Best verdienende Bloggers in Nederland?

Best verdienende Bloggers in Nederland - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Welke bloggers verdienen een passief inkomen?

Wie zijn de best verdienende bloggers in Nederland? Dat is een interessante vraag, want er zijn veel bloggers die het goed doen. Zo kun je denken aan bloggers die veel inkomen genereren met hun blog, of bloggers die veel bezoekers hebben. In dit artikel bespreken we de bloggers met een passief inkomen in Nederland en geven we wat tips om ook zo succesvol te worden.

Enkele van de meest bekende en succesvolle bloggers in Nederland zijn:

Bloggen met je passie is iets wat iedereen zou kunnen. Of je nu een moeder met kinderen bent of een student die graag vertelt over zijn hobby. Eigenlijk kun je overal over bloggen maar met een duidelijk onderwerp in een kleine niche dat je aanspreekt kun je ook succesvol worden. In de voorbeelden hebben we niet bij toeval zoveel vrouwen gekozen die succesvol zijn en een passief inkomen hebben opgebouwd.

Moeders met kinderen zonder vaste baan

Je bent moeder van opgroeiende kinderen en had in het verleden een leuk baan maar dat past niet meer in het drukken schema van je gezin. Toch blijft het kriebelen om iets te gaan om je zelf weer te kietelen met een extra inkomen. Dan is een blog beginnen juist een mooie eerste stap waar je op termijn geld meet kunt gaan verdienen. Met de voordelen van uit huis werken, je eigen tijd indelen, werken wanneer jij dat wilt. Kortom, vrijheid en het bouwen aan een passief inkomen zul je misschien ook kunnen herkennen bij een aantal bekende bloggers die hun salaris ermee verdienen.

In welke bekende blogger herken jij jezelf?

#1. Linda de Mol: Deze Nederlandse tv-persoonlijkheid begon haar eigen blog in 2014. Linda’s blog gaat over haar leven als moeder, vrouw, televisiepresentatrice en zakenvrouw. Op haar blog deelt Linda persoonlijke verhalen, tips en foto’s met haar lezers. Haar blog is zeer succesvol en heeft veel vrouwen in Nederland geïnspireerd.

#2. Sabine de Vos: Sabine is een bekende modeblogger in Nederland. Ze begon haar blog in 2009 en deelt sindsdien haar stijl met de wereld. Sabine’s blog is erg populair en ze heeft een grote aanhang op sociale media.

#3. uit Paulines keuken: Pauline is een foodblogger die in 2010 met haar blog begon. Op haar blog deelt Pauline recepten, foto’s en tips over koken. Pauline’s blog is erg populair onder Nederlandse foodies.

#4. Sanne van Rij: Sanne is een reisblogger die in 2013 met haar blog begon. Op haar blog deelt Sanne verhalen, foto’s en tips over haar reizen over de hele wereld. Sanne’s blog is erg populair onder Nederlandse reizigers.

#5. Suzanne Koster: Suzanne is een foodblogger die haar blog begon in 2010. Op haar blog deelt Suzanne recepten, kooktips en foto’s van haar heerlijke creaties. Haar blog is erg populair bij Nederlandse vrouwen die van koken houden.

#6. Sacha de Boer: Sacha is een bekende modeblogger in Nederland. Ze begon haar blog in 2010 en heeft sindsdien een grote aanhang opgebouwd. Sacha’s blog gaat over mode, beauty en lifestyle. Ze werkt vaak samen met merken en organiseert evenementen voor haar lezers.

#7. Rens kroes: Rens is een foodblogger en auteur uit Nederland. Ze begon haar blog in 2009 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste foodbloggers van het land. Rens deelt recepten, foto’s en tips op haar blog. Ze heeft ook verschillende kookboeken geschreven.

#8. Esther Swartz: Esther is een populaire reisblogger uit Nederland. Ze begon met bloggen in 2008 en heeft sindsdien naar veel verschillende landen gereisd. Op haar blog deelt Esther haar ervaringen en foto’s van haar reizen. Ook schrijft ze over onderwerpen als cultuur, eten en reistips.

#9. Caro Daur: Caro is een in Duitsland geboren modeblogger die in 2013 naar Nederland verhuisde. Ze begon haar blog in 2014 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste modebloggers van het land. Caro’s blog gaat over mode, beauty en lifestyle.

#10. Annemarie Kuijpers: Annemarie is een populaire lifestyleblogger uit Nederland. Ze begon haar blog in 2009 en heeft sindsdien een grote aanhang opgebouwd. Op haar blog schrijft Annemarie over onderwerpen als eten, reizen, beauty en lifestyle.

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

#10 Succesvolle bloggers met bekende onderwerpen

Als je ook in het rijtje wil staan van best verdienende bloggers in Nederland dan is moet je visie duidelijk zijn om je niche tot een autoriteit te brengen. Dit betekent dat je je moet richten op een specifiek onderwerp waar je gepassioneerd over bent. Je kunt bijvoorbeeld een blog beginnen over mode, beauty, reizen of moederschap. Het is ook belangrijk om origineel te zijn en je te onderscheiden van de massa. Dit kun je doen door persoonlijke verhalen, tips en foto’s op je blog te delen. Tot slot is het belangrijk om samen te werken met merken en evenementen te organiseren voor je lezers. Als je deze tips opvolgt, ben je goed op weg om een succesvolle blogger in Nederland te worden!

Hoe wordt je een bekende blogger in nederland?

Als je een van de succesvolle verdienende bloggers wilt worden, is het belangrijk dat je je richt op een niche waar je gepassioneerd over bent. Je wordt een copywriter die verhalen vertelt waar mensen in geïnteresseerd zijn. Omdat mensen je blogs met plezier lezen weet je mensen aan je te binden en zo een community op te bouwen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je actief bent op sociale media en dat je interactie hebt met je lezers. Als je deze dingen kunt doen, dan zul je goed op weg zijn om een succesvolle blogger in Nederland te worden!

#10 tips kunnen je helpen een succesvolle blogger te worden!

#1. Onderwerp kiezen: Als je blogger wordt, is het belangrijk dat je een onderwerp kiest waar je gepassioneerd over bent. Op die manier zul je interessante en informatieve blogs kunnen schrijven die mensen willen lezen. Je kunt bloggen over alles wat je interesseert, zoals mode, beauty, reizen of moederschap.

#2. Vind je niche: Het is belangrijk om een onderwerp te vinden waar je gepassioneerd over bent en waar je iets vanaf weet. Dit zal het makkelijker voor je maken om interessante en informatieve artikelen te schrijven. Zo kun je jouw kennis delen en weet je die passie over je hobby ook van je af te schrijven en bezoekers aan te trekken en te boeien.

#3. Wat wordt je domeinnaam: Je domeinnaam is heel belangrijk omdat mensen zo je website zullen vinden. Als je een domeinnaam kiest, zorg er dan voor dat het iets is dat gemakkelijk te onthouden en te spellen is. Je wilt er ook zeker van zijn dat hij relevant is voor je onderwerp.

Bedenk dus dat het voor je domeinnaam een deel van je onderwerp bevat, dat dekt dan meteen de lading.

#4. Kies een webhosting: Een webhost is een bedrijf dat je ruimte op hun server biedt voor je website. Bij het kiezen van een webhost wil je er zeker van zijn dat ze betrouwbaar zijn en een goede klantenservice hebben. Je wilt er ook zeker van zijn dat ze functies bieden die je nodig hebt voor je website, zoals e-commerce mogelijkheden of WordPress hosting. Tip: Cloud86.nl.

#5. Kies een WordPress thema: WordPress is een populair content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk je website kunt maken en beheren. Als je een WordPress-thema kiest, wil je er zeker van zijn dat het responsief is (wat betekent dat het er op alle apparaten goed uitziet), goede klantenondersteuning heeft, en gemakkelijk te gebruiken is.

#6. Installeer WordPress: Zodra je een webhost en een WordPress-thema hebt gekozen, kun je WordPress op je website installeren. Dit gaat meestal met een paar klikken via het configuratiescherm van je webhost.

#7. Begin met het schrijven van inhoud: Zodra WordPress op je website is geïnstalleerd, kun je beginnen met het schrijven van artikelen, het maken van pagina’s en het toevoegen van afbeeldingen en video’s. Het is belangrijk om regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen, zodat mensen naar je website blijven terugkomen.

#8. Wees origineel: Lezers zijn op zoek naar verse inhoud, dus het is belangrijk om origineel te zijn. Schrijf vanuit je eigen perspectief en deel je eigen ervaringen.

#9. Wees consequent: Plaats regelmatig nieuwe artikelen om je lezers te laten komen voor meer.

#10. Interactie met je lezers: Reageer op opmerkingen en vragen van je lezers. Hierdoor zullen ze zich gewaardeerd voelen en een gemeenschap opbouwen rond je blog.

#11. Werk samen met merken: Gesponsorde berichten en weggeefacties zijn een geweldige manier om inkomsten uit je blog te halen. Maar zorg ervoor dat de producten of diensten die je promoot relevant zijn voor je niche en publiek. Maak gebruik van affiliate marketing om zo je verdienmodel vorm te geven en je inkomsten op te schalen. Bloggers die het ultieme verdienende model weten te maken dan staan merken bij je in de rij om met je samen te werken.

#12. Organiseer evenementen: Het organiseren van evenementen is een geweldige manier om persoonlijk met je lezers te communiceren. Je kunt deze gelegenheid ook gebruiken om je blog te promoten en samen te werken met merken.

#13. Promoot je blog: Gebruik sociale media, e-mailmarketing en gastbloggen om je blog te promoten. Je kunt ook betaalde reclame gebruiken, maar zorg ervoor dat je je richt op het juiste publiek.

Hoe begin je met bloggen?

Als je een succesvolle blogger in Nederland wilt worden, is het belangrijk dat je je richt op een niche waar je gepassioneerd over bent. Best verdienende bloggers zijn ook met hun passie begonnen en zijn op termijn pas gaan opschalen. Je wordt een tekstschrijver die verhalen vertelt waarin mensen geïnteresseerd zijn. Omdat mensen je blogs graag lezen, weet je mensen bij je te houden en zo een gemeenschap op te bouwen. Je zult ook inkomsten uit je blog kunnen genereren door producten of diensten te promoten die relevant zijn voor je niche. Ten slotte is het belangrijk om origineel en consequent te zijn om mensen terug te laten komen voor meer.

Wil je hier meer van weten en ook nog eens goed verdienen met je blog?

Als beginnende blogger zijn er wel veel meer elementen nodig dan alleen heel veel blogs schrijven hoewel het wel de basis is van een goede website die bezoekers zal trekken. Daarnaast is SEO ofwel zoekmachine optimalisatie essentieel om gevonden te worden in Google. Moeilijk, wel nee maar je moet wel de weg weten en hoe je aan je aan de beste zoekwoorden moet komen om gericht je doelgroep te bereiken.

Leer van de best verdienende affiliate bloggers van Nederland

Graag wil ik je voorstellen aan een goede collega die zijn onderneming heeft gebouwd rond het verdienen van geld. Zijn verdienmodel heeft hij zelf opgebouwd en is daarmee is zeer succesvol geworden in Nederland. Misschien heb je wel eens van zijn naam gehoord. Jacko Meijaard is een van de beste verdiende affiliate marketeers van Nederland. Hij heeft een cursus ontwikkeld genaamd de affiliate marketing revolutie waarbij hij jou alle geheime van het bloggen en geld verdienen zal blootgeven.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

  • Een passief inkomen opbouwen
  • Het internet voor jou laten werken
  • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *