Baan zonder diploma en ervaring!

Zoek je een baan zonder diploma en ervaring - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Ik zoek een goed betaalde baan zonder diploma, kan dat?

Ben je net klaar met je studie en zoek je wanhopig naar een baan zonder diploma en ervaring, maar heb je geen idee hoe je er aan moet beginnen? Of ben je al wat ouder en denk je dat het voor jou te laat is om nog te solliciteren? Niks is minder waar!

Fulltime baan zonder diploma

Er zijn genoeg bedrijven die mensen aannemen zonder diploma of ervaring. Je hoeft dus niet per se een perfecte cv met veel werkervaring op te stellen om in aanmerking te komen voor een baan. Op dit moment staan er meer banen op dan dat er mensen zijn.

Wat je wel nodig hebt, is een goede motivatie en de juiste instelling. Als je laat zien dat je gemotiveerd bent en bereid bent om hard te werken, dan kun je al snel aan de slag bij een bedrijf. Het is dus belangrijk om niet op te geven en door te blijven gaan met zoeken, want er zijn altijd mogelijkheden voor mensen die willen werken.

Wat zijn goed betaalde baan zonder diploma?

Het is natuurlijk fijn om een baan te hebben die goed betaald, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms kun je beter een baan aannemen met minder salaris, maar met meer kansen om door te groeien. Dit geeft je de kans om ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Op termijn kan dit leiden tot een baan met een betere beloning.

In sommige bedrijven wordt er ook rekening gehouden met mensen die nog geen werkervaring hebben. Dit betekent dat je minder betaald krijgt in vergelijking met iemand die al jaren in het bedrijf werkt, maar je kunt wel sneller doorstromen naar een betere positie.

Hoe vind ik een baan zonder diploma of ervaring?

Een baan vinden is niet altijd makkelijk, maar er zijn wel een aantal dingen die je kan doen om de kans op succes te vergroten. Het belangrijkste is om je netwerk uit te breiden. Probeer in contact te komen met zoveel mogelijk mensen en laat weten dat je op zoek bent naar een baan. Je weet nooit wie er misschien wel een leuke vacature voor je heeft.

Ook is het belangrijk om actief te blijven solliciteren. Hoe meer banen je opvraagt, hoe groter de kans is dat je iets vindt wat bij je past. Solliciteer dus niet alleen online, maar ga ook langs bij bedrijven en vraag of ze vacatures hebben.

En tot slot: wees niet bang om te beginnen met een baan die minder goed betaald. Dit geeft je de kans om ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Op termijn kan dit leiden tot een baan met een betere beloning.

Wat zijn de best betaalde baan zonder diploma 2022?

In sommige bedrijven wordt er ook rekening gehouden met mensen die nog geen werkervaring hebben. Dit betekent dat je minder betaald krijgt in vergelijking met iemand die al jaren in het bedrijf werkt, maar je kunt wel sneller doorstromen naar een betere positie.

Dit zijn de best betaalde banen zonder diploma en ervaring:

Affiliate Marketing: Het internet wordt steeds groter en mensen kopen steeds meer online. Voor Affiliate Marketing heb je geen diploma nodig of ervaring. Het mooie ervan is dat je alles vanuit huis kan doen en je niet voor een baas hoeft te werken. Je bent eigen baas als een ondernemer, een internet ondernemer. Omdat personeel en huurpanden steeds duurder worden is dit een kans om voor de rest uit te lopen. Wil je meeliften op de trien die alsmaar door rijdt of blijf je op het station staan?

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 90.000

NR 1 Affliate Verdienmodel van Nederland - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl

Softwareprogrammeur: De digitalisering van de wereld om ons heen gaat in razend tempo door. Of het nu gaat om de nieuwste apps, programma’s of digitale werkomgevingen waarmee bedrijven efficiënter kunnen werken. De vraag naar getalenteerde softwareprogrammeurs om deze applicaties te ondersteunen blijft groeien. Omdat digitalisering in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen in ons dagelijks leven, zal ook de vraag naar programmeurs toenemen.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 50.000

Luchtverkeersleider: Als luchtverkeersleider ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande vluchten vanaf Nederlandse luchthavens. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is voor deze functie geen vooropleiding vereist. Je moet goed kunnen presteren onder druk en snel kunnen schakelen.

Als luchtverkeersleider ligt je startsalaris rond de 3000 euro per maand. De eerste drie jaar volg je een interne opleiding en wordt je direct uitbetaald. Na afronding van de opleiding zal het salaris drastisch stijgen.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 80.000

Hr-manager: Als het gaat om goedbetaalde banen, is Human Resources Manager misschien niet de meest voor de hand liggende functietitel die in je opkomt. Als Human Resources Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van beleid voor het werven en bewaken van de ontwikkelingstrajecten van medewerkers. Voor deze functie beschik je vooral over sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

Veel bedrijven zien het behouden en hebben van sterke medewerkers als een integraal onderdeel van een goede bedrijfsvoering. De vraag naar HR-managers blijft dan ook groot. Als je denkt over de juiste persoonlijke vaardigheden te beschikken, kun je zonder enige vooropleiding in de branche aan de slag.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 60.000

Elektricien: Om als elektricien aan de slag te gaan, heb je alleen een MBO-diploma Elektrotechniek nodig. Je kunt direct aan de slag en de nodige werkervaring opdoen in het veld. Ook kunt u zich direct laten certificeren als elektricien. Je kunt als elektricien aan de slag als zelfstandige of onder de paraplu van een bedrijf. In beide gevallen wordt u goed betaald voor het werk dat u doet.

Als elektricien hoef je nooit een tekort aan banen te hebben want er zijn altijd banen beschikbaar in deze branche. Omdat banen aan veiligheidseisen moeten voldoen en vaak op tijd moeten worden opgeleverd, heb je vaak te maken met preferente toeslagen bovenop het normale loon. Hierdoor kun je als elektricien een behoorlijk jaarsalaris verdienen.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 40.000

Liftmonteur: Door de opkomst van hoge gebouwen is er een enorme markt voor lifttechnici om te bedienen. Lifttechnici zullen primair verantwoordelijk zijn voor het repareren van liften die om technische redenen niet operationeel zijn.

Omdat de vraag om liftreparaties aan te vragen vaak hoog is, is de financiële vergoeding voor de uitgevoerde werkzaamheden hoog. De functie van liftmonteur vereist vooral technische kennis. Voor deze functie is dus geen leerplicht vereist.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 42.000

Financieel adviseur: Als financieel adviseur geef je klanten beleggingsadvies dat een positief rendement oplevert. In deze rol is het belangrijk dat je een goede algemene ontwikkeling hebt en gevoel hebt voor de financiële markten.

Voor de functie van financieel adviseur is geen specifieke vooropleiding vereist. Wanneer u als financieel adviseur klanten waardevol en gedegen financieel advies kunt geven, komt u nooit werk te kort. Klanten betalen vaak veel voor een gedegen financieel advies. Wanneer je slaagt in deze branche, verdien je een bovengemiddeld salaris.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 43.000

Glazenwasser: Voor velen is glazenwassen niet de carrière waar ze meteen aan denken als het gaat om goedbetaalde carrières. Toch worden glazenwassers rijkelijk betaald voor hun diensten. Met name glazenwassers die opdrachten maken voor grote zakelijke klanten hebben te maken met hoge salarissen.

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om als glazenwasser aan de slag te gaan. Wel moet je streep loos resultaat kunnen leveren en mag je geen hoogtevrees hebben. Glazenwassers hebben ook veel werkzekerheid, want ramen wassen voor klanten is een terugkerende uitbesteding.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 38.000

Offshorelasser: Als offshore lasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle benodigde laswerkzaamheden op een booreiland. Het werk vereist dus dat je tegen een stootje kunt en voor een langere periode op zee wilt zijn. Om als offshore lasser aan de slag te gaan, heb je alleen een lascertificaat nodig. In sommige gevallen bieden bedrijven een leertraject aan dat je kunt volgen om deze werkzaamheden uit te voeren.

Hierdoor kun je direct je lascertificaat behalen en aan de slag gaan als gecertificeerd lasser. Als offshore lasser moet je kunnen werken in fysiek zware omstandigheden. Aan de andere kant, als je goed bij de baan past, krijg je een goed salaris, dat in de loop van de tijd aanzienlijk kan stijgen.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 38.000

Cv-monteur: Terwijl veel mensen denken dat stadsverwarmingstechnici alleen bij mensen thuis werken, zijn er ook stadsverwarmingstechnici die in de industriële sector werken. Om als CV monteur aan de slag te gaan, hoeft u zich alleen maar te laten certificeren als gediplomeerd CV monteur. De gemiddelde verdiensten van stadsverwarmingsingenieurs zijn hoog. Dit komt vooral door de relatief grote vraag naar geschoold talent in de industrie.

Bedrijven die voor hun productie afhankelijk zijn van warmte, zijn in bijna alle gevallen bereid forse bedragen te betalen om hun productiecapaciteit te herstellen of te behouden. Als gevolg hiervan kunnen bekwame cv-technici vertrouwen op hun continue workflow voor een goed salaris. Als CV monteur moet je gewoon een hands-on mentaliteit hebben en bereid zijn om flexibel te werken.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 38.000

Portier: Het werk van een portier is niet voor iedereen weggelegd. In dit vak heb je immers te maken met gevaarlijke situaties en moet je het hoofd koel houden. Het waarborgen van veiligheid is de hoogste prioriteit van deze baan. Je hebt geen opleiding nodig om portier te zijn. Je moet wel een aantal persoonlijke kwaliteiten hebben om het werk te kunnen doen. Dit omvat een sterke fysieke conditie en het vermogen om de situatie goed in te schatten.

Omdat het werk van een portier gevaarlijk kan zijn, zijn de beloningen vaak groot. Werken als portier kan je een behoorlijk startsalaris geven en de mogelijkheid om meer te verdienen. Je salaris als portier gaat snel omhoog als je aantoont dat je goed bezig bent met je werk.

Gemiddeld basissalaris op jaarbasis: € 39.000

Affiliate Marketing voor beginners

Wordt affiliate ondernemer en Salaris bepaal jezelf. Kies voor deze baan zonder diploma en ervaring en je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast hoef je er hier geen studie voor te volgen en zijn de stappen eenvoudig voor iedereen van 12 tot 82 prima te volgen. In de onderstaande training neemt Jacko Meijaard (de affiliate marketeer van Nederland) je mee in z’n video’s en laat je stap voor stap zien hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Bekijk hieronder de gratis video en start vandaag nog!

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op
Laatste berichten van Super Salaris (alles zien)

Geef een reactie

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl