Affiliate Widget WordPress

Hoe kun je Geld Verdienen met een Affiliate Widget - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Inhoud verberg

Wat is de betekenis van een affiliate widget?

Een affiliate widget is een code die je kan toevoegen aan je website om affiliate links of recht te tonen in een balk naast je blog post. Deze affiliate links leiden naar producten of diensten van derden, en als bezoeker klik je erop om naar de desbetreffende website te gaan. Affiliate widgets zijn erg populair onder affiliate marketeers, omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn en veel verkeer kunnen genereren. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig een affiliate widget toevoegt aan je website!

Hoe werkt een affiliate widget?

Het is een online hulpmiddel dat webmasters kunnen gebruiken om hun affiliate link te delen met bezoekers van hun website. Dit kan in de vorm van een banner, button of link. Het voordeel van het gebruik van een affiliate widget is dat het makkelijker maakt voor bezoekers om uw affiliate link te vinden en door te klikken. Dit kan leiden tot meer verkopen voor u en uw bedrijf. Bovendien kunt je de affiliate widget personaliseren met jou bedrijfslogo of een andere afbeelding, zodat het nog duidelijker is voor bezoekers waar ze naartoe moeten gaan.

Hoe voeg ik een affiliate widget toe aan mijn website?

Er zijn twee manieren waarop je een affiliate widget kunt toevoegen aan je website.

 • Ten eerste kun je de code die je van de affiliate site ontvangt, knippen en plakken in de HTML-code van je website. Dit is meestal de makkelijkste manier, maar het kan soms lastig zijn om de code te vinden. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met de affiliate programma manager als je problemen ondervindt bij het zoeken naar de juiste code.
 • De tweede manier waarop je een affiliate widget kunt toevoegen aan je website, is door gebruik te maken van een plugin of een ander soort hulpmiddel. Dit kan handig zijn als je geen ervaring hebt met HTML-code of als je gewoon liever iets makkelijks wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende plugins en hulpmiddelen beschikbaar, dus er is vast wel iets dat bij jouw wensen aansluit.

Naast het toevoegen van een affiliate widget aan je website, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je affiliate link op de juiste manier wordt weergegeven. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de affiliate link duidelijk zichtbaar is voor bezoekers en makkelijk te vinden is. Daarnaast moet de affiliate link ook naar een relevante pagina leiden, zodat bezoekers niet teleurgesteld worden als ze erop klikken.

Wat is de betekenis van een affiliate code?

De affiliate code is een unieke code die je ontvangt van het affiliate programma waar je aan bent toegevoegd. Deze code moet je invoeren wanneer je een aankoop doet via een affiliate link, zodat de verkoper weet dat jij de aankoop hebt gedaan. De affiliate code is dus een soort identificatiecode, en sommige mensen noemen het ook wel een tracking-code. Als je de affiliate code niet invoert, kan de verkoper jouw aankoop niet toewijzen aan het affiliate programma en krijg je dus geen commissie.

Hoe kan ik een affiliate code gebruiken?

Om een affiliate code te gebruiken, moet je de code invoeren wanneer je een aankoop doet via een affiliate link. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type affiliate programma waar je aan toegevoegd bent. Sommige programma’s vragen om de code in te voeren tijdens het afrekenproces, terwijl andere programma’s de code automatisch toevoegen wanneer je op de affiliate link klikt. Als je niet zeker weet hoe het affiliate programma waar je aan toegevoegd bent werkt, kun je altijd contact opnemen met de affiliate programma manager voor meer informatie.

Welke affiliate widgets kun je gebruiken?

Er zijn veel verschillende affiliate widgets voor WordPress beschikbaar, dus er is vast wel een widget die bij jouw wensen aansluit. Sommige van de meest populaire affiliate widgets zijn:

 • Banner widgets
 • Button widgets
 • Link widgets
 • RSS feed widgets
 • Externe widgets

Wat zijn externe widgets affiliate programma?

Externe widgets affiliate programma zijn affiliate programma’s waar je aan toegevoegd kunt worden via een externe website of toepassing. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten totdat je uitgenodigd wordt door het affiliate programma, maar dat je direct aanmelden kunt. Externe widgets affiliate programma’s zijn meestal makkelijker toegankelijk en kunnen daardoor een goede optie zijn als je net begint met affiliate marketing. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je de affiliate programma voorwaarden goed doorleest voordat je aanmeldt, zodat je weet waar je aan toegevoegd bent.

Affiliate programma’s maken gebruik van een affiliate link generator!

Maak online je eigen tekst links (doorverwijslinks) naar de startpagina van de product pagina. Hoe werkt dat? Je zoekt het product op op de website, selecteert de url in de webbrowser en plak die in de affiliate linkgenerator van het affiliate programma. Na het invullen van de gegevens wordt er automatisch een tekst link voor je gegenereerd. Er is nu een speciale link gemaakt. Deze urllink bevat vaak cijfers waaronder je affiliate ID. Zo herkent het programma jou sale als je wat hebt verkocht en ontvang je een commissie. Simpel toch?

Voorbeelden van goede externe widgets met een affiliate link generator?

Bol.com affiliate widget: deze widget toont een icoontje aan de rechterzijde van de product pagina banner. Klik op met verschillende producten van Bol.com, waaronder boeken, kleding en speelgoed en nog veel meer. Je kunt echt alles promoten van bol.com als affiliate. Als bezoekers op een van de producten klikken, worden ze doorgestuurd naar de Bol.com website en ontvang je affiliate commissie als ze iets kopen. Wil je weten hoe affiliate partner wordt van Bol.com klik dan hier?

Stap1 kies je promotiemateriaal  bij bol.com

Maak je keuze voor een product link of een banner met link?

Affiliate Widget WordPress - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nl

Stap 2 Maak een product of testlink aan bij bol.com

Aan de rechterzijde staat een icoontje welke je aanklik om een product affiliate link aan te maken.

Affiliate Widget Bol.com - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nl

Stap 3 Kies een geschikte link om te genereren

 • Alleen een affiliate link
 • Kies een link + tekst
 • Uitgebreid is een link met product titel en plaatje (2e plaatje)

Affiliate Widget link generator Bol.com - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nl

Affiliate Widget link generator Bol.com - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nlAffiliate Widget link generator Bol.com - Link + producttitel + plaatje - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In onderstaande video zie live hoe je een Affiliate link kan aanmaken bij Bol.com

Stap 4 Maak een banner aan bij bol.com

Klik een banner aan door op selecteren te drukken.
Dan kies je de gewenste banner.
Vervolgens genereer je met de affiliate widget een affiliate link en plak je die in je website.

 

Affiliate Widget Banner Bol.com - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nlAffiliate Widget Banner Bol.com - maak makkelijk een snel een affiliate link aan met de affiliate link generator - www.SuperSalaris.nl

 

 

 

 

 

 

 

Link generator widgets: deze widget toont een banner met verschillende producten. Je kiest je product en druk vervolgens op link genereren en je ziet een html code staan die je kunt kopiëren en plakken in je website. Het werkt eigenlijk super simpel zonder te programmeren kan iedereen dit doen.

Welke affiliate platvormen werken o.a. met deze methode:

 • Amazon affiliate widget
 • Ebay affiliate widget
 • Alibaba affiliate widget
 • Daisycon affiliate widget

Wat is amazon.nl?

Amazon.nl is een online winkel die producten verkoopt vanuit Nederland. Het is een onderdeel van Amazon, een Amerikaanse multinationale technologiebedrijf dat zich concentreert op e-commerce, cloud computing en kunstmatige intelligentie. Het bedrijf heeft ook andere websites in verschillende landen, waaronder Amazon.com in de Verenigde Staten.

Hoe werkt Amazon affiliate?

Als je aan Amazon affiliate doet, betekent dit dat je hun producten gaat promoten op jouw website of blog. Als bezoekers van jouw website of blog op een van de producten klikken die je hebt gepromoot, worden ze doorgestuurd naar de Amazon-website. Als ze dan iets kopen bij Amazon, ontvang je affiliate commissie.

Zie in deze video hoe je een Amazon affiliate link aanmaak

Wat is Ebay?

Ebay.nl is een online veiling- en handelsplatform. Op Ebay kunnen gebruikers producten aanbieden, kopen of ruilen. Het platform is internationaal georiënteerd en biedt daardoor een groot aanbod van verschillende producten. Ebay maakt gebruik van affiliate marketing, waardoor het mogelijk is om met Ebay te verdienen door affiliate links op je website of blog te plaatsen. Als bezoekers op deze links klikken en iets kopen, ontvang je affiliate commissie. Het is dus belangrijk om affiliate links naar Ebay-producten op je website of blog te plaatsen.

Wat is Alibaba?

Alibaba.com is een Chinese online handelsplatform dat producten en diensten aanbiedt. Het platform richt zich vooral op kleine bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar groothandelsprijzen. Alibaba maakt gebruik van affiliate marketing, waardoor het mogelijk is om met Alibaba te verdienen door affiliate links op je website of blog te plaatsen. Als bezoekers op deze links klikken en iets kopen, ontvang je affiliate commissie. Het is dus belangrijk om affiliate links naar Alibaba-producten op je website of blog te plaatsen.

Hoe maak je een affiliate link aan met een account bij Daisycon?

Wat is Daisycon?

Daisycon.com is een affiliate netwerk waar verschillende adverteerders hun bedrijf aanbieden om te promoten. Daisycon affiliate programma’s zijn meestal makkelijker toegankelijk en kunnen daardoor een goede optie zijn als je net begint met affiliate marketing. Aanmelden is bij Daisycon is ook gratis lees hier wat je kunt leren over het Daisycon affiliate programma.

In deze video laat Jacko Meijaard je zien hoeveel aanbod er is bij het affiliate netwerk van Daisycon en hoe je simpel een affiliate link aanmaakt

Affiliate link widget voor WordPress

Als je een enkele affiliate link wilt toevoegen aan je WordPress-website, maak je die online zoals je in de video kunt zien. Deze plugin maakt het mogelijk om affiliate links op je website of blog te plaatsen, waardoor bezoekers doorgestuurd worden naar de affiliate website en jij een commissie ontvangt als ze iets kopen. Daarnaast heeft Daisycon nog een andere gave plugin en dat is de affiliate widget Daisycon prijsvergelijkers, bekijk hem hier. Met een paar klikken maar je snel en makkelijk een vergelijkingssite voor verschillende onderwerpen zie hier. Dat maakt het wel heel makkelijk.

Affiliate programma’s

Er zijn veel verschillende affiliate programma’s beschikbaar, waardoor je affiliate link kan toevoegen aan verschillende websites of blogs. Het is belangrijk om een affiliate programma te kiezen dat bij jouw website of blog past. Als je bijvoorbeeld een website hebt over reizen, kun je ervoor kiezen om affiliate links naar boekingswebsites toe te voegen, zodat bezoekers direct doorgestuurd worden naar de pagina waar ze het product of de dienst kunnen boeken. Dit is een manier om makkelijk affiliate commissie te verdienen.

Hoe kan ik affiliate links toevoegen aan mijn website of blog?

Er zijn verschillende manieren om affiliate links toe te voegen aan je website of blog. Het is belangrijk om de affiliate link op een plek te plaatsen waar bezoekers het gemakkelijk kunnen vinden. Als je bijvoorbeeld een blog hebt, kun je ervoor kiezen om de affiliate link in de sidebar of in de footer van je blog te plaatsen. Dit maakt het voor bezoekers gemakkelijk om de link te vinden en door te klikken.

Affiliate Marketing Revolutie voor starters

Ik kan mij voorstellen dat het nogal overweldigend is en veel. Zeker voor een startende affiliate marketeer zowel met als zonder ervaring. Allemaal nieuwe dingen die je moet leren voordat je een keer geld gaat verdienen. kan het niet makkelijker? Ja, dat kan zeker. Met onderstaande Affiliate verdienmodel neemt marketing goeroe Jacko Meijaard je aan de hand mee in z’n video’s en legt je stap voor stap uit hoe je het beste kunt starten om een online passief inkomen te verdienen. Hij heeft al heel veel mensen les gegeven met z’n programma, dus ook jij kan dat. Bekijk als eerste zijn gratis video hieronder.

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

Super Salaris
Volg mij op

Geef een antwoord

Wat is jouw ervaring? Vertel jouw verhaal hoe jij je geld verdiend?

Ontdek het Nr1 Verdienmodel voor het opbouwen
van een passief inkomen dankzij het internet!Affiliate Marketing Revolutie Cursus - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kan Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl