Albert Heijn salaris in 2024: overzicht en voordelen

Albert Heijn salaris in 2024 - Salarisschalen, functies, toeslagen en personeelskorting - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Als je nieuwsgierig bent naar het salaris bij Albert Heijn, ben je op de juiste plek. We duiken dieper in de details van het Albert Heijn salaris en ontrafelen alle essentiële informatie die je moet weten. Van instapniveaus tot leidinggevende posities, we zullen alles behandelen wat te maken heeft met hoeveel je kunt verdienen bij deze bekende supermarktketen. Blijf bij ons terwijl we een grondige analyse uitvoeren en duidelijkheid verschaffen over dit onderwerp.

Inhoud verberg

Overzicht van salarissen bij Albert Heijn

Salarisniveaus

Bij Albert Heijn variëren de salarissen op basis van de functie en ervaring. Dit betekent dat hoe hoger de positie of meer ervaring je hebt, des te hoger het salaris zal zijn. Een kassamedewerker verdient bijvoorbeeld anders dan een afdelingsmanager.

Albert Heijn hanteert een maandelijkse uitbetaling voor alle medewerkers. Of je nu in de winkel werkt als vakkenvuller of achter de schermen als logistiek medewerker, het salaris wordt elke maand gestort op je rekening. Deze regelmaat helpt werknemers om hun financiën te plannen en budgetteren.

Groei en ontwikkeling

De salarisschaal bij Albert Heijn biedt kansen voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Dit betekent dat wanneer medewerkers meer ervaring opdoen, extra verantwoordelijkheden krijgen of doorgroeien naar leidinggevende posities, hun salaris ook kan toenemen. Het bedrijf moedigt interne promoties aan door middel van trainingen en begeleiding.

Een voordeel is dat dit systeem zowel Albert Heijn als haar werknemers ten goede komt. Werknemers worden gestimuleerd om zichzelf te verbeteren en carrièrekansen na te streven terwijl ze beloond worden met een hoger loon indien succesvol.

Uurloon bij Albert Heijn in 2024

Variatie in Uurloon

Bij Albert Heijn kan het uurloon verschillen op basis van de functie en locatie van een medewerker. Zo zal het salaris voor een kassamedewerker anders zijn dan dat van iemand die werkt in de logistiek.

Albert Heijn houdt jaarlijks rekening met de marktomstandigheden en past daarom regelmatig het uurloon aan om concurrerend te blijven. Dit betekent dat wat je verdient als medewerker, afhankelijk is van zowel interne factoren (zoals je functie) als externe factoren zoals de economische situatie.

Competitief Uurloon in 2024

In het jaar 2024 kunnen medewerkers bij Albert Heijn rekenen op een competitief uurloon, wat betekent dat ze betaald worden volgens marktconforme tarieven. Dit geeft werknemers niet alleen financiële stabiliteit, maar ook motivatie om hun werk goed uit te voeren.

Voordelen:

 • Medewerkers worden eerlijk beloond voor hun werk.
 • Het competitieve uurloon stimuleert prestaties en loyaliteit onder werknemers.

Nadelen:

 • Het exacte bedrag kan variëren per functie en locatie.
 • Veranderingen in economische omstandigheden kunnen invloed hebben op toekomstige loonaanpassingen.

Door deze aanpak zorgt Albert Heijn ervoor dat haar medewerkers gemotiveerd blijven door hen een passend en aantrekkelijk uurloon te bieden.

Hoeveel verdien je bij Albert Heijn?

Bij Albert Heijn ontvangen medewerkers een uitstekend salaris. Werknemers met een contract van 12 uur of minder krijgen een all-in loon, wat betekent dat ADV-uren, vakantiegeld en winstuitkering direct met het salaris worden uitbetaald. Hoe werkt dit all-in salaris precies? Simpel gezegd ontvang je 32,97% extra per uur boven op je loon. Bij een contract van 13 uur of meer kun je ADV-uren opnemen, genieten van vakantie-uren en vakantietoeslag (vakantiegeld), en wordt de winstuitkering jaarlijks op je rekening gestort. Voor een contract van 12 uur of minder worden alle vergoedingen in één keer uitbetaald. Bovenaan deze website kun je vinden op welke dag je jou AH salaris wordt uitbetaald.

Salaris AH (contract van <12 uur per week)

Laatste update: 19 januari 2024

Lees ook: Hoe werkt het all in loon?

Salaris AH (contract van >13 uur per week)

Bij een contract van 13 uur of meer ontvang je twee keer per jaar extra vergoedingen: de vakantietoeslag en de winstuitkering. De winstuitkering wordt in het voorjaar uitbetaald en is gebaseerd op zowel de winst die AH behaalt als de uren die jij hebt gewerkt.

Salaris als kassamedewerker bij Albert Heijn

Marktconform salaris

Als kassamedewerker bij Albert Heijn ontvang je een marktconform salaris. Dit betekent dat het loon in lijn ligt met wat gangbaar is in de branche. Het exacte bedrag kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder ervaring en het aantal dienstjaren.

Bij Albert Heijn wordt veel waarde gehecht aan eerlijke beloning, dus als kassamedewerker kun je rekenen op een passend loon voor jouw functie. Naast het vaste salaris zijn er ook extra’s die kunnen worden toegevoegd, zoals toeslagen en bonussen.

Toeslagen en extra voordelen

Kassamedewerkers bij Albert Heijn hebben recht op verschillende toeslagen die hun inkomen kunnen verhogen. Een van deze toeslagen is de zondagstoeslag, wat betekent dat medewerkers die op zondagen werken extra betaald krijgen bovenop hun normale uurloon.

Naast financiële voordelen biedt werken bij Albert Heijn ook andere extra’s, zoals flexibele werktijden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Deze voordelen dragen niet alleen bij aan een aantrekkelijke werkplek maar zorgen er ook voor dat medewerkers gemotiveerd blijven.

Voordelen van werken bij Albert Heijn

Flexibele Werktijden

Als je bij Albert Heijn werkt, profiteer je van flexibele werktijden die aansluiten bij jouw beschikbaarheid. Dit betekent dat je kunt werken op momenten die voor jou het beste uitkomen. Of je nu een student bent met wisselende lesroosters of een ouder die de zorg voor kinderen combineert met werk, flexibele uren kunnen helpen om werk en privéleven in balans te houden.

Personeelskorting op Boodschappen

Een ander voordeel van het werken bij Albert Heijn is de mogelijkheid om personeelskorting te krijgen op boodschappen. Stel je eens voor dat je na een lange werkdag nog snel wat verse producten kunt inslaan met korting. Dit kan niet alleen handig zijn, maar ook helpen om wat geld te besparen op dagelijkse boodschappen.

Doorgroeimogelijkheden en Persoonlijke Ontwikkeling

Bij Albert Heijn zijn er talrijke doorgroeimogelijkheden en kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Als medewerker heb je vaak de kans om door te groeien naar andere functies binnen het bedrijf of extra verantwoordelijkheden op te nemen. Dit kan niet alleen goed zijn voor jouw carrière, maar ook stimulerend omdat het nieuwe leer- en groeikansen biedt.

Verschil tussen Cassiere A en B

Verantwoordelijkheden

Cassière A handelt transacties af, terwijl Cassière B niet alleen kassa-activiteiten uitvoert maar ook andere kassamedewerkers aanstuurt. Dit betekent dat Cassière B meer leidinggevende verantwoordelijkheden heeft dan Cassière A.

Cassière A scant producten, int geld en biedt klantenservice. In tegenstelling hiermee is het de taak van Cassière B om toezicht te houden op de algehele kassa-operatie, problemen op te lossen en teamleden te begeleiden.

Salarisverschillen

Bij Albert Heijn kunnen salarisniveaus variëren tussen Cassiere A en B vanwege hun verschillende takenpakketten. Over het algemeen verdient een ervaren medewerker zoals Cassiere B een hoger salaris dan iemand in de functie van Cassiere A.

Het verschil in salaris weerspiegelt vaak de extra verantwoordelijkheid die bij de rol komt kijken. Een cassiere met meer ervaring kan dus een hoger loon verwachten dan iemand die net begint als kassamedewerker.

Personeelskorting bij Albert Heijn

Hoogte van de korting

Als medewerker van Albert Heijn profiteer je van personeelskorting op je boodschappen. De hoogte van deze korting kan verschillen, afhankelijk van het aantal uren dat je per week werkt. Hoe meer uren je werkt, hoe hoger de korting die je ontvangt.

De personeelskorting is een geweldige manier om geld te besparen op je dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn. Stel dat je als student parttime werkt en slechts een paar uur per week in de supermarkt doorbrengt, dan kun je nog steeds profiteren van een bepaald percentage korting op jouw aankopen.

Besparen met personeelskorting

Met de personeelskorting kun jij als medewerker echt besparen op alledaagse producten zoals verse groenten en fruit, zuivelproducten of zelfs huishoudelijke artikelen. Dit betekent dat elke keer dat jij winkelt bij Albert Heijn, jouw portemonnee wat meer ontzien wordt dankzij deze extraatjes.

 • Voordelen:
  • Besparingen op dagelijkse boodschappen
  • Extra voordeel voor hardwerkende medewerkers
 • Nadelen:
  • Kortingspercentage varieert afhankelijk van gewerkte uren

Door gebruik te maken van de personeelskorting, kunnen medewerkers genieten van hun favoriete producten tegen gereduceerde prijzen. Zo wordt niet alleen het harde werk beloond, maar ook het budgettaire aspect in evenwicht gehouden.

Zondagstoeslag bij Albert Heijn

Berekening van de toeslag

Bij Albert Heijn ontvangen medewerkers een extra toeslag wanneer ze op zondagen werken. Deze zondagstoeslag wordt berekend als een bepaald percentage van het normale uurloon. Stel dat een medewerker normaal gesproken €10 per uur verdient, en de zondagstoeslag is 50%, dan zou die persoon op zondag €15 per uur verdienen.

Deze toeslag is bedoeld als een beloning voor het werken op ongebruikelijke dagen zoals zondagen, waarop veel mensen vrij zijn. Het kan dus aantrekkelijk zijn om juist op deze dagen te werken, omdat het financiële voordelen met zich meebrengt. Voor veel medewerkers vormt deze toeslag een welkome aanvulling op hun reguliere salaris.

Financiële voordelen

Het feit dat er extra geld verdiend kan worden door op zondagen te werken, maakt het interessanter voor medewerkers om beschikbaar te zijn tijdens dit minder populaire tijdstip. Dit systeem stimuleert ook flexibiliteit onder de medewerkers en helpt bij het garanderen van voldoende personeel tijdens drukke periodes zoals weekenddagen.

Voordelen:

 • Extra inkomen bovenop regulier loon
 • Stimulans voor beschikbaarheid in drukke periodes

Nadelen:

 • Kan leiden tot onregelmatige werkuren
 • Niet alle functies binnen Albert Heijn komen in aanmerking voor deze toeslagen

Salaris van een assistent-manager bij Albert Heijn

Hoger salaris voor assistent-managers

Assistent-managers bij Albert Heijn verdienen over het algemeen een hoger salaris dan reguliere medewerkers. Dit komt doordat ze extra verantwoordelijkheden hebben en leidinggevende taken uitvoeren. Het hogere loon weerspiegelt hun grotere betrokkenheid en inzet binnen de supermarkt.

Als assistent-manager draag je meer verantwoordelijkheid dan andere werknemers. Je moet ervoor zorgen dat alles soepel verloopt, collega’s aansturen en klanten tevreden houden. Deze extra taken rechtvaardigen het hogere salaris dat assistent-managers ontvangen in vergelijking met andere teamleden.

Factoren die het salaris beïnvloeden

Het exacte salaris van een assistent-manager bij Albert Heijn kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals ervaring, specifieke vaardigheden en de mate van verantwoordelijkheid binnen de functie. Over het algemeen geldt: hoe meer ervaring je hebt als assistent-manager, hoe hoger je loon zal zijn.

Naast ervaring spelen ook prestaties een rol bij het bepalen van het salaris. Assistent-managers die consistent goede resultaten behalen en effectief leiding geven aan hun team kunnen mogelijk in aanmerking komen voor bonussen of loonsverhogingen bovenop hun basissalaris.

Wat verdient een manager bij Albert Heijn

Variatie in salaris

Een manager bij Albert Heijn verdient een salaris dat afhangt van de locatie en het functieniveau. Dit betekent dat het inkomen kan verschillen per regio en verantwoordelijkheidsniveau binnen de winkel. Zo zal een manager in Amsterdam mogelijk meer verdienen dan een collega in een kleinere stad.

Bijvoorbeeld, managers op hogere managementposities kunnen doorgaans rekenen op aanzienlijk hogere lonen dan diegenen die net beginnen als teamleiders of assistent-managers. Deze variatie reflecteert de diverse taken en besluitvormingsverantwoordelijkheden die gepaard gaan met verschillende managementfuncties.

Competitief salaris

Over het algemeen biedt Albert Heijn zijn managers een competitief loon aan. Dit houdt in dat het salaris marktconform is en overeenkomt met wat andere supermarktketens of retailbedrijven zouden betalen voor vergelijkbare posities. Het bedrijf streeft ernaar om aantrekkelijke beloningen te bieden om gekwalificeerde professionals aan te trekken en te behouden.

 • Voordelen zoals bonussen, extraatjes, ziektekostenverzekering, pensioenvoorzieningen en personeelskortingen dragen bij tot de algehele compensatiepakketten voor managers.
 • Een competitief loon helpt ook om werknemers gemotiveerd te houden en hun prestaties te belonen, waardoor ze zich gewaardeerd voelen binnen de organisatie.

Conclusie

De verschillende aspecten van het salaris bij Albert Heijn zijn nu belicht, waaronder de salarissen van kassamedewerkers, assistent-managers en managers, evenals extra voordelen zoals personeelskortingen en zondagstoeslagen. Het uurloon en de groeimogelijkheden binnen het bedrijf bieden inzicht in wat werknemers kunnen verwachten. Het is essentieel voor geïnteresseerden om deze informatie te begrijpen om weloverwogen beslissingen te nemen over hun carrière bij Albert Heijn.

Voor degenen die overwegen om bij Albert Heijn te gaan werken of hun huidige positie binnen het bedrijf te evalueren, is het raadzaam om de beschikbare gegevens grondig te bestuderen en te overwegen. Door een goed begrip van de salarisstructuur en voordelen kunnen werknemers hun loopbaanplanning effectief vormgeven en streven naar persoonlijke en professionele groei binnen de organisatie.

Veelgestelde vragen

Wat is het uurloon bij Albert Heijn in 2024?

Het uurloon bij Albert Heijn varieert afhankelijk van de functie en ervaring, maar gemiddeld ligt het tussen €10 en €13 per uur.

Biedt Albert Heijn zondagstoeslag aan?

Ja, Albert Heijn biedt zondagstoeslag voor medewerkers die op zondagen werken. De hoogte van de toeslag kan variëren, maar dit is een extra financiële compensatie bovenop het reguliere salaris.

Welke voordelen zijn er verbonden aan werken bij Albert Heijn?

Werken bij Albert Heijn brengt diverse voordelen met zich mee, zoals flexibele werktijden, personeelskorting op producten in de winkel en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat is het verschil tussen Cassiere A en B bij Albert Heijn?

Cassiere A en B zijn verschillende functieniveaus binnen de kassa-afdeling van Albert Heijn. Het verschil ligt vaak in verantwoordelijkheden, ervaringsniveau en mogelijk ook salaris.

Hoeveel verdient een assistent-manager bij Albert Heijn gemiddeld?

Een assistent-manager bij Albert Heijn verdient doorgaans tussen de €2.000 en €2.500 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en locatie van de winkel. Dit salaris kan variëren.

Hoeveel verdien je met een Albert Heijn Salaris?

Gefeliciteerd als het gelukt is om een leuke baan te vinden. Maar misschien ben je er nog niet uit wat het beste bij je past of is er op dit moment niets.
Je bent op deze website gekomen omdat we wel een heel goed alternatief hebben voor je.

Graag leg ik je verder uit hoe je dat het beste kunt toepassen om ook een supersalaris te verdienen.

Lees het verhaal van Jacko die helpt je graag verder…

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op