Affiliate marketing beginnen zonder website?

Hoe kun je met Affiliate marketing beginnen zonder website - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Zonder website met Affiliate Marketing beginnen?

Affiliate marketing beginnen zonder website, kan dat? Het klinkt onmogelijk, maar toch is het echt mogelijk. Je hoeft geen website te hebben om succesvol te zijn in affiliate marketing. In dit artikel leer je hoe je dat doet.

Affiliate marketing voordelen

Het internet biedt ons oneindig veel mogelijkheden en daarvan is affiliate marketing één van de meest lucratieve manieren om online geld te verdienen zonder te investeren. Er zijn vele voordelen aan het beginnen met affiliate marketing: je hoeft geen product of dienst te bedenken, je bent niet vastgebonden aan een locatie en je hebt geen (zware) investeringen nodig.

Affiliate marketing producten of diensten

Toch is het niet altijd even makkelijk om succesvol te zijn in affiliate marketing. Er komt veel bij kijken als affiliate marketeer, zoals het uitzoeken van de juiste producten of diensten om te promoten, het opzetten van een campagne en het genereren van verkeer naar je aangebodene product of dienst. Gelukkig leer je in dit artikel hoe je dat doet, zonder dat je een website hoeft te hebben.

Affiliate marketing traffic

Als je geen website hebt, is het belangrijk dat je een aantal andere manieren vindt om traffic naar je affiliate link te leiden. Een van de beste manieren hiervoor is door gebruik te maken van social media. Facebook, Instagram en Twitter zijn geweldige platformen om jouw doelgroep te bereiken en ze naar je affiliate link te leiden.

Social media affiliate link

Het is belangrijk dat je weet welke producten of diensten je gaat promoten voordat je begint met je campagne. Als je eenmaal weet wat je gaat promoten, kun je gaan uitzoeken welke social media platformen het beste bij jouw doelgroep passen. Vervolgens is het tijd om een aantrekkelijke post te maken die interesse wekt en die naar je affiliate link leidt.

Facebook of Google ads

Je kunt ook andere manieren gebruiken om traffic naar je affiliate link te leiden, zoals door e-mailmarketing of door advertenties op Google of Facebook te plaatsen. Het is belangrijk dat je test welke manier van verkeer genereren het beste werkt voor jou en je doelgroep.

Start een Youtube kanaal

Een andere geweldige manier om verkeer naar je affiliate link te leiden, is door een Youtube-kanaal op te zetten. Dit kan een kanaal zijn waarin je video’s maakt over het product of de dienst die je aanbiedt, of een algemeen kanaal waarin je interessante en informatieve video’s plaatst die relevant zijn voor jouw doelgroep.

Youtube SEO

Zoals bij alles in affiliate marketing, is het belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent. Als je een Youtube-kanaal wilt opzetten, is het belangrijk dat je weet hoe je jouw video’s kunt optimaliseren voor de zoekmachines, zodat ze makkelijker te vinden zijn door jouw doelgroep.

Email campagne met affiliate links maken

Een emailcampagne met affiliate links is een geweldige manier om verkeer naar je affiliate link te leiden. Leer hoe je een emailcampagne opzet en welke tips je kunt toepassen om ervoor te zorgen dat jouw campagne succesvol is.

Emailcampagne maken

  • De eerste stap in het opzetten van jouw emailcampagne, is het aanmaken van een lijst met contactpersonen. Dit kan een lijst zijn die je al hebt, of je kunt nieuwe contacten toevoegen door bijvoorbeeld een iets gratis aanbieden zoals een PDF met bijvoorbeeld “de geheime achter Affiliate links” Daarin beschrijf wat jou tocht is geweest om deze strategie te ontdekken. Bezoekers moeten dan hun email achter laten om de pdf te ontvangen.
  • Vervolgens is het tijd om een email te maken die interesse wekt en naar je affiliate link leidt. In de email kun je meer vertellen over het product of de dienst waarmee je wilt gaan werken, en waarom jouw doelgroep er baat bij zal hebben. Vergeet niet om een aantrekkelijke header en call-to-action toe te voegen aan je email, zodat je lezers weten wat ze moeten doen als ze geïnteresseerd zijn.
  • Nu is het tijd om jouw emailcampagne te versturen en te testen welke manier van verkeer genereren het beste werkt voor jou en je doelgroep. Dit kan een tijdje duren, dus wees geduldig en blijf testen totdat je de juiste combinatie hebt gevonden.

Als je denkt dat je klaar bent om te beginnen met affiliate marketing, maar je toch aan de slag met het maken van een website, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn tal van manieren waarop je een affiliate marketing website kunt beginnen. Door gebruik te maken van de bovenstaande tips, kun je snel en eenvoudig traffic naar je affiliate link genereren en beginnen met het verdienen van commissie. De combinatie van een website in combinatie met Social media is heel erg sterk.

Deel je berichten en affiliate links op je socials en je creëert een extra traffic generator.

Affiliate marketing begint bij jou

Als je denkt dat affiliate marketing iets is wat voor jou is, dan is het tijd om aan de slag te gaan! Er zijn vele manieren waarop je succesvol kunt zijn in affiliate marketing, dus er is vast wel een manier die bij jou past. Begin vandaag nog met het uitzoeken van de beste manier om succesvol te zijn in affiliate marketing, zonder dat je een website nodig hebt. Wil je met of zonder website starten bekijk dan eerst onderstaande video van Jacko Meijaard die je vertelt hoe hij zijn Geld verdient met affiliate marketing. Hij is de Nederlandse affiliate held die je stap voor stap uitlegt aan de hand van z’n eigen video’s hoe jij snel geld kunt verdienen online.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op

Geef een antwoord

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl