Wat is affiliate marketing? De volledige gids!

Wat is affiliate marketing - De volledige gids - Stap voor Stap leer jij hoe je Geld kunt Verdienen met Affiliate Marketing - www.SuperSalaris.nl
Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Affiliate marketing wat is dat?

Wat is affiliate marketing? Affiliate marketing is een proces waarbij je het product of de dienst van iemand anders promoot in ruil voor een commissie op de verkopen die je genereert. Het is een geweldige manier om online geld te verdienen, en er zijn veel verschillende affiliate programma’s waaruit je kunt kiezen. In deze gids leren we je alles wat je moet weten over affiliate marketing, van het vinden van het juiste affiliate programma tot het verkrijgen van verkeer en het maken van verkopen. Laten we beginnen!

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een prestatiegericht marketingmodel, wat betekent dat affiliates alleen worden betaald wanneer zij verkoop genereren. Dit kan in de vorm van een directe verkoop zijn, of een lead (waarbij de klant een gewenste actie voltooit, zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief). Affiliates krijgen doorgaans een commissie op deze verkopen, die meestal een percentage van het totale verkoopbedrag.

Stel bijvoorbeeld dat je een product promoot dat €100 kost. Als je een verkoop genereert, ontvangt je een commissie van €20 (of 20%). Als de klant zich echter alleen inschrijft voor een nieuwsbrief, ontvangt je misschien slechts een commissie van €0,50 (of 0,50%).

Zoals je ziet gaat het bij affiliate marketing om het genereren van verkoop (of leads), en de hoeveelheid geld die u verdient hangt af van hoe goed je het product of de dienst promoot.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing?

Er zijn veel voordelen aan affiliate marketing, waaronder:

 • Je kunt online geld verdienen zonder een eigen product of dienst te hebben.
 • Met affiliate marketing beginnen is gratis.
 • De enigste kosten zijn een website en domeinnaam
 • Werken vanuit huis met je pc

Hoe kan je beginnen met affiliate marketing?

De eerste stap is het vinden van een affiliate programma waarin je geïnteresseerd bent. Er zijn veel verschillende programma’s die er zijn, dus het is belangrijk om onderzoek te doen en een die past bij jouw behoeften te vinden. Zodra je een programma hebt gevonden, meld je je aan voor een account en krijg je affiliate links. Dit zijn de speciale links die je gebruikt om de commissie op de verkoop.

Wat is affiliate marketing voorbeeld?

Een voorbeeld van affiliate marketing zou zijn dat je een product promoot op jouw blog zoals een digitale cursus over crypto of een product van bol.com. Als iemand op jouw affiliate link klikt en het product koopt, verdient je een commissie.

Hoeveel geld kunt je verdienen met affiliate marketing?

Affiliate marketing kan zeer winstgevend zijn, en hoeveel geld je verdient hangt af van vele factoren zoals de producten die je promoot, het verkeer dat je naar jouw website krijgt, en hoe goed je bezoekers omzet in verkopen. Er zijn echter heel veel mogelijkheden om veel online geld te verdienen met affiliate marketing.

Wat zijn de beste affiliate marketing programma’s?

Als je affiliate marketing wilt gaan doen, is het belangrijk om te weten welke affiliate marketing netwerken er zijn. Er zijn veel verschillende affiliate marketing netwerken beschikbaar, dus er is voor iedereen wel een geschikt programma te vinden. Enkele van de meest populaire programma’s vindt je hieronder, lees verder…

Hoe word je een affiliate marketeer?

Om een affiliate marketeer te worden, moet je een product of dienst vinden die je wilt promoten. Zodra je een programma hebt gevonden, meld je je aan voor een account en krijg je affiliate links. Dit zijn de speciale links die je gebruikt om de commissie op de verkoop te krijgen. Je promoot dan het product of de dienst op jouw website of blog om verkopen te genereren.

Affiliate marketing Nederland

Affiliate marketing kan zeer winstgevend zijn, en hoeveel geld je verdient hangt af van vele factoren zoals de producten die je promoot. Het verkeer dat je naar jouw website krijgt, en hoe goed je bezoekers producten tot aankoop over gaan. Er zijn echter manieren om veel geld te verdienen met affiliate marketing. Als je het goed doet, kan het een geweldige manier zijn om online een passief inkomen te verdienen!

Kies uit een van de vele Nederlandse affiliate marketing netwerken:

 • Paypro.nl affiliate, digitale high ticket producten (hoge opbrengst per sale)
 • Daisycon.nl affiliate producten of diensten (variabele opbrengst per sale afhankelijk van het product)
 • Plug en Play digitale high ticket producten (hoge opbrengst per sale)
 • Tradetracker.com affiliate producten of diensten (variabele opbrengst per sale afhankelijk van het product)
 • Adtraction.nl affiliate producten of diensten (variabele opbrengst per sale afhankelijk van het product)
 • Bol.com affiliate producten (variabele opbrengst per sale afhankelijk van het product)
 • Amazon affiliate producten ((variabele opbrengst per sale afhankelijk van het product)

Affiliate marketing platform

Dit is slechts een kleine greep uit de vele affiliate marketing netwerken die er zijn. Kies het affiliate marketing netwerk dat bij jou en je website past.

Mijn advies: start als Paypro affiliate

Bij Paypro hebben ze high-ticket producten met veel inkomsten per verkoop. Het zijn digitale cursussen, boeken of trainingen. Kijk eerst of daar iets voor je tussen zit en past bij je onderwerp en niche. Je kunt ook affiliate worden voor meerdere netwerken tegelijk. Zo verdeel je de kansen om te scoren. Mocht een iemand met z’n product dan kun je verder gaan met een ander product.

Aanmelden bij een affiliate programma is gratis

Nu je je affiliate links hebt, is het tijd om te gaan promoten! Er zijn veel verschillende manieren om producten of diensten online te promoten. Je kunt een blog beginnen en over het product schrijven, Affiliate marketing is een proces waarbij je het product of de dienst van iemand anders promoot in ruil voor een commissie op de verkopen die je genereert.

Het is een geweldige manier om online geld te verdienen, en er zijn veel verschillende affiliate programma’s om uit te kiezen. In deze gids leren we je alles wat je moet weten over affiliate marketing, van het vinden van het juiste affiliate programma tot het verkrijgen van verkeer en het maken van verkopen.

Heb je een KvK nummer nodig voor affiliate marketing?

Als je net gaat beginnen meet affiliate marketing, is het aanmelden nog niet nodig. Pas in een later stadium een passief inkomen gaat verdienen is het vroeg genoeg. Om te starten mag je zo’n €8000,- belastingvrij bijverdienen met affiliate marketing. Je zult het bij je aangifte wel moeten opgeven, want het zijn inkomsten.

Kamer van koophandel registeren echt nodig?

Als je aan affiliate marketing wilt doen, is het verstandig om jouw bedrijf op termijn in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit is niet noodzakelijk, maar het kan je wel een aantal voordelen opleveren. Het maakt bijvoorbeeld financiële zaken makkelijker als je een aparte rekening hebt voor je bedrijf. Daarnaast komt het professioneler en serieuzer over bij potentiële klanten. Maar dat voor later, eerst beginnen en als je lekker gaat kun je groter gaan denken. Stap voor stap.

Laten we beginnen!

Wat heb je nog meer nodig om te beginnen met affiliate marketing?

Laten we als voorbeeld zeggen dat je een blog over Crypto wil beginnen. Je zou daarbij een digitale cursus/training kunnen zoeken voor een Crypto website en betaald krijgen telkens als iemand het product koopt.

Affiliate marketing voeding

Welke product je ook kiest of je nu in de afslank markt zit of verdien markt, het is echter aan jouw hoe je het product wilt promoten. Maar als je een manier zoekt om vanuit huis extra geld te verdienen, is internet marketing de beste optie.

Er zijn veel bedrijven die affiliate programma’s aanbieden met heel digitale cursussen en trainingen.

Dus hoe kies je de juiste?

Dat ligt vooral aan waar je over wilt gaan bloggen! Als online blogger ga je teksten schrijven zoals je nu leest over een onderwerp bijvoorbeeld cryptocurrency. Over dit onderwerp is heel veel te vinden, maar misschien weet jij er veel van af en gaat het schrijven je makkelijker af.

Wat is bloggen?

Bloggen is gewoon artikelen schrijven voor het internet. Een blog is een website waar mensen jouw artikelen kunnen komen lezen.

Waarom zou je een blog beginnen?

Er zijn veel redenen waarom u een blog zou moeten beginnen. Hier zijn er een paar:

 • Je kunt van thuis uit geld verdienen.
 • Je kunt uw ideeën en meningen met de wereld delen.
 • Je kunt anderen helpen door uw kennis te delen.
 • Je kunt een publiek opbouwen van trouwe lezers die terug blijven komen voor meer.

Welke niche kies jij voor je affiliate product?

Kies vooral een niche wat dichtbij je zelf ligt en waar je met gevoel en passie met hebt. Content schrijven is de beste manier om klanten naar je toe te trekken. Jij bent immers ook op deze website gekomen omdat je graag iets over internet marketing wilde weten. Het internet best uit een bron van informatie en je bent op zoek naar een antwoord en dat kun jij beschrijven.

Hoe je extra geld kunt verdienen

Met affiliate marketing is dat heel goed mogelijk en je bent vrij om te doen wanneer je schrijft en hoeveel tijd je erin stopt. Een beetje website heeft wel wat artikelen nodig om gevonden te worden door google. Maar sta je eenmaal in de ranking van Google dan laat hij jou daar lekker staan totdat je nog meer informatie over je onderwerp gaat geven. Zo schuif je steeds meer een stukje op naar pagina 1. Op de 1e pagina landen de meeste mensen wat zorgt voor meer traffic op website dus de kans om meet te verkopen.

Mijn advies is: vanuit huis extra geld verdienen met een website

Met een website extra geld verdienen is een van de makkelijkste manieren.

Wat kost affiliate marketing?

Het goede van internet marketing is dat het je niets kost om te beginnen. Je kunt zelfs gratis een blog opzetten, en er zijn genoeg gratis middelen om je te helpen beginnen. Maar wil je het goed doen is een website het beste om mee te starten. Gratis heeft heel veel beperkingen, voor je ontwikkeling, je domeinnaam, en je vindbaarheid in Google. Voor mij is het een No Go! Maar het kan wel. Ben je serieus dan is een kleine investering van nog geen €55,- per jaar zie https://www.vimexx.nl/wordpress-webhosting en je kunt in een mum van tijd aan de slag.

Dus daar heb je het! Affiliate marketing is een geweldige manier om thuis geld te verdienen, en het kost bijna niets om te beginnen, alleen geduld en tijd. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog jouw eigen affiliate marketing bedrijf!

Wat heb je nodig om te starten met een blog?

Je hebt een computer en een internetverbinding nodig. Dat is het!

Als je een blog wilt beginnen, zijn er een paar dingen die u eerst moet doen

 • Kies een niche: Waarover ga je schrijven?
 • Kies een domeinnaam: Dit is de naam van uw website.
 • Hosting: Je moet een website ergens hosten. Dit is waar mensen naartoe zullen gaan om je blog te lezen.
 • Installeer WordPress: WordPress is wat we gebruiken om onze websites te maken. Het is gratis en makkelijk te gebruiken. Kies deze hosting en je het zit erbij in https://www.vimexx.nl/wordpress-webhosting
 • Begin met het schrijven van inhoud: Nu is het tijd om te beginnen met schrijven! Schrijf over wat je maar wilt, maar zorg ervoor dat het interessant en informatief is.

Zodra je klaar bent schrijven, kunt je beginnen met het promoten van jouw blog.

Er zijn een paar manieren om dit te doen:

 • Sociale media: Deel je blogberichten op social media sites zoals FacebookTwitter en Pinterest.
 • Zoekmachine optimalisatie: Dit is een manier om ervoor te zorgen dat uw website als eerste naar voren komt in zoekmachines zoals Google.
 • Adverteren: Je kunt ook advertenties op je website zetten om geld te verdienen.

Beginnen met geld verdienen en affiliate marketing

Ik snap dat je graag wil beginnen met internet marketing als startende ondernemer, maar voordat je van start gaat bekijk hieronder de video van de beste Nederlandse affiliate marketeer die je stap van stap alles uitlegt en je meeneemt en niet dezelfde fouten maakt als hij ooit heeft gedaan. Leer van de beste internet marketing goeroe en bekijk z’n video hieronder.

Affiliate Marketing Revolutie cursus: De volledige gids!

Jacko Meijaard is de Nederlandse internet affiliate marketing goeroe die z’n sporen ruimschoots heeft verdient met Geld verdienen met affiliate marketing. Hij heeft inmiddels verschillende cursussen, boeken en e-books over affiliate marketing geschreven.

Zijn Affiliate Marketing Revolutie cursus is de meest recente aanwinst op zijn productenlijst.

Deze cursus bestaat uit 12 weken lesmateriaal waarin je alles leert wat je moet weten om geld te verdienen met affiliate marketing. Je krijgt toegang tot verschillende video’s, pdf’s, audiofiles en software die allemaal bedoeld zijn om jouw online inkomen te helpen vergroten.

Dus neem vandaag nog de stap en begin met geld verdienen!

Start met onderstaande gratis training en wacht niet langer om met affiliate marketing te starten.

 

Start met onderstaande gratis training!

AFFILIATE VERDIENMODEL SPECIAAL VOOR NEDERLAND

Ontdek Het Geheim Hoe Je Met 4 Uur Werken Per Dag €7.500 P.M. Verdiend!

Bekijk Hier Hoe Jij Meer Dan €2000 Per Maand Kan Verdienen - Geld verdienen met affiliate marketing - passief inkomen - www.SuperSalaris.nlWat Jij Gaat Leren:

 • Een passief inkomen opbouwen
 • Het internet voor jou laten werken
 • Vrijheid ervaren dankzij dit NR 1 VerdienModel

>> Bekijk de Video <<

Super Salaris
Volg mij op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *