskundigen raden af om nu al cryptocurrencies te kopen vanwege de grote onzekerheid op de markt. Anderen geloven dat nu een goede tijd om te kopen, want de prijzen zouden in de toekomst aanzienlijk kunnen stijgen. Het is belangrijk om te onthouden dat niemand zeker weet wat er met de markt zal gebeuren. Dus, als je toch besluit in cryptocurrencies te investeren, zorg er dan voor dat je voorbereid bent op de mogelijkheid van verliezen.

Als je erover denkt om cryptocurrencies te kopen of te verkopen, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en een beslissing te nemen op basis van je eigen omstandigheden. Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of je koopt of verkoopt. De cryptocurrency markt is echter zeer volatiel en de prijzen kunnen zeer snel stijgen of dalen. Als je dus toch besluit te investeren, zorg er dan voor dat je alleen investeert wat je je kunt veroorloven te verliezen.

Wees verstandig met beleggen in de cryptomarkt

Volg onderstaande gratis Bitcoin training en begaan niet de fouten die ik heb gemaakt!

Cryptomarkt nieuws: RTLnieuws besteed ook aandacht aan de cryptobeurs!

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/economie/beurs/artikel/5346701/crypto-bitcoin-editie-nl-ftx

Na de prijsdaling van de bitcoin van vorige week, veroorzaakt door problemen met de FTX exchange, vragen de ongeveer 900.000 mensen die in cryptocurrency investeren zich af of ze moeten verkopen terwijl de prijzen volatiel zijn.

Cryptomarkt stort in vandaag

Een jaar geleden vloog cryptohandelsplatform FTX nog hoog. Het verdienmodel bedrijf van de jonge cryptomiljardair Sam Bankman-Fried (29) had net meer dan $ 420 miljoen opgehaald en werd gewaardeerd op $ 25 miljard.

Beleggers wilden graag investeren in het bedrijf via FTX, dat bekende cryptovaluta als bitcoin en ethereum aanbood. Maar het platform had ook afgeleide beleggingsproducten beschikbaar, zoals opties en ETF’s waarmee je indirect kunt beleggen in een mandje crypto’s.

De vijandige overnamepoging werd met succes afgeketst.

Een jaar later is de zon helemaal verdwenen. FTX kondigde vorige week aan dat het met liquiditeitsproblemen kampte en sloot toen een deal met concurrent Binance om overgenomen te worden; die overname ging echter niet door nadat bij een boekenonderzoek bewijzen waren gevonden van slechte managementpraktijken door FTX.

Een andere factor in de beslissing om van de deal af te zien waren de Amerikaanse autoriteiten die onderzochten hoe er bij FTX met klantengeld werd omgegaan.

Cryptomarkt crash

Toen FTX nieuwe investeerders zocht en faalde, ontstond een digitale bankrun, gingen miljarden aan waarde verloren en viel het bedrijf om. Als direct gevolg van de onrust daalde de prijs van bitcoin vrijdag met 4 procent tot $16.900. Deze maand alleen al heeft de munt bijna 20 procent van zijn waarde verloren. Daarnaast zag FTX’s token FTT vrijdag een verlies van meer dan 25 procent; voor die munt nadert deze maand een verlies van 90 procent.

Verwachting cryptomarkt

ING crypto-expert Teunis Brosens zegt dat de val van FTX niet goed is voor het vertrouwen van beleggers in crypto. “Dit is toch wel een beetje een donderslag bij heldere hemel. Wat is het volgende?” Hoewel de prijs wel opveert, zullen mensen voorzichtig blijven, is zijn verwachting. Hij stelt: “Beleggers hebben hun kont verbrand, er zijn mensen die verliezen hebben geleden. Daardoor is het naïeve optimisme er misschien een beetje af.”

Wat nu te doen met crypto?

Terwijl zelfs deskundigen geen absolute zekerheden kunnen geven als het gaat om advies, is cryptocurrency ingewikkelder omdat de munten onvoorspelbaar en onstabiel zijn. Het is ook moeilijk te zeggen of er een langetermijndoel is voor deze investeringen.

We hebben een waakhond nodig die toezicht houdt op de cryptohandel op verschillende beurzen, want Brosens zegt dat er regelgeving komt vanuit Europa als het aan hen ligt. Mensen die geld tegoed hebben van FTX kunnen er nu niet bij omdat alle activa bevroren zijn vanwege een faillissementsprocedure, die volgens Brosens lang kan duren. Hij stelt dat “bij een bank heb je een garantiesysteem waarbij de bank saldi binnen vijf dagen terugbetaalt,” maar dat is hier niet het geval.

Ga met verstand van start op de cryptomarkt

Krijg les van de Harm van Wijk beleggingsexpert!\
Als baanbrekend beleggingsexpert is hij bekend van zijn boek “In 10 stappen naar succesvol beleggen” en optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class, Beleggersfair. De afgelopen jaren was hij ook adviseur van SNS Bank

Zekerheid in beleggen? Ga bloggen met affiliate marketing!

Als je op zoek bent naar een veiligere manier om te investeren, dan adviseer ik je om te gaan bloggen met affiliate marketing vanuit huis. Er zijn heel veel bedrijven en affiliate platformen waar je affiliate partner kunt worden. Door een affiliate partner te worden, kunt je een commissie ontvangen voor elke klant die je aanbrengt. Het beste is dat je kunt bloggen over alles wat je interesseert en er zijn geen risico’s aan verbonden. Je hoeft zich geen zorgen te maken over de volatiliteit van de markt, want je investeert geen geld maar bouwt juist een passief inkomen op.

Het is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen zonder jouw eigen geld op het spel te zetten. En omdat je blogt over producten die je al gebruikt en waar je van houdt, is het een win-win situatie!

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog, bekijk onderstaande video van de beste affiliate marketeer van Nederland!

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

  • Een passief inkomen opbouwen
  • Het internet voor jou laten werken
  • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *