Blog commentaar & affiliate marketing

Blog commentaar & affiliate marketing - Leer stap voor stap hoe jij online geld kan verdienen - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Blog commentaar gebruiken voor affiliate marketing, verkeer en backlinks

Blog commentaar is een uitstekende manier om verkeer en backlinks naar je website te genereren. Maar hoe ga je hier het beste mee om? In dit blogartikel leggen we je uit hoe je blogcommentaar kunt gebruiken voor affiliate marketing, verkeer en backlinks.

Blog commentaar gebruiken voor affiliate marketing

Als je affiliate marketing wilt doen met blog commentaar, dan is het belangrijk dat je de juiste tools gebruikt. Blog commentaar kan namelijk een zeer krachtige methode zijn voor het genereren van verkeer en backlinks. Maar als je niet weet hoe je het moet gebruiken, dan is het erg makkelijk om geld te verliezen in plaats van ermee te verdienen.

Hoe gebruik je het reactieformulier van WordPress op je website?

Als je het WordPress commentaarformulier bekijkt, zie je dat er drie velden zijn. Het eerste veld is voor de naam, het tweede veld voor de e-mail en het derde veld voor de website. Je ziet ook dat er naast elk van deze velden een selectievakje staat.

Het eerste wat je moet doen is controleren of het affiliate programma dat je promoot blog commentaar toestaat. Als dat zo is, dan kun je doorgaan met de volgende stap.

Vervolgens moet je uitzoeken welke trefwoorden of sleutelzinnen je doelgroep gebruikt om informatie te zoeken op het internet. Zodra je dit weet, kun je deze trefwoorden of sleutelzinnen gebruiken in je blog commentaar. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat je blog commentaren relevant zijn voor de zoekmachines en dat ze hoog in de zoekresultaten komen te staan.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je blog commentaren interessant en nuttig zijn. Dit zal mensen aanmoedigen om op je link te klikken en je website te bezoeken. Onthoud dat het doel van affiliate marketing is om verkeer en backlinks te genereren, niet om mensen te spammen.

Als je klaar bent met je blog commentaar, klik je gewoon op de knop ‘Commentaar indienen’. Dat is het! Je hebt nu met succes blogcommentaren gebruikt voor affiliate marketing.

Voorbeeld van het gebruik van blogopmerkingen voor affiliate marketing

Hier is een voorbeeld van hoe je blog commentaren kunt gebruiken voor affiliate marketing.

#1. Laten we zeggen dat je een product promoot dat mensen helpt om af te vallen. Je zou een commentaar kunnen achterlaten op een blog die het heeft over gezonde eetgewoonten. In je commentaar kun je het product noemen dat je promoot en een link naar je website opnemen. Dit zou een voorbeeld zijn van het gebruik van blog commentaar voor affiliate marketing.

#2. Of laten we zeggen dat je een dating service promoot. Je zou een commentaar kunnen achterlaten op een blog die het heeft over tips voor online dating. In je commentaar zou je de datingdienst die je promoot kunnen noemen en een link naar je website kunnen opnemen. Dit zou een ander voorbeeld zijn van het gebruik van blog commentaar voor affiliate marketing.

Verkeer genereren met blogcommentaren

Naast het gebruik van blog commentaar voor affiliate marketing, kun je ze ook gebruiken om verkeer naar je website te genereren. Dit doe je door interessante en nuttige commentaren achter te laten op andermans blogs. Als je een commentaar achterlaat, zorg er dan voor dat je een link naar je website toevoegt. Dit zal mensen aanmoedigen om op je link te klikken en je website te bezoeken.

Je kunt ook verkeer genereren door deel te nemen aan forums en nuttige opmerkingen achter te laten op forums. Nogmaals, zorg ervoor dat je een link naar je website in je handtekening zet, zodat mensen erop kunnen klikken en je website kunnen bezoeken.

Backlinks genereren met blogcommentaren

Een ander voordeel van het gebruik van blog commentaar is dat ze je kunnen helpen backlinks naar je website te genereren. Een backlink is een link van een andere website naar jouw website. Backlinks zijn belangrijk omdat ze de ranking van je website in de zoekmachines helpen verbeteren. Hoe meer backlinks je hebt, hoe hoger je website in de zoekmachines staat.

Om backlinks te genereren met blog commentaar laat je gewoon nuttige en inzichtelijke commentaren achter op andermans blogberichten. Zorg ervoor dat je een link naar je website in je handtekening zet, zodat mensen erop kunnen klikken en je website kunnen bezoeken.

Voorbeelden van goede opmerkingen:

Om te starten zeg je eerst iets positief over iemand z’n blogpost als intro.

 • “Dit is een geweldige blogpost! Ik heb er veel van geleerd. Bedankt voor het delen van je kennis.”
 • “Dit is een interessant perspectief. Ik kan zien hoe dit goed zou werken voor mensen.”
 • “Ik hou van de manier waarop je denkt! Dit is echt een goed punt.”
 • “Dit is een geweldige tip. Ik ga het uitproberen en kijken of het voor mij werkt.”

Vermeld vervolgens het product of de dienst die je promoot en neem een link op naar je website.

 • “Als je op zoek bent naar meer informatie over gezonde eetgewoonten, bekijk dan zeker mijn website. Ik heb veel goede tips en hulpmiddelen.”
 • “Als je op zoek bent naar meer tips over online dating, bekijk dan zeker mijn website. Ik heb veel goede adviezen.”
 • “Als je op zoek bent naar meer informatie over afvallen, kijk dan zeker op mijn website. Ik heb veel goede tips en hulpmiddelen.”

Sluit ten slotte af met iets positiefs of behulpzaams.

 • “Nogmaals bedankt voor het delen van je kennis!”
 • “Ik ga deze tip zeker uitproberen!”
 • “Ik ga zeker bekijk je website!”
 • “Bedankt voor het goede advies!”
 • “Dit was echt nuttig. Bedankt!”

Affiliate Marketing Voorbeeld

Hallo [blognaam], ik heb je artikel gelezen en vond het erg interessant, vooral het gedeelte over het geld verdienen met Tiktok. Bedankt voor het schrijven ervan! Ik heb een vraag de affiliate marketing revolutie, een cursus die tegenkwam op SuperSalaris.nl Ik las deze https://supersalaris.nl/blog/affiliate-marketing-revolutie/ recensie en er stond dat de cursus geweldig is. Het artikel belooft heel veel maar hoe weet ik dat het betrouwbaar is? Denk je dat als ik dit product koop, ik wordt opgelicht? Ik zou je mening hierover zeer op prijs stellen en nogmaals bedankt voor het geweldige artikel!”

Zo ongeveer zou je opmerking/vraag er wel heel compleet uit kunnen zien met als doe je websitelink. Door deze tips te volgen kun je blog commentaar gebruiken voor affiliate marketing, verkeer en backlinks. Vergeet alleen niet om relevant, interessant en nuttig te zijn als je een commentaar achterlaat. En plaats altijd een link naar je website!

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *