Best betaalde banen 2020

Best betaalde banen 2020 - Hoeveel verdient een - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Wat zijn de best betaalde banen van 2020

Als je dit leest ben je vast en zeker op zoek naar de best betaalde banen! Goed dat je hier bent want ik ga je hier alles over vertellen. Ik zal je ook kort vertellen wat je zonder goed betaalde baan moet doen. Lees snel verder?

Top #10+ Best betaalde banen 2020

Moet je nog beginnen met studeren of ben je al volop bezig met studeren of werken? Hoe dan ook, het is het beste om te weten wat een goedbetaalde baan is. Nee, dit is de bestbetaalde baan. ben je klaar? Op basis van salarisindicatoren (gemiddeld salaris op basis van 15-19 jaar werkervaring).

Vergeleken met 25 jaar geleden zijn de praktijken van werkgevers en werknemers anders. Flexwerkers, freelancers of zelfstandigen vormen een groeiende groep, wat een impact heeft op het salarisniveau van hun beroep. Zo komt in de IT grootschalig werk als freelancers bij bedrijven die projecten snel willen afronden steeds vaker voor. Dit wordt gemiddeld veel meer gedaan dan intern door een vaste medewerker. kijk hieronder voor de top 10 van best betaalde banen in Nederland in 2020.

Top 10 Best betaalde banen

Hoeveel verdient een medisch specialist?

Het mag duidelijk zijn: specialisatie in medische zorg kan per definitie de meeste voordelen opleveren. Dit is niet verwonderlijk, want medische experts werken vaak onder grote druk en hebben een grote verantwoordelijkheid voor de gezondheid van patiënten. Uiteraard worden bij het bepalen van de salarisschaal verschillende maatstaven gehanteerd, maar dit is het globale gemiddelde per functie. De salarissen voor vrijwel alle functies staan ​​bovenaan de salarisladder. Bij deze functie horen verschillende majors, waardoor het salaris varieert. Een uurloon van 60,64 euro is echter je hoogste salaris.

Hoeveel verdient een Gezagvoerder Verkeersvliegtuig?

Als gezagvoerder van een passagiersvliegtuig heb je veel belangrijke verantwoordelijkheden. Daarom vereist deze functie dat je de nodige ervaring, vaardigheden en kennis inbrengt. De beslissing moet onmiddellijk worden genomen. Daarnaast kent de Nederlandse wet de kapitein naast zijn vaste aanstelling nog vele andere bevoegdheden toe. Denk bijvoorbeeld aan een assistent-aanklager, wat inhoudt dat de gezagvoerder strafbare feiten kan registreren, mensen kan arresteren en boetes kan opleggen aan passagiers. Een zeer verantwoordelijke functie met een uurloon van 53,21 euro.
Dit is geen verkeerde beslissing!

Wat verdient een Advocaat?

Net als apothekers hoeven advocaten zich geen zorgen te maken over een sterke loonsverlaging. Dit is in 2020 nog steeds een van de best betaalde banen van Nederland. Een veteraan die nog lang op deze lijst kan blijven staan. Oh ja, het uurloon is ongeveer 50,27 euro, derde in 2020.

Wat verdient een Manager software-ontwikkeling?

Op de vierde plaats vinden we een softwareontwikkelingsmanager. De relatief hoge positie op deze lijst bewijst eens te meer dat IT een bloeiende onderneming is. Het combineren van uitgebreide kennis van informatie- en communicatietechnologie met leiderschapskwaliteiten kan resulteren in hoge jaarsalarissen. Meestal hebben IT-managers niet veel voorraad. Veel IT-professionals kiezen er bewust voor om geen beheersmaatregelen te nemen. Het gemiddelde uur inkomen van een software development manager is 40,81.

Salaris Bedrijfsdirecteur?

Bedrijfsleiders, ook wel bedrijfsmanagers genoemd, zijn de 4e best betaalde banen, met een gemiddeld uurloon van maar liefst 40,40 euro! Zo’n salaris krijg je niet, want je moet veel medewerkers begeleiden. Als je bedrijfsdirecteur wilt worden, moet je vooraf veel kennis opdoen en veel verantwoordelijkheden durven nemen. Dit is niet voor iedereen weggelegd.

Hoeveel verdient een Financieel directeur?

Alles wat weinig met de interne financiën van het bedrijf te maken heeft, zal uiteindelijk op het bureau van de financieel manager verschijnen. Belangrijke rol in de organisatie. Zorgvuldige, betrouwbare en professionele financiële managers zullen kleine en middelgrote bedrijven en grote multinationals behulpzaam zijn, de ontwikkeling van de markt begrijpen en het financiële proces op elk moment volgen. Daarom krijgt deze sleutelpositie meestal een royaal salaris van 40,25 per uur.

Bedrijfseconoom verdienste?

Een bedrijfseconoom is iemand die de financiële situatie van een bedrijf stabiel houdt. Dit vereist veel kennis van wiskunde, rechten en economie. Overweeg je bedrijfseconomie te gaan studeren, ben je begonnen met studeren of heb je je onderzoek afgerond? Dan is je salaris: ongeveer 37,52 euro per uur.

Commercieel directeur: Salaris?

Een leuke baan die goed verdiend! De commercieel directeur is verantwoordelijk voor alle zakelijke activiteiten van het bedrijf. Denk aan marketing, verkoop, dienst na verkoop en service. Er is geen duidelijke professionele achtergrond, maar zeker is dat het gemiddelde uurloon 35,01 euro bedraagt.

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Passief inkomen - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Salaris: Human Resource directeur?

Als hoogste of hoogste functie op de personeelsafdeling ben je uiteindelijk verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van personeelszaken. Wanneer kan ik worden gepromoveerd tot deze functie? Een salaris van ongeveer 34,66 euro per uur.

Kapitein zeeschip salaris?

Wist je dat een kapitein op een zeeschip wordt naar verluidt de bestbetaalde banen in de echte wereld zijn? Om precies te zijn, hun uurinkomen is ongeveer 32,21 euro. Als kapitein ben je eindverantwoordelijk voor het hele schip. Dit omvat netheid, personeelsbeleid, fondsbeheer, inventaris, boekhouding, enz.
Dit is een veelzijdige en verantwoordelijke baan waarbij je je voeten op de grond (of op een boot) moet zetten.

Salaris voor een Notaris?

Wilt u een huis kopen of verkopen, leg dan alle afspraken en aangiftes vast in alle stukken bij een notaris. Als u zo’n notariële akte leest, begrijpt u het misschien niet. Als u op zoek bent naar begeleiding bij het kopen van een huis, zullen zij u helpen bij het invullen van het papierwerk.
De branche staat al jaren stevig op de lijst van bestbetaalde banen. De notaris kan het hoogstens in de notarisatie laten vastleggen en als tussenpersoon gebruiken om de overeenkomst en verklaring rechtsgeldig te verifiëren. De adviserende rol van de notaris wordt nog steeds als waardevol beschouwd. Is alles rond? Het gemiddelde uurloon van een notaris is 31,60 per uur.

Wat verdient een Rechercheur?

De afdeling Recherche staat op de tiende plaats van de 10 best betaalde banen. Deze mannen en vrouwen proberen de mysteries van criminele activiteiten te ontrafelen. Het uur inkomen van de rechercheur is ongeveer 30,92 euro.

Conclusie: Best betaalde banen wereldwijd!

****Sommige banen zijn natuurlijk altijd de bestbetaalde banen en zullen in de nabije toekomst niet veel veranderen. Denk bijvoorbeeld aan medische experts, apothekers of advocaten; die zijn natuurlijk ook afhankelijk van marktwerking en / of het aantal patiënten / klanten, maar over het algemeen zijn de salarissen van deze beroepen vrij stabiel en relatief hoog. Het is al jaren hetzelfde. Hoewel er veel bekende beroepen op de lijst van bestbetaalde banen staan, zijn er ook jonge functies die in korte tijd posities hebben veroverd. In de afgelopen jaren hebben softwareontwikkelingsmanagers en vergelijkbare IT-functies grote vooruitgang geboekt op het gebied van salarisniveaus.

Bron: dewerknemersmarkt.nl

Positief kijken naar de toekomst, wat verdient dat?

Het is natuurlijk een zware tegenvaller als je in zo’n situatie terecht komt, zeker in deze tijd!
We snappen dat het licht aan de tunnel nu even niet schijnt.
Misschien kan ik je met onderstaande video een lichtpuntje geven en een positieve kijk op de toekomst!

Het is een goed betaalde baan en zonder diploma

Ik help je graag verder…

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

[message_box]

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het InternetGeheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

>> Een passief inkomen opbouwen

>> Het internet voor jou laten werken

> Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

[/message_box]

Betreft dit jou? Twijfel dat zeker niet langer

 

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *